Smash Finland Foorumi

Full Version: Viikon keskustelut: Tuntemattomammat pelinimikkeet
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

Laatikko

Vähän lisää eloa ja hälinää tänne foorumille olisi ihan jepa saada, jota uuden aiheen luominen pitäisi edesauttaa.

Tulipa tässä mieleen tällainen ketju, jossa vaihtuu viikon välein keskustelunaihe, joka liittyy enemmän tai vähemmän peleihin. Mikäli olet yhtään tutustunut viikon keskustelunaiheeseen niin voisit jakaa ajatuksiasi, koska välillä aivan pienetkin pointit voivat synnyttää paljonkin keskustelua. Tarkoitus on siis saada ihan yleistä keskustela aikaiseksi kaikesta aiheeseen liittyvästä eikä mitään sen ihmeellisempää. Jos aihe ei millään näytä synnyttävän mitään niin aihetta voi vaihtaa aikaisemminkin tai vastaavasti pidentää aiheen pysyvyyttä keskustelun mukaan. Aiheita saa tietenkin ehdotella jos tuntuu, että olisi jotain nannaa jaettavana jostain tietystä aiheesta.

Aloitetaan Mega Man -sarjalla. Jakakaa siis kaikki sarjaa koskevat ajatuksenne.

...

Joku keksii tälle jonkun osuvamman nimen kun tämä on aika molo >.>
_____________

Mega Man
Metroid
Nintendo 64
Tuntemattomammat pelinimikkeet

udikku

mega manit on paskaa

saska

emulaattoreilla on tullut jyystetyä 1-6, lähinnä kakkosta ja vitosta. en ole yhtäkään päässyt läpi. laadukkaita on.

leiskarilla taas x4 on tullut porattua, mutta jumituin loppu(?)bossiin. lainasin sen kaverille ja sitä jätkää ei ole sen jälkeen näkynyt. >_>

jos omistaisin yhdenkin magamanne pelin niin oisin katedraalissa.

ja ne musiikit on parhaita.

fun fact: minulla on pitkät hiukset koska sillon joskus penskana ajattelin että oon yhtä cool kun zero.

-LzR-

En ole juuri Mega Maneja pelannut mutta Lootalla kokeilin kai kakkosta ja oli ihan koukuttavalta tuntuva peli. Voisi joskus kokeilla enemmänkin. Oli mulle hieman vaikeita >_>

mallu000

Kakkosta olen porannu ihan hitosti ihan Nessillä enimmäkseen, vaikka toimivaa Nessiä ei enää löydy. Ykköstä en ole koskaan jaksanut pelata, vaikka kaverin luona ahkerasti kuljin siinä toivossa, mutta ei vain pysty. 3-4 on etäisesti tuttuja ja siitä eteen päin loput on semituntemattomia. 9:n taisin porata Darchin kanssa joku ilta ja omistin joskus Megaman Battlenetwork: Double Team DS:n >_>. Oli yllättävän hyvä peli vaikka kyrsi melkoisesti, kun luulin sen olevan perinteinen megamanjööti.

BürZ

Porasin GB-versiota Megaman 1:stä pienenä ku se tuli omistettua. Pääsin lapsuuteni aikana Elec Manin kerran läpi vissiin. Emulla on koitettu 1-6, mutta ainoastaan 1 ja 2 pelattu kunnolla, 1:ssä vedin joskus Robot Masterit läpi ja koulussa tulee 2:ssta porattua kun on tylsää. Sitten perheen Wiille latasin joskus 2:n ja vedin yhteen putkeen Wily Stage 4:een johon jäin jumiin ja sain sitten oman Wiin. Omalla Wiillä on sitten MM9 ja 10, 9 on vedetty Wily Stage 1 asti, en ikinä ymmärrä sitä laavapilarihyppelykohtaa, enkä aio mistään netistä katella (tiedän kyllä sen verran, että pitää käyttää sementtiä ja päässää saattaisi olla oikea ratkaisukin, mutta motivaatio puuttuu). Kymppiä taisin ekaa kertaa koittaa Jyväskylän turneessa klo 7 aamulla.

RTpmwe

Vain 2 ja 3 on edes pelattu, 2 omistan ja muut olen pistänyt lujaa boikottiin pienen kokeilun jälkeen.

Laatikko

RT pistit aikamoista nannaa boikottiin.

