Smash Finland Foorumi

Full Version: Sonpovideot
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

-LzR-

Aivan jumalaisen hyvä video  :o

HippiEetu

(07-10-2011, 10:02 AM)NamiNami link Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=AxVf0-8e8kA
Näkiinkö minä oikein... Yhdessä matsissa Mayhem pelaa Pikachulla?>_>

RTpmwe

Siis mayhemin pikachu on kone

mayhem_

laatalla otetaan (falco, fox ja muikku only) manimatseja vastaan 8)

NamiNami

Aika moni sanonu tuota AriqueNuubsia parhaaks combovideoks, omastakin mielestä sisällöllisesti tosi hyvä, mutta tykkäättekö enemmän tuosta "full screenistä" vai 4:3 resoluutiosta. Voin myös itsekin tehdä videoista helposti widescreenejä ettei reunoilla oo mitään mustaa youtube playerissa, mutta toistaseksi oon pysytelly 4:3 resossa.

http://www.youtube.com/watch?v=BeJ-kp-qrNE

hoponmopo

(09-29-2011, 11:31 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=BeJ-kp-qrNE
kovat musiikit

RTpmwe

Ite oon 4:3 puolesta, Falcolla liikaa etua 16:9

TaisteluJaska

(09-30-2011, 04:32 AM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Ite oon 4:3 puolesta, Falcolla liikaa etua 16:9
Toisaalta tipperin range 16:9ssä tasottaa.

mayhem_

en oo viä kokonaan tuota neukun konpovidjoo kattonu mutta kun toinen biisi lähti käyntiin oli pakko käydä kommentoimassa, että nyt on niinku täys approvaus tälle kompovidjolle.

Paju

peki

alun perusteella näyttää vähän siltä että kerranki joku on vähän panostanu videon tekoon, eikä mitään movie makerin sinistä taustaa ja valkosta tekstiä <_<

saska

hyvä muuten mutta turhaa efektisontaa ihan liikaa

peki

hyvä video, mutta ei noin pitkää jaksa kattoa uudestaan.

MasterTK

Eihän tuohon ole panostettu yhtään. Esimerkiksi se naminamin editoima combo-video on huomattavasti vaikeampi tehdä. Aivan turhaan ylipitkitetty joillain paskoilla valmiiksi tehdyillä Adobe After effect -template välivideoilla, joihin voi sekunnissa vaihtaa vaan omat tekstit ja kuvat/videot tilalle tiettyihin kohtiin. Sitten itse pelivideota kolmasosa koko videosta.

Pyty mikä pyty ja täydellinen esimerkki miten videota ei kannata tehdä. En jaksanut katsoa edes yhtä kertaa loppuun. Pyty mikä pyty. >_>

bËst

Yhdyn faktaan siitä, että kyseessä on hieno, erittäin leffamainen combovideo, mutta on tuossa kyllä älyttömän paljon turhaa hifistelyä. Vois olla hieno jos tuo olis oikeasti dvd:nä ja sais valita chaptereita joita kattoa. Mutta muuten aika paljon turhaa vaikka hieno onkin. Ite tykkään enemmän ytimekkäistä kompovideoista.

Samochan

Pelkkä intro oli jo yli 3 minuuttia pitkä, niin huomaa ettei olla panostettu ytimekkyyteen. Itse videohan on kivan näköinen ja kaikkea, mutta sisällön puolesta... eikö sen pitänyt olla armada combovideo? Mutta näkyy pätkiä jostain kuinka m2k tuhoaa sen ynnä muuta, niin jää vähän miettimään että mikä pointti tuolla videolla sit loppujen lopuksi on. Joku ihme historiikkiteos? Jos on, niin en siltikään laittaisi mitään että missä armada tyrii tai joku combottaa sitä jos se on kerran armadan hehkutusvideo, kuten sanotaan niin historia kerrotaan aina voittajan näkökulmasta. Joku shiz combo joka päätyy siihen että armada tekee ylösnousuiskun on ehkä turhin video minkä tällaiseen voisi laittaa. Niin tai näin, minusta se ei kovin paljoa yhtenäistä videota jos puolen ja toisin ounataan porukkaa. Ja 28 minuuttia aivan liian pitkä videoksi, puolet tuosta ajasta sais helposti mahdutettua Armadan parhaimmiston ihan yhtä kivan näköiseksi videoksi. Kuten muut jo aiemmin sanoivat, liikaa hifistelyä.

Tubessahan ei muuta tehdä ku hehkutellaan vaan kuinka paras video tuo on jne.

Ja mikä helvetti tuossa lopussa joku mangon nuoleskelu? >_>

udikku

Videon tyyli oli laahaavaa, ehkä jopa scheissea. Sisältö oli kyllä iha jees.

Samochan

Ja heti kun sanoi tubessa jotain muuta kun "omg tää on paras combovideo ikinä" niin ihmiset derppaa siel =)

Bseedin mielestä on pro editing. =D Mut jos tosiaan on jotain adobe after effects valmiita templateja jotka voi lätkästä siihen päälle, niin lol. Eikä ylitsepursuava efektien käyttö anna kuvaa pro-editoimisesta.

Novi

Todella hyvä video, puol tuntia hurahti aika nopeesti tota kattoessa, kiitos Pajulle linkkaamisesta

mallu000

Kritisoijien kanssa olen ihan samaa mieltä + tuo otsikko on niin fail kuin olla ja voi.

http://www.youtube.com/watch?v=v7cW2nMf1gk

E: Tässä postissa olikin kaikki oleellinen kritiikki.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9