Smash Finland Foorumi

Full Version: E3 messut 2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5

Big Boss

Koska NoFissa tehtiin jo tämän niminen aihe, niin miksei täälläkin:

E3-messut pidetään samassa paikassa kuin viime vuonna eli Los Anglesissa Convention Centerissa 15.6-17.6 aikana. Messuja pidetään isojen peliyhtiöiden kuten Microsoftin, Nintendon ja Sonyn juhtien tukikohtana, jossa ne laukovat kovia ideoita tuleviin pelihyllyjen valikoimiin.

Tällä kertaa siellä on uusi F-Zero osa VARMASTI!! Tai muuten... saatana.

http://www.e3expo.com/

Laatikko

Tämä on todellakin minulle se vuoden kohokohta pelialalla ja odotan näitä innolla.  Viime vuonna oli jo niin hieno show, että hype vain kasvoi tämän vuoden vastaavaan. Ainoa vain, että oma Wiini on rikki ja ei mahdollisesti saavu kesäksi takaisin korjauksesta jos huonosti käy :/ Tuska lisääntyisi niin, että asd.

Nintendolla on upea vuosi menossa, mutta todella monet nimikkeet ovat jo paljastuneet ennen messuja. Toivon, että sekaan mahtuisi edellisvuoden Metroidin tapaan vielä jotain pankinräjäyttäjiä kuten se uusi F-Zero tai StarFox. 3DS:ää odotan myös mielenkiinnolla, koska lupailut sitä kohtaan ovat olleet herkullisen korkealla. Vaikka jäisinkin ilman sen suurempia yllätyksiä niin voin olla varma, että tämä tulee olemaan yksi parhaista pelivuosista koskaan.

Mutta jos jonkinlaista listaa niin:
1. Zelda Wii
2. F-Zero
3. 3DS
4. Golden Sun DS
5. Pikmin 3

saska

pikmin kolmosen moninpeli ja zelda

muulla ei väliä

RTpmwe

Mikään ei kiinnosta, kaikki on täyttä paskaa kuitenkin.

Lamperi

Vuodettuja listojahan liikkui netissä jo.

http://www.google.fi/search?q=leaked+games+2010+E3

Enpä tiedä onko aitoja, tuskin

Vilu

(05-16-2010, 05:15 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Mikään ei kiinnosta, kaikki on täyttä paskaa kuitenkin.

... No mitä tuohon nyt voi lisätä? Jotenki meinasin sanoa jotain nasevaa mutta suu meni tyhyjäksi kuin Sakemanni kustuaan Mayhemin päälle.

Schwa

Itse odotan Nintendolta vihdoin tietoa uudesta Zeldasta. Sonyn puolelta kiinnostaa inFamous 2, jotain tietoa Sly-pelisarjan jatkosta ja MGS Rising.
Odotan myös Batman AA:n jatko-osaa.

Sonyn ja Microsoftin Natalit ja Movet ovat varmasti esillä. Koko touhu on mielestäni säälittävää.
Ja tietenkin Nintendolta tulee jokin Vitality sensoria tukeva casuaalipelaajien rahastuspeli, jolla nostetaan Wiin myyntiä.

Toivon ettei yhdeltäkään yhtiöltä tule uuden sukupolven konsoleista vihjaustakaan, käsikonsolit ovat poikkeuksia.

Laatikko

(05-16-2010, 08:30 PM)Schwa link Wrote: [ -> ]Ja tietenkin Nintendolta tulee jokin Vitality sensoria tukeva casuaalipelaajien rahastuspeli, jolla nostetaan Wiin myyntiä.
Itse luin jostain jonkun artikkelin, joka käsitteli Vitality Sensorin potentiaalia ja innostuin siitä välittömästi, vaikka en olisi koskaan uskonutkaan. Sen esilletuonti oli kyllä äärimmäisen tylsä jne, mutta nyt kun tiedän laitteen soveltuvuudesta niin himottaisi kokeilla mokomaa.

Esimerkkinä vaikkapa joku kauhupeli, jossa laite lukee pulssiasi ja peli muokkautuu sitä mukaan mitä "jännittävämpää" pelaajalla on. Tästähän saa vaikka kuinka kieroja minipelejä aikaan ja muutakin jännältä kuullostavaa.

...silti vähän arveluttaa osaavatko pelintekijät hyödyntää sitä hyvin. Noh, E3:ssa yllättäen nähdään.

Big Boss

Marvel Vs. Capcom 3:sta vois kanssa tulla lisää juttua. Aika näyttää...

