Smash Finland Foorumi

Full Version: Mikä sai sinut mainaamaan hahmoasi?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

Jage

Woop-de-doo, lisää topicceja joita ei tarvisi mutta on hauska tehdä.

Eli siis miksi käytät hahmoasi?

Stoori:
Pari kuukautta ennen kesää 2008 kuulin, kun kaverit keskusteli koulussa Metal Gear Solid- peleistä. Tiesin kyllä sarjan mutta en ollut koskaan pelannut kyseisiä pelejä, joten kysyin toiselta heistä, että saanko jonkun Metal Gearin lainaan. No lainasin sitten MGS 3 Snake Eaterin, josta tuli kertaheitolla yksi parhaista peleistä mitä olin koskaan pelannut.
Noin kuukausi tuon jälkeen sain kuulla että Brawliin on tulossa Solid Snake pelattavaksi hahmoksi ja silloin päätin heti, että alan pelaamaan hänellä.

Aloin siis mainaamaan Snakea jo ennen kuin peli ilmestyi. Go me.

Vurkyzo

Kysyin veljeltä "miten näillä Lucasilla ja Nessillä recoverataan" ja se selitti että pitää osua sillä itteensä ja sit vedin aina ohi ja ärsytti kunnolla ja halusin sen vaa osumaa. Sit vaa treenasin sitä ja sen jälkee pelasin Lucasta ja sit se vaihtu Nessiin.  :)

Schwa

Pelaan Linkillä ja Diddyllä(Kirbyllä) brawlissa. Mainasin ennen Linkkiä, mutta sillä pelaaminen tuntuu turvattomalta Diddyyn verrattuna(recovery on huono).
Aloitin Diddyllä reilu vuosi sitten. Katsoin hahmonvalintaruutua löytääkseni jonkin hahmon, jota en ole kokeillut, ja jota vastaan en ole pelannut.
Valitsin tämän banaania viskelevän apinan ja koitin movesettiä, sen jälkeen pelasin cpu:ta vastaan, ja olin yllättynyt, miten hyviä banaanit ovat.


Erittäin usein saa kuulla, miten b0rkeneita banaanit ovat.

Goodbye

G&W on pelin pervoin hahmo.

Mnoh, mainini oli sellaiset 1,5 vuotta Lucario. Sitten kokeilin läpällä Game and Watchia. En kokenut minkäänlaista valaistumista sen kanssa, mutta se pikku hiljaa vain hivuttautui mainikseni. Nyt varsinkin, kun olen alkannut varovaisesti pelata GC-ohjaimella (kyllä, lähes kaksi vuotta pelasin mote+nuncha-combolla), niin kyseinen hahmo istuu ajatuksenjuoksuni jatkeeksi kuin Muumipappa kuistille.

Paikoittainen lagisyys ketuttaa välillä, mutta tappavat smashit, loistava recovery, jekutusmahdollisuuksien määrä sekä silloin tällöin kohdalleen kolahtavat ysit tekevät tästä hahmosta suhteellisen penetroivan.

mallu000

Viime aikoina yritin tosissani löytää sopivaa mainia tässäkin pelissä ja Marthista tuli ykkösnimi tajuttuani kuinka borken dancing blade on. Marthin lisäksi Foxilla pelailen silloin tällöin, mutta muilla en jaksa yhtään.

Susi

Koska en osaa pelata MILLÄÄN muulla. Väriä en oo päättäny sen jälkeen ku joskus kyllästyin Fuel Nessiin, joten käytän useimmiten sitä peruspunasta.
Otin Warion kaveriks Nessille, koska sillä on ees jotenki etäisesti samanlainen pelityyli, mut ei siitäkään oo vielä mitää tullu.

Joskus ennen Nessin tuloa (1st 2009) pelasin jollain randomeilla. Ihan eka hahmo mitä tuli kokeiltua oli MK, jolla pelasinkin vissiin sen koko ekan päivän.

