Smash Finland Foorumi

Full Version: Kysely teemana Seinäjoen turnaus.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7

bËst

Dodih...

Nostetaanpa nyt kartalle uudemman kerran tämä seinäjoen turnaus. Koko hommahan on lagannu ja pahoin, pahoittelut siitä mutta syyt siihen ovat aika selkeät. Eli ensinnäkin paikan löytäminen on seinäjoella yllättävän vaikeaa. Vaihtoehtoja on kartoitettu ja moni on kusahtanut pitkälti kalliiseen hintaan, surkeaan sijaintiin tai muuhun vastaavaan ongelmaan kuten remonttiin. Asian järjestelyä on myös vaikeuttanut tärkeän toimihenkinlön zÄpin karkaaminen Rovaniemelle, ja hän on aina tehnyt paljon työtä turneen edistymiseksi ja ite oon vain eläny koko kesän ja syksyn aika kiitettävässä kiireessä joten turnaus suunnittelulle ei ole liiemmin löytynyt aikaa.

Kuiten, nyt hyödyntäen nyt saatuja tietoja ja ajankohtaa niin nostan kartalle mahdollisuuden Seinäjoen turnauksesta. Kaikista noista probleemoista on karsittu inhimillisin paikka järjestää turnaus ja sen suurin kynnys on heinäkuussa noussut hinta.

Eli tämän topicin tarkoitus onkin että mahdollisimman moni Mieluusti vähintään kaikki ne, jotka turnauksissa yleensä käyvät sanoisivat nyt kantansa tässä topicissa niin osais muodostaa yleisen mielipiteen siitä onko turnauksen järjestäminen seinäjoella mahdollista.

Eli kompastuskivenä turneelle olisi poikkeuksellisen iso hinta, ja oletusarvollisesti 35 hengen kohdalle laskettu maksu turnaukseen olisi 15€/Henk..

Eli  toivon että mahdollisimman moni kommentoisi sitä, onko maksu liian iso turnauksen järjestämiseen vai olisiko porukka halukas osallistumaan tuon 15€ turnauksen aikaansaamiseksi.

Joten kannanotto ja mielipide tuohon. Kaikki turhanpäiväiset viestit ja näsäviisastelut toivoisin notta jää pois tästä ketjusta. Tällä kerta on tarkoitus kartoittaa mahdollisuutta seinäjoen turnaukseen.

Halukkaat:

bEst
Uber
zÄp
RT
Paju
Mayhem
TK
Naminami
Jekku
Sale
Loota
Saska
Jaxi
Eebro
Zlasher
Vilu
Mallu
riolu
zämi
Hippieetu
Samo
Qtio
Hopo
Udikku
Peki
Eboshi
Wii-King
Kalzu
ajp
ivp

+ lawlaajia (LZR + muita?)

mayhem_

joojoo

NamiNami

Samalla kannalla kuin Paju. Olen valmis maksamaan kyllä jos vaan turnaus saadaan. Onko paikoissa tullut jotain uudistuksia (isommat tilat, keittiö, sauna jne) kun hintakin on noussut, vai onko ne  noussu ihan muuten vaan?

bËst

Syy on täysin utopistinen. Kaiketi sinne on jotai parannuksia rempan seurauksina tehty. Tai sitten kyseessä on vain seinäjokinen kiskurimeininki. Paha sanoa. Mutta mitä tuohon turneetilaukseen kuuluisi niin tilaa ainakin 100 hengelle, muistaakseni paljon enemmällekin. Saunankin lupailivat käyttöön jos haluaa saunoa paikanpäällä. + tottakai koko talo johon kuulu ymmärtääkseni pari kokoushuonetta, kahvio, sauna, etc.

saska

15e ei ole tuommoisista tiloista mitään

mallu000

15 € ei ole ongelma. Kunhan tälle ja muillekin turneille annetaan päivämäärät, niin voi sitten varmemmin sanoa mihin pääsee.

RTpmwe

joojoo

Jaxi

Juu, kyl ton 15€ voi maksaa.

Laatikko

15€ on vielä helpostikin kohtuullisuuden rajoissa tällaisista huveista, eli juu.

Riolufin

Helposti kyllä maksan. Jos tre pora järjestetään niin ei. Himottaa ottaa turpaa melees ja päästä poraan myös mario partyy jos joku jaksaa  8)

ajp_anton

Vois käydä sukulaisia tapaamassa siinä samalla... eli minä ja IVP mahdollisia osallistujia jos päivämäärä sopii.

Jekkukissa

15 euroa ok hinta.

TaisteluJaska

(10-24-2010, 07:36 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]joojoo
+1

eebrozgi

Ei liene este tuo.

Zlazher

toimii

Salevits

Jos on saunakin jopa niin kyllä 15e suostun maksamaanb.

zÄp

Onnistuu.

-LzR-

Tuetaanko tuolla Brawlia? En ole varma jaksaako tuonne asti tulla ihan vain meleetä pelaamaan.

TaisteluJaska

Seinäjoki ei ole kovin perinteisesti ainakaan ollut Brawlin kannalla, joskin viime turnauksessa siellä oli Brawl-Tiimit. Jankin vastausta odotellessa. Itse ainakin järkkäisin brawl-tiimit tuonne jos brawl-pelaajia tulisi ainaki sen verran että niiden taloudellinen kannatus auttaisi kulujen kanssa. Ja Brawl singlesitkin pystyy järkkäämään kohtuu ajassa mikäli ottaa oppeja saksan Lowtier turnauksesta sekä Villen saunamätöistä. Eli yhdistettynä isot poolit, setit pooleissa Best of 1 ( >:)  ) sekä bracket mallia jalkapalloturnaus. Once you are out that is it!
Lähes sama lopputulos silti.

Zämi

Helposti voi maksaa tuon 15e, kuinkas kaukana se paikka olis sitten tuolta asemalta? että jos kyydin olis mahdollista saada sinne paikanpäälle sitten.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7