Smash Finland Foorumi

Full Version: E3 messut 2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5

Xylitol

(06-08-2011, 08:59 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]eniten kiinnostaa Retron "kaikkien odottama peli".
Retro kuulemma avustaa ainakin jollain asteella Mario Kart 3DS:n kehityksessä, mutta tiedä sitten onko joku toinen peli pelkästään heidän työstettävänään...

eebrozgi

(06-08-2011, 12:55 PM)eebrozgi link Wrote: [ -> ]Lukisit edes...
>_>

(06-08-2011, 08:30 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Tuo yksinpeliversio smash kuulostaa kyllä tosi orvolta. Ellei joku HRC tai sellanen paska kiinnosta niin ei varmaan tule pelattuakaan?
Voi olla, että panostavat ja lisäävät enemmän juttuja siihen yksinpeliin kun kerta lähtevät tekemäänkin yksinpelipainotteista peliä.

-LzR-

Siis, onhan wii jo aika vanha konsoli ja sellaista, mutta jos konsoli ei ole mikään uusi Wii, niin miksi sitten pidettiin tuo nimi Wii vaikka se ei ole tähän asti ollu tapana Nintendolle.

Ja siis se uusi Smashi, kuka oikeasti sellasta rupeaa poraamaan käsikonsolilla? Vedät hieman techskilliä niin se on aika hankkia uusi 3DS.

Lanttu

(06-10-2011, 08:11 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Siis, onhan wii jo aika vanha konsoli ja sellaista, mutta jos konsoli ei ole mikään uusi Wii, niin miksi sitten pidettiin tuo nimi Wii vaikka se ei ole tähän asti ollu tapana Nintendolle.

Koska Wii on tuttu monille eipelaajillekin ja se myy. Lisäksi konsolilla on täysi tuki taaksepäin (Wiille), ja peleissä voi uuden ohjaimen lisäksi hyödyntää Wiimotea. En siis ole puolustelemassa nimeä, mielestäni se on hirveä, mutta kyllä sen valitsemiselle perusteluja löytyy.
Pages: 1 2 3 4 5