Laatikko

Lucarion pelityyli sopii minulle ihan umpitäydellisesti. En osaa oikein enempää asiasta sanoa, mutta Aura Sphere on ehdoton lempiliike ja silkkana hahmona Lucario on jo liian awsum.

bËst

Melee ja perinne saivat minut jatkamaan mainiani. Ei oikein riittänyt mielenkiinto opetella uutta pelissä ku olis tarvinnu niin pitkän perehtymisen masteroimiseen ja peli ei addiktoinut läheskään tarpeeksi notta moisen rumban olis tohtinu aloittaa.

-LzR-

Laserilla tappaminen on aina yhtä hauskaa. Ja monipuolinen Gyro antaa monia uusia mindgameja sekä Rob on mahtavin muovikasa ikinä.

Big Boss

Brawlissa ekaksi hahmoksi tuli Snake, koska oli erikoisin hahmo mikä tuli Brawliin ja sillä pelaaminen tuntui helpolta. Nykyään pidän enemmän Dededeestä, koska sen ilme on aina niin iloinen ja pelityyliltään röyhkeä.

Meleessä ekana mainina oli Samus, koska projektit on tehokkaita ja se sai omissa käsissä tuntumaan kävelevältä tappokoneelta. Nykyään Marthilla mennään, koska sitä on helppo käyttää.

Ja en tunnustaisi itseäni suomalaiseksi mieheksi jos en mainaisi myös Muikkua Meleessä  8)

Jebu

Pelasin Basic rawlia (oli varmaan tylsää silloin) Wi-Fissä -> Random Chara -> A Wild DK appeared -> Match Goes on -> The Wild DK cargo stage spiked his opponents ->  DK is victorious -> DK is mah main.  

Big Boss

Updateen vähän;

Aloin mainaamaan Meta Knightia siitä lähtien kun Helsinkiin tuli homo paraateja, jolloin sain ne karkoitetuksi Brawlin ääreltä pois. 8)

Big Boss

Luin tuon vahingossa "Mikä sai sinut naimaan hahmoasi" :D

Vurkyzo

Yhtäkkiä falco

Riolufin

Zumma käski ottaan sen Olia vastaan mun huonoimman hahmon ja päädyin Ganoniin. No vahingossa voitin hänet siinä matsissa ja osoittautui että Ganon olikin mun paras. Ja toki Ganon on aina ollut badass ja cool ja Ganon pwns. Hieno hahmo  8) ja erittäin hauska pelata.

mallu000

Semi-paljon lowtier-maineja. Lucas/Ness, Ganon >_>, DK...

E: Kunhan mainitsin.

Vurkyzo

(09-29-2010, 09:32 AM)mallu000 link Wrote: [ -> ]Semi-paljon lowtier-maineja. Lucas/Ness, Ganon >_>, DK...

E: Kunhan mainitsin.

DK onkin tunnetusti low tieriä, hismanni.

Ness on nykyään myös jo mid tieriä.

mallu000

Muistin DK:n väärin, mutta Ness on sijalla 27. ja toiseksi paskin D-tieristä. En kyllä käsitä, miksi Middle Tier on yleensäkin noin laaja.

Vilu

Ike koska tuntuu Hyvälleb.

(Odotin Laatikolta puolen a4.sen kokosen perustelun lucariosta mutta tulikin tiivistelmälmä. )

bËst

IC: Hahmomekaniikka tuttu entuudestaan ja aika paljon painaa myös perinne ja status maan johtavana IC-pelaajana meleen puolella. There is no bEst without Popo and Nana

Marth: Sama juttu tuttu huttu

Diddy: Ensimmäinen uuden saagan hahmoista jonka movepoolin aikoinaan opiin ees jotenkuten sisäistämään. Lisäksi vaikutti jo silloin hahmolta jolla voi kylvää gimmickejä viimosen päälle.

Ike: Pelissä, jossa hitaudellakin voi pärjätä oikea oppisella spacetuksella niin Ikellä pelaaminen on omiaan kehittämään Mind Gameja ja Spacetuspuolia. Varmaan luovun hahmosta jahka oon pelissä enemmän sisällä. Ai niin... Lieskat miekassa.
Pages: 1 2