Smash Finland Foorumi

Full Version: Historiasi pelaajana
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

BürZ

Tähän ketjuun on tarkoitus kertoa historiasi pelaajana, kuinka aloit pelaamaan pelejä ja milloin ynnä muuta.

Itseni kohdalla historiani pelaajana on jotakuinkin tällainen:

Minulta pimitettiin lähes kaikki pelijutut varmaan vuoteen 2000 asti. Siihen asti meillä taisi olla vain Muumit piilosilla koneelle ja äidin vanha Game Boy, jossa muutama peli. Sitten isäni yhtäkkiä laittoi koneelle Game Boy emulaattorin ja laittoi siihen 1st ja 2nd gen pokemonit sekä Link's Awakeningin joita porasin saatanasti (taisin goldissa vetää Feraligatrin kerran 100 levelille ramppaamalla Elite Fourissa). Samoihin aikoihin porasin mummolassa enon pleikkarilla 3 ekaa Spyroa, joista kaksi ensimmäistä vedin 100% ja kolmannen 99%. Taisin myös katsoa koko pelin ajan, kun enoni pelasi FFVII:n läpi. 2001 eno osti PS2:n ja GC:n, joista toinen oli aina hänen huoneessa ja toinen vapaasti pelattavana olohuoneessa. Silloin saimme pelata PS2:lla vain Jak and Daxter ykköstä ja Gamecubella Super Monkey Ballia sekä Meleetä. Näitä porasin aivan helvetisti varmaan vuoteen 2004 asti. Silloin opin käyttämään internettiä ja sain selville pelikonsolit yleensä. Samalla latasin paljon ROMeja emulaattorille ja porasin random pelejä, Super Mariot, DKC:t, ja paljon muita tuli koettua siinä vaiheessa. Sitten tuli meillekin Gamecube, joka oli ensimmäinen kotikonsolimme, ei meillä ollut kuin MKDD sekä Mario Party 5. Joskus näihin aikoihin meille tuli myös Game Boy Advance ja Pokemon Ruby jota taas porasin paljon. Joskus 2005-2006 ostettiin DS, jossa oli silloin vain Nintendogs ja itse ostamani Mario & Luigi 2:n. Pelasin näiden ohella edelleen emulaattoreilla. Jouluna 2007 meille tuli nintendo Wii ja random pelejä. Joskus 2008 alussa selasin nettiä ja kuulin SSBB:stä ja muistin Meleen ja aloin hypettämään innokkaasti. Se tuli sitten ostettua julkaisupäivänä ja pelasin sitä innokkaasti aika kauankin random-asetuksilla. 2009 asti olin porannut myös perkeleesti DS ja Wiin pelejä yleensäkin. Kesällä 2009 liityin Nintendo-foorumeille ja kuulin Meleen hyvyydestä ja yhtäkkiä tuli tarve saada se. Kesällä myös pelasin toista pelaamaani Zeldaa, OoTia emulaattorilla. 2009-2010 ostin hirveän määrän pelejä konsoleilleni enkä ole pelannut läheskään kaikkia vielä (lähes kaikki hyviksi kehutut GC ja Wii-pelit on kerätty hyllyyn ja sain vielä lahjaksi enolta sen kaikki PS1 ja PS2 pelit). 2010 alussa sain pelata ensimmäistä kertaa FPS-peliä joka sekin oli TF2. >_>

mayhem_

pelasin joskus 5 vanhana doomia ja kutsuin sitä james bondiks.

peki

(08-07-2010, 03:58 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]pelasin joskus 5 vanhana doomia ja kutsuin sitä james bondiks.
nyt jos koskaan oli rankka stoori

RTpmwe

Pelasin Doomia 6 vuotiaana.

Ensimmäinen peli taisi kuitenkin olla 5 vuotiaana pelattu Pitfall: The Mayan Adventure tietokoneella.

Turso

Joskus 7veenä DOSilla Jazz ykköstä, Alladinia, Leijonakuningasta ja Mine Bombersia. Tuntu hyvälle.
Oli myös joku semmone nintendon tapane tosi vanha laite. Harmaa jööti mihi tungettii jotai ihme levyjä. Oli siin eka super mario sen verra muistan.