MasterTK

F-Zeroa ja Zeldaa kohtaan odotukset nollissa tällä  hetkellä, mutta jospa Nintendo yllättää pitkästä aikaa. Todennäköisesti tulee kuitenkin jotain, A:sta kaasua ja wiimote kallistelemalla käännytään. ou jea

Vilu

Perhanan Wiimote kritisoijat, oonko mä sit vaan nii paska pelaan että tuntuu että Wiimote on aika pro-tason vempele ainaki jos yrittää tosiaan pieksää sen Lucian siit Wii Sport resortin pöytätenniksestä. Paras mihin oon päässy on 4-6 tilanne. Mut siinäki oli joku pöydän reunakimpoamispulla ainaki osa...

MasterTK

Eihän Wiimotessa mitään vikaa ole, mutta jospa pelejä ei sen takia yksinkertaistettaisiin ja tehtäisi naurettavan helpoksi. Nintendonhan jatkuvasti pölöttää siitä, miten pelit ovat liian monimutkaisia ja vaikeita, vaikka todellisuudessa ovat liian helppoja ja yksinkertaisia. Toisaalta jos itse olisin Nintendo, niin tekisin tietenkin samoin, koska rahaa tulee. Pelaajana se vaan ottaa päähän.

Tästä syystä odottelen oikeastaan eniten Xboxin tulevia julkistuksia.

Laatikko

(05-17-2010, 06:29 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]F-Zeroa ja Zeldaa kohtaan odotukset nollissa tällä  hetkellä, mutta jospa Nintendo yllättää pitkästä aikaa. Todennäköisesti tulee kuitenkin jotain, A:sta kaasua ja wiimote kallistelemalla käännytään. ou jea
Luulisi Nintendon jo vakiinnuttaneen nämä monet eri ohjausvaihtoehdot peleilleen. Itseänikin kiinnostaa perinteinen kontrolli F-Zerossa paljon enempi, mutta annan aina mahdollisuuden Motellekin, koska hyvin toteutettuna siitäkin saisi aika varteenotettavan vaihtoehdon. Motehan on todellisuudessa kaikkein tarkin, pelaajat vain turhautuvat siihen liian nopeasti perinteiseen ohjaustyyliin tottuneina. Nappeja tosin on liian vähän eikä siitä päästä minnekään.

Zeldasta on niin paljon huhuja, että en edes halua ajatella mahdollisuuksia pelin suhteen vaan annan sen sitten tulla kertaheitolla naaman eteen.

Offtopic: F0GX:ssä Emerald & Diamond Cup masterilla on aika pirullisia *_* Käärmeily ei kiinnosta pätkän vertaa niin vaatii vähän harjoittelua. Eiköhän ne jouluun 2050 mennessä ole läpi.

Vilu

Myönnän sen että Wii Sportin ja Fitin ulkopuolella tosi vähä tullu pelattua Wiimote pelejä, eli vaikea sanoa. Mutta resortissa on kyllä paljon pahoja. kokeilkaa vaikka.

MasterTK

(05-17-2010, 06:39 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Offtopic: F0GX:ssä Emerald & Diamond Cup masterilla on aika pirullisia *_* Käärmeily ei kiinnosta pätkän vertaa niin vaatii vähän harjoittelua. Eiköhän ne jouluun 2050 mennessä ole läpi.

Eläkä harjoittelekaan, sillä se on orpoja varten. Turha pilata hyvää peliä ja sen antamaa haastetta sillä.

Vurkyzo

(05-17-2010, 06:29 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Todennäköisesti tulee kuitenkin jotain, A:sta kaasua ja wiimote kallistelemalla käännytään. ou jea
Mario kart wii style 8)

saska

(05-17-2010, 06:42 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Eläkä harjoittelekaan, sillä se on orpoja varten. Turha pilata hyvää peliä ja sen antamaa haastetta sillä.

t. muihem >_>

Laatikko

Kuka katsoi Microsoftin tilaisuuden?

>_>

Subido

minä ja ensimmäiset 4 peliä mitä näytettiin oli sitä samaa FPS:ää mitä aina.
Loput oli wii sports tyylisiä gimmic pelejä  (en väitä että siinä olisi jotain vikaa) uudelle natalille jonka oikeaa nimeä en muista enkä jaksa tarkistaa.

RTpmwe

Tänään vois Nipan pressitilaisuuden kattoa.
Pages: 1 2 3 4 5