Smash Finland Foorumi

Full Version: Tampereen turnaus 2.0
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

MasterTK

Ajattelin jo tässä ihan porukan innostusta alustavasti kysellä. Vähän ollaan mayskan kanssa suunniteltu, jos pieraistas turnaus pystyyn syksyllä tai alkutalvella Tampereelle, riippuen toki Seinäjen turnauksen tilanteesta yms. >_>

Jos porukkaa tulee saman verran kuin viime kerralla, niin saadaan paikka tuohon aika lähelle Tampereen keskustaa Messukylään, johon on uskomattoman helppo tulla. Jopa släsherin ja peliQ:n pitäisi löytää paikalle ilman eksymisiä.
Luvassa siis todennäköisesti suurin koskaan järjestettu smash-turnaus Suomessa.

Sana on vapaa ja lisää infoa tulossa myöhemmin. ugh

Vilu

Kai sitä vois päivästä riippuen tulla käymään, varsinki ku opiskelijalle ei liput paljoa maksa, ja tieten jos Pekin autolla tultas nii sit ois vielä halvempaa. Röö.

udikku

Ainahan tuo kiinnostaa ja puhututtaa.

saska

juu

MasterTK

k

Susi

Kiinnostuin. Tällä kertaa on vielä lähempänä ku viimeks. Jopa kävellen ois mahdollista matkustaa.

Ootin kyl, että tämmönen olis tullu vasta ens vuoden keväästä, mutta parempi näin. Jos vaikka viettäis ne molemmat yöt tällä kertaa. Lisää uusia tulokkaita saatan myös saada paikalle.

Tödennäkösesti saan mukaan Wiin, jolla ei lukuaseman rikkinäisyyden takia voi vääntää Cube-pelejä.

Laatikko

Piristi iltaa kummasti kun ajattelenkin jo turnausta paikanpäällä *_* Mukana ollaan ja järkkäyksessä voin avustella taas vaikka ainakin mahdollisen Brawl-turnauksen osalta.

Susi

(08-24-2010, 07:16 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Piristi iltaa kummasti kun ajattelenkin jo turnausta paikanpäällä *_* Mukana ollaan ja järkkäyksessä voin avustella taas vaikka ainakin mahdollisen Brawl-turnauksen osalta.

Jos kiinnostaa, niin meille todennäkösesti pääsee preporailemaan, kunhan ei ihan hävyttömiin pelaajalukuihin mennä. Ja kun se Messukylä on tossa matkalla Hervannasta Keskustorille niin 8)

Onko Svaa muuten palannut Norjasta?

peki

(08-24-2010, 06:43 PM)Vilu link Wrote: [ -> ]Kai sitä vois päivästä riippuen tulla käymään, varsinki ku opiskelijalle ei liput paljoa maksa, ja tieten jos Pekin autolla tultas nii sit ois vielä halvempaa. Röö.
jaa, tää on vissiin päätetty juttu sitte.
peki kirjotetaan btw pienellä

Jebu

Kiinnostuin minäkin. Tulen varmasti messiin ellei tuu esteitä, viime kerralla tuli >_>
Nomutta iloisesti piristi tämäkin tieto :) Saapa nähdä.

BürZ

Kiinnostaahan tuo.

eebrozgi

Tuun

Jaxi

Juu

Zlazher

Messissä.

bËst

Joo messissä ollaan. Seinäjoen turnaus on tässä järjestelyjen alla koko ajan. Paikka on jo löydetty ja tällä hetkellä työn alla on ainoastaan järjestäjän (bËst / Über, zÄp henkisenä tukena Rovaniemeltä) aikataulut, sillä itellä alkaa syksyllä työharjoittelu ja lokakuulle on tarjolla kaikille viikonlopuille vapaata aikataulua.

Toinen tekijä on hinnan neuvottelu ko. rakennuksen kanssa, sillä 500€ vuokra on vähän turhan tyyris ku ei tohdi laskea sen varaan notta paikalle tulisi 50 henkeä, sillä ei kiinnostais osallistumismaksua laittaa 10€ suuremmaksi.

Jos hinta saadaan neuvoteltua esim lähemmäs 300€, jonka pitäisi olla ihan mahdollista, sillä hinta muodostuu pitkälti tiloista, joita aikoo vuokraaja käyttää.

Eli kaikessa hiljaisuudessa asiaa on ajettu koko ajan eteenpäin. Tuo kesäkuun aikataulu kusi vähän omiin aikataulun puutteisiin ja paikallisten tilojen vähyyteen + remonttikonpoihin.

Mutta palailen asiaan sjoen turneesta mahd. Pian. Mutta olen myös Thumps Up Tampesterin turneesta.

Darch

Itse pääsisin paikan päälle suht'kot helposti koska serkut asuu Tampereella, ja varmaan voisivat noukkia minut juna-asemalta ja viedä turnaus paikalle. Ainoa asia joka mietityttää on junalipun hinta. Pitäisi varmaan hankkia se VR:n opiskelijakortti. :p

Turnaus kyllä kiinnostaisi tosi paljon.

Vilu

(08-24-2010, 07:21 PM)pepi link Wrote: [ -> ][quote author=Vilu link=topic=165.msg9401#msg9401 date=1282675433]
Kai sitä vois päivästä riippuen tulla käymään, varsinki ku opiskelijalle ei liput paljoa maksa, ja tieten jos Pekin autolla tultas nii sit ois vielä halvempaa. Röö.
jaa, tää on vissiin päätetty juttu sitte.
peki kirjotetaan btw pienellä
[/quote]
Anteeksi.

Riolufin

Haa minua kiinnostaa erittäin paljon ja olen luultavasti tulossa. Ja melko varmasti jämsästä saadaan muitakin mukaan, etenkin jos on rawlia. Viime Tre pora oli kyllä niin awesome että onhan tuonnekin pakko tulla.

Lanttu

Paikalle tulisin, mutta turnauksiin en välttämättä osallistuisi mihinkään.

Jage

Tulen
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14