Myöhemmin kun saatiin kunnollinen kone ni gameboy ja snes emulaattorilla kaikkia rautasimpia pelejä mitä vaa löytyy.
Sit ps1(Final fantasyt, rässit ja spyrot jäi parhaite mielee) -> Uus pc ja paremmat pelit (mm Diablo 2, gube emulaattori ja loistavat pelit) -> Xloota ja sille Splinter Cell series niitä pelasin paljon ja olin onlines suomen parhaita.

Joskus yläasteella PSP jonka modasin kaverin kaa. Sille Mh series ja ziljoona ropee. Pelasin paljon mut nykyää jääny psp vaa pölyttyyn.

Sit Xloota 360 sille kasa ropeja ja muuta siistii.

2009 Jouluna Wii: Reere ja MHT. Kool.

Kesä 2010: Melee Tuntu hyvälle konpottaakki mänssis.  8)

Susi

Ränssit, James Bond World is Not Enough ja Hugo alkuperäsellä Pleikkarilla.
Joku joulu PS2, jolla en aluks tajunnu miten tatit toimii. Kaikki Jakit, Slyt, Ränssit, Harry Potterit ja randomit.
  Sitten PS2 hajos, ei jaksanu korjata, vaan sain kaverilta Xboxin, jossa oli NES, SNES ja N64 emut helvetillisellä kasalla pelejä. Sillon tutustuin enemmän Nintendon peleihin, pelasin OoTin ja Super Mario 64:n jonnekkin hyvin lähelle loppua, Jöpöjä sun muita pelasin aina kun oli aikaa. Earthbound oli miehekäs. Halot ja muut tuli tietenkin myös pelattua puhki.

Sitten jonkun joulun alla ostin Wiin. Kyllästyin aika nopeasti Wii Sportsiin ja muihin, joten jatkoin pelaamista noilla edellä mainituilla emulaattoreilla. Brawlin ostin aika lähellä julkaisua, pari kuukautta se meni partypelinä, sen jälkeen taisin tajuta, että 1vs1 ilman tavaroita on uskomattoman kiihottavaa ja koukuttavaa.
  Sitä pelailin netissä ja lähiseudun Brawl-porukan kanssa offlinessa. Jossain kohtaa Heru osti meleen takaisin, pelattiin sitä ja oltiin tajuttomassa hypessä. Muutaman viikon päästä alkoi Brawl ottaa jälleen otettaan, koska tuntui siltä että olemme aivan paskoja Meleessä.

Jonkun ajan päästä löysin tieni ensimmäiseen turpaukseeni, Tampere-poraan. Siitä lähti hindumaisen jehovainen koukku, ja edelleen pelaan molempia mänssejä kiihkoissani.

Arvoisat sedät, oli tylsää joo.

tl;dr
en tykkää pokemonista enkä runescapesta

HippiEetu

Tää toppi on jääny vähä yksinäiseksi, mutta elvytetäämpä vähä tylsyydessä:

Himoni Pokemon sarjaa kohtaan ja niiden korteilla pelaamiseen oli suunnattoman suuri ja on vieläkin.. Joka johti siihen, että lapsuuserektiossa oli pakko hommata kaikki nuo pelitkin jo voi sitä riemua! Pokemoneita tuli oikeastaan jyystettyä vain kunnes sitten törmäsin peliin jossa ilmaantui myös muutama näistä otukoista: Super Smash Bros. Melee, josta on muodostunut yksi pieni elämäntapa. Taisi olla kaksi vuotta sitten kun aloitin varsinaisesti turnauksissa ravaamisen? Siitä päivästä asti olen pyrkinyt olemaan hiukan neutraalilla kannalla kaikkiin peleihin ja jaksanut kokeilla jos jotakin.. Parhauksia on kuitenkin revitty jyystämällä Final Fantaseistä useampi lätty ja joskus todella harmaassa lapsuudessani Crash Bandicoot oli viihdettä parhaimmillaan. Nykyisin on alkanut kiinnostaa Nintendo 64 hommaaminen, koska tuntuu siltä, että jos jollain kaverilla moinen möhkylä oli niin aina sen pelit päräytti aivoja kuutamolle.

Nyt ollaankin tässä pisteessä jo, että olen järjestämässä turnausta ja asenteeni, että kaikki pelit olisivat saskan aunarista on saanut pieniä käänteitä!