Kakkonen on itsellenikin se kaikkein pelatuin osa. Uskaltaisin väittää, että läpipeluukertoja on palttiarallaa viitisenkymmentä kun aloin poraamaan tuota jo viisivuotiaana. Pääsin pelin ensimmäisen kerran läpi vasta vuoden jälkeen tuosta, mutta sitten alkoikin kunnon jyystö ja porasin tätä aivan paranormaaleja määriä. Yhdeksikkö on sitten toiseksi pelatuin, jota olen ihmetyksekseni mennyt vain kymmenen kertaa läpi, vaikka luulin vetäneeni sen useamman kymmenen kerran läpi, mutta olen ilmeisesti jättänyt sen kesken välillä siellä loppuvaiheissa.

Ebron kanssa oli muuten tajuttoman kaunista vetää speedrun kisoja näistä *_* Pelattiin Jyväskylässä kakkosta, ysiä ja kymppiä, joista kakkosessa luovutin kun orvahdin game overiin heti alussa (>_>), kympissä olin pitkään johdossa ihan loppuun vastaan kunnes palikkabossi ja ysissä vaihtui komento aika tiuhaan tahtiin. Uusiksi heti kun keretään.

9 > 10 > 2 > 4 > 3 > 5 > 6 > 1 >>> 7 > 8

MasterTK

Olen pelannut Nesin megamaneja varmaan enemmän kuin kaikki muut täällä yhteensä  8)

Kakkonen on yliarvostettu tekele, vaikka hyvä onkin. Kolmonen tekee vaan kaiken paljon parempi ja onkin siksi sarjan paras. Järkevämpiä bosseja, yhdellä aseella ei tapeta kaikki, paremmat Wilyn kentät ja vielä paremmat musiikit.
Nelonen on melkein yhtä hyvä kuin kolmonen ja heti nelosen perään tulee sitten Megaman 9.

mm3 - mm4 - mm9 - mm2 - mm5 - mm10 - mm6 - mm1

Siinäpä tuo järjestys. Ykkönen vaan on niin helkkarin buginen ja täynnä kaikkea roskaa, että sen takia laitoin viimeiseksi. Megaman 10 oli suuri pettymys. Just ja just jaksoin pelata läpi, kun ne kentät ja bossit oli niin typeriä.

eebrozgi

Mega Man on kyllä pysyvästi muuttanut aivojeni rakennetta. Pikkupoikana pelasin eniten kaikista NES-peleistäni Mega Man kakkosta. Vähän isompana pikkupoikana pelasin emulaattorilla kaikkia Megiksiä mitä käteeni sain, enimmäkseen MMX1 ja MM7.

Kytkeytynyt kesän aikana hirmuinen Mega Man -into päälle taas, pelannut ysiä ja etenkin kymppiä hitosti. Parhaimmistoa. Soundtrackille en heti lämmennyt, mutta vähän muhittuaan sekin on suurta nannaa. Äsken pelasin nelosen läpi, ihan ok. Loota, megisporat pitää ottaa joskus uusiksi, etenkin MM2. Oli upeaa.
Ei suomen kaupoissa ole hirveästi MMZ Collectionia näkynyt, pitää vissiin play-asiasta tilata.

Paremmuusjärjestystä en ole koskaan osannut tehdä, mutta kärkikastin normimegiksistä muodostaa 2, 9 ja 10. Kolmosesta en osaa sanoa kun ei ole tuoreessa muistissa.

Onko väki kokeillut GameBoyn MMIV ja MMV? Asiallisia pelejä nuokin.


Ehdotus: jokaiseen viestiin tästä lähin Mega Maniin liittyvä biisi kylkeen. Omnom.

Mustaviinimarja

Joo Megamannet tuli osaksi elämää parivuotta sitten kun kaveri lähetti VC stä megamanne 2 sen. Sen jälkeen on kaikki NES mannet menty läpi ja X t 1-5.
Zerosarjaa aloin kokeilemaan ja ihastuin ikihyviksi mahtavan tarinan ja vielä paremman toiminnan kannalta. Zero 2 ja 3 omistan, mutta kaikki on läpi menty. Zero collectionia odotellessa.
Molemmat ZX pelit on myös hankittu ja masteroitu.

Legendsiä en ole päässyt yrittämään vaikka hieman kiinnostaisikin.

Gobolt

Mega Man Zerot ovat puhdasta parhautta. Ohjaukset ovat hienot, kentät kunnollisia, rank systeemi tuo peliin lisää intoa, musiikit harvinaisen hienoja, ja tarina on Mega Maniksi ihan hyvä ja viitsii peräti loppua. Pomot tosin turhankin helppoja. Sain tuossa Mega Man Zero Collectionin ja sitä on tullut paukuteltua.

