Smash Finland Foorumi

Full Version: NTSC Tier List
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

mallu000

Uus tier-lista tuli eilen (KLIK):

TOP
Fox/Falco/Puff

HIGH
Sheik
Marth


UPPER

Peach
Falcon


MIDDLE

Ice Climbers
Samus/Ganon
Doc Mario



LOW
Mario/Pikachu
Luigi/DK
Link

BOTTOM
Zelda
Mewtwo
Roy/Young Link
Game and Watch


NEGLIGIBLE
Yoshi/Pichu/Bowser/Ness/Kirby

GENGAR
Gengar (Master Hand and other glitches)



SININEN: Tourney Viable
NAVY: Not So Tourney Viable

Pistin värijaon for the nonsense

peki

ness hieman liian alhaalla <_<

mallu000

Ei tuohon paljon sanottavaa ole. Ero Peachin ja Marthin välillä ei kyllä mikään järkyttävä ole ja melkein sais Marthin tiputtaa alempaan tieriin. Doc sais olla Smauksen ja Ganonin kanssa tasan. Fox sais olla nro 1 ja Falco ja Jiggly jaetulla 2-sijalla. Tosin nuo on aika pikku juttuja, joten mitäpä niistä.

Jaxi

Peachin pitäisi ehdottomasti olla vähintään High tier (Armada), ja Jiggly voisi olla yksin ykkössijalla. Ja Mewtwo > Zelda. Marion Low tier status ehkä vähän outoa, koska Doc kokonaisen tierin ylempänä.

Mutta hyvä lista kuitenkin.

Darch

Master hand glitchin kyllä tiedän, ja olen sitä kokeillutkin muutaman kerran. Mutta mikä ihmeen Gengar? >_>

Ihan ok tier -lista. 8)

mallu000

Jotkuhan oikeasti "mainaavat" MH:ä teameissa. Kun stockeja on jäljellä vain yksi, MH:n tiimi häviää.

-LzR-

Nyt se pallo on vihdoin siellä minne se kuuluu.

Vilu

Nessillä ei ole kukaan saanut käytännössä mitään aikaan pitkään aikaan. Toisaalta mitä perhanaa Zelda tekee noin paljon korkeammalla suhteessa esim. Nessiin. Ainakin PAL pelaajan mielestä eniten ehkä pielessä on kuitenkin Kirbyn sijoitus, joka ansaitsis joko korkeimman bottomin tai alhaisimmin lowin. En tiiä sit miten Lirbyllä pärjää low tier turnausten ulkopuolella... meh.

Mutta top tier aikalailla kohdallaan, pallo meni huipulle. Mutta ei sen paikka minusta eläimiä korkeammalla ole. Noin on hyvä. tärkeimmät asiat kohdallaan tier listassa. No Peachin vois tieten nostaa samaan paikkaan marsun ja heikin kans...

EDIT: sen verran vielä että vastoin entisiä ajatuksiani olen oppinut ymmärtämään Doctor marion ylivoimaisuuden malio hahmoista. Sillä on vaan ratkaisevat iskut tarpeeksi parempia perusmalioon verrattuna. Ja luigi on aina ollut outu lintu. Kyllä sillä leijoja vastaan pärjää mutta eläimet vie kuin teuras-sikaa... toisin ku docia, joka on lähes tasanen.

mallu000

Onhan Doc selkeästi Mariota parempi, mutta imo Mariokin kuuluisi Middleen samoin ehkä Pikachu. Ongelmana on vain vähäinen edustus molemmilla, mutta kyllä niissä potentiaalia on. DK ja Luigi taas on aika selkeätä Low-materiaalia etenkin, mitä tulee Spacies matchuppeihin.

Jigglyn sijoitukseen vaikuttaa kyllä ihan liikaa se, että pari pelaajaa vetää sillä huipulla, mutta muuten menestys on aika vähäistä.

RTpmwe

Tuosta listasta viä sen verran, että oon top ja high tierin osalta samaa mieltä. Tosin jos konkreettiseen järjestykseen pitäs hahmot laittaa mahdollisen pärjäämispotentiaalin perusteella (imo obv) niin laittasin: 1. Fox 2. Falco 3. Pallo 4. Sheik 5. Marsu 6. Peach 7. Muikku

mayhem_

1. fox
2. marth
3. sheik
4. peach
5. falco
6. pallo
7. muiq

TaisteluJaska

Paitsi että Falco on niin pora että TaisteluJaskakin pelaa sillä.

HippiEetu

Aiva hyvä ja aiva hyvä riittää.

zÄp

(09-15-2010, 06:17 PM)Vilu link Wrote: [ -> ]Nessillä ei ole kukaan saanut käytännössä mitään aikaan pitkään aikaan. Toisaalta mitä perhanaa Zelda tekee noin paljon korkeammalla suhteessa esim. Nessiin. Ainakin PAL pelaajan mielestä eniten ehkä pielessä on kuitenkin Kirbyn sijoitus, joka ansaitsis joko korkeimman bottomin tai alhaisimmin lowin. En tiiä sit miten Lirbyllä pärjää low tier turnausten ulkopuolella... meh.
Tjaa-a, Nessiä tai Zeldaa ei kukaan juuri pelaa. Yhtään Ness nykyistä Ness mainia ei tule mieleen ja edelleenkin ainoa hyvä Zelda on Dark Musician, eikä hänkään ole viime aikoina pärjännyt saatika pelannut. Lirby kykenee low tierin ulkopuolella gimppaamaan monia hahmoja, mutta nekin kohdistuvat pitkälti fast fallereihin. Eli ei sillä hirveästi tehdä. Tai sitten pelaa niinkuin minä ja kävelee päin spämmien tilttejä, haha.

Muuten näyttää ihan pätevältä tuo listan kärki. Mahdollisesti siirtäisin Sheikin Toppiin.

HippiEetu

Periaatteessa nää listat on semiturhia >_>

Millä vaan voi voittaa, minkä vaan.
Konkretisoidaan:
Esim. Pekiä vastaan fox tai falco on Pikachulle loistava matchup, mutta auta armias kun Peki valitsee vaikka DKn.

Kiukkuja turha vedellä tästä, kunhan mainitsin.

mallu000

Saako nyt muuten LT-turnauksissa paahtaa Mariolla ja Pikachulla?

HippiEetu

(10-21-2010, 01:15 PM)mallu000 link Wrote: [ -> ]Saako nyt muuten LT-turnauksissa paahtaa Mariolla ja Pikachulla?

o/

RTpmwe

NTSC:ssä.

mayhem_

Ei se PP mikään tyhmä jätkä ole >_>. Täysin sama lista ku mulla.

http://theelectricscribble.com/2011/07/0...dr-peepee/

Salevits

Postaa se lista tänne
Pages: 1 2