Ja onhan noita muitankin Mega Man sarjoja tullut pelattua, lukuunottamati Legends ja Star Force, mutta niistä vähemmälti mielipidettä. Paitsi että Maverick Hunter X on vallan mainio myöskin.

peki

Pelaat MM2, ja yhtäkkiä kiukku:

[Image: mm2_sprite_flicker.png]

MM3 > MM2

Mustaviinimarja

(08-23-2010, 06:23 AM)pepi link Wrote: [ -> ]Pelaat MM2, ja yhtäkkiä kiukku:

[Image: mm2_sprite_flicker.png]

MM3 > MM2
En tuota bossia pelkää. ;-;

Nykyään se menee ensiyrittämällä.

Jaxi

NES:n Mega Maneista:
2 > 4 > 5 > 3 > 6 > 1

Tosin taidan olla vähän puolueellinen, ku NES:llä pelannu vain 2 ja 4, ja muita vain emulaattorilla.
Pienenä jumituin aina tohon pepin postaamaan bossiin...

MMX4 on hieno peli, Megaman zeroja en ole vielä kaikkia pelannut, mutta 1 ja 2 ainaki hyviä.

bËst

Eihän tuossa Pepin postaamassa bossissa oo kuin tasan yks haaste: Jokaisen panoksen on osuttava, muuten loppuu kesken. Ja eipä tuo osuminen seinän vieressä seistessä oo kummoisen vaikeeta >_>

BürZ

(08-23-2010, 01:02 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Eihän tuossa Pepin postaamassa bossissa oo kuin tasan yks haaste: Jokaisen panoksen on osuttava, muuten loppuu kesken. Ja eipä tuo osuminen seinän vieressä seistessä oo kummoisen vaikeeta >_>
Ite jäin tuohon ekalla pelikerralla kun vedin alusta asti putkeen, ei ollut mitään hajua mitä pitää tehdä ja muutenkin matka tuonne bossiin jatkopaikalta oli turhauttava. Pitäisi ehkä jaksaa omalleki Wiille ladata kyseinen peli kun latasin sen silloin perheen Wiille.

Darch

Tutustuin Mega Man -peleihin noin 1,5 vuotta sitten. Käytössäni oli 500 Wii Pointsia, enkä millään osannut päättää mihin ne kuluttaisin. Olin kuullut että Mega Man on todella hyvä peli NES:llä (O'rly?!).
Ja päätin sitten itsekin kokeilla lataamalla Mega Man 3:sen VC:stä.

Ensiksi pelin kova vaikeustasoa tuotti ongelmia, mutta pian opin välttelemään pelin jekut, ja etenin Wily's Castleen. Siihen pelaamiseni Mega Manin kannalta jäi, kunnes kävin Oulun turnauksessa keväällä. Siellä näin pelattavan useita eri Mega Maneja, ja oma mielenkiintoni pelisarjaa kohtaan nousi jälleen. Päästyäni turnauksesta kotiin, latasin heti Mega Man 9:n, ja porasinkin kyseisen pelin ihan viimeisiin Wily's Castle kenttiin asti. Vielä tänäkään päivänä en ole peliä läpi päässyt, sillä kuolen aina kohdassa, jossa pitää voittaa kaikki Robot Masterit putkeen, ihan Wily's Castlen lopussa.

Omistan myös Mega Man 4 ja 10. Mega Man 10 on mielestäni paras Mega Man tähän mennessä, ja pelin olenkin mennyt läpi noin 3 kertaa, joista kerran Mallun kanssa. Peli on mielestäni loistava, koska siinä voi valita vaikeustason (En ole kyennyt läpäisemään peliä vielä normaalilla vaikeustasolla >_>). Ja pelissä on mielestäni koko pelisarjan paras soundtrack MM9:n ohella. Myös Proto Man on plussaa.

Wiillä olevalle NES -emulaattorille minulta löytyy Megaman 1, 2, 5 ja 6.

Loppuun voin vain todeta että kyseessä on loistava pelisarja, vaikka vaikeutta piisaa, niin se ei ole koskaan pahaksi. ^_^

eebrozgi

Huomasin eilen jännän yhtäläisyyden parissa MM-biisissä. Melkein synkkaa kun koitin ekaa kertaa mitään tuollaista ja yhdeltä yöllä.

mallu000

(08-22-2010, 05:20 AM)mallu000 link Wrote: [ -> ]9:n taisin porata Darchin kanssa joku ilta...
(08-23-2010, 03:41 PM)Darch link Wrote: [ -> ]Mega Man 10 on mielestäni paras Mega Man tähän mennessä, ja pelin olenkin mennyt läpi noin 3 kertaa, joista kerran Mallun kanssa.
Joo kymppihän se olikin. >_> Porataan vielä joskus normalilla ainakin se läpi.
Pages: 1 2 3 4