Smash Finland Foorumi

Full Version: Kikkaketju
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

mallu000

Not. Älä anna vastustajan osua sinuun ja voita.

Laatikko

Isai jakoi menestyksensä salaisuuden jo kauan aikaa sitten.

Don't get hit.

...

Kirbyn dash-attackilla saa ihmeitä aikaan.

RTpmwe

(02-26-2010, 09:24 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Isai jakoi menestyksensä salaisuuden jo kauan aikaa sitten.

Don't get hit.

...

Kirbyn dash-attackilla saa ihmeitä aikaan.

Kirby ph1r3 top tier

BürZ

Kysäsen vähän DIstä. Elikkä onko suurtaki eroa, jos DIaa jo silloin, kun isku osuu siihen verrattuna, että DIaa juuri sen jälkeen? Itse en melkein ikinä kerkeä reagoida jo silloin, kun isku on osumassa, vasta sen jälkeen. Jos taas yritän oikein ennakkoon niitä tappeja kääntää niin hahmo tekee ihan omiaan. Kannattaako sitä C-tikkua edes käyttää DIaukseen näin aloittelijatasolla?

RTpmwe

(03-03-2010, 09:12 PM)BürZ link Wrote: [ -> ]Kysäsen vähän DIstä. Elikkä onko suurtaki eroa, jos DIaa jo silloin, kun isku osuu siihen verrattuna, että DIaa juuri sen jälkeen? Itse en melkein ikinä kerkeä reagoida jo silloin, kun isku on osumassa, vasta sen jälkeen. Jos taas yritän oikein ennakkoon niitä tappeja kääntää niin hahmo tekee ihan omiaan. Kannattaako sitä C-tikkua edes käyttää DIaukseen näin aloittelijatasolla?

Smash DI on parempi kuin Automatic Smash DI vai mikä nyt onkaan. Kun huomaat, että isku on osumassa niin lyöt vaan tikun yläviistoon sitä suuntaa vastaan minne lennät niin riittää aloittelijatasolla ihan hyvin.

HippiEetu

Yhdyn Frozeniin  8)

Mutta onko vieläkään kukaan pora saanut selville tuon pikachun recover super hyper duper kuperkeikka dashia?

Novi

(03-07-2010, 02:21 PM)HippiEetu link Wrote: [ -> ]Yhdyn Frozeniin  8)

No huhhuh

HippiEetu

voin kuvitella kuin likaisia mielikuvia pärähti mieleen.

mallu000

Mitä persettä teen väärin, kun Falcon Nair osuu kilpeen ja yritän sitten shieldgrabia mutta saankin aina shinestä ja sitten tulee jotain D-air->gay combo -juttuja. Mariolla siis pelailen ja Oulussa tuota sattui jatkuvasti. Pitäisikö grabin sijaan vetää jab-dsmash, jab-grab tai vastaavaa?

mayhem_

Sen voi spacettaa sillein, että grabi ei yllä joten ei kannata sitä shieldgrabia kauheesti käytellä. En oikein tiedä maliosta mutta luulisin, että shieldistä sh nair vois olla ihan jees(?).

Vilu

(03-10-2010, 03:58 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Sen voi spacettaa sillein, että grabi ei yllä joten ei kannata sitä shieldgrabia kauheesti käytellä. En oikein tiedä maliosta mutta luulisin, että shieldistä sh nair vois olla ihan jees(?).
Jos joudut kilpeen, varminta on rollata falcosta poispäin mikäli et ole ihan kentän reunasta. Ei mariolla kilvestä yleensä saa juuri mitään falcoa vastaan ellei se tee tyyliin dairin liian aikasin, sit vois se nairi toimia ehkä...
Jos olet härskillä päällä, tee UpB kilvestä kun falco tulee. saa porsentteja ja kannattavampaa esim. BF kentässä jos pääset pikkulaatan päälle. ei tpsin combota.



mallu000

Pitää tuota rollia kokeilla ja varmaan pitäis harjotella enemmän taaksepäin wavedash+fsmashia tai yleensäkin ettei aina vain shieldaa noita shuffleja yms.

Vilu

(03-10-2010, 04:30 PM)mallu000 link Wrote: [ -> ]wavedash+fsmashia tai yleensäkin ettei aina vain shieldaa noita shuffleja yms.
Toimii kuin Jekun auto.

hiaimjni

ic tactics appeared, uusi tapa(?) aloittaa desyng  :o  siis wavedash,wavdash.,wavedash.....::  (nopea dashdance) <-, -> + sh + ice block = desyng = wtf, it's a traap?  tuloksena tästä on että oikeassa järjestyksessä riittävän nopeasti tehtynä VAIN nana hyppää ja tekee ice blockin jonka jälkeen/aikana siitä saa melkee mitä vaan häijyä aikaan. tämä tullaan kyllä näkemään vielä seuraavissa turneissa!

succeess! videosta varmaa älyäis sen paremmin mutta en ainakaa vielä keksi mitään hyvää syytä laittaa videota ku meitä ic:n mainaajiaki on nii vähän (onneksi!) 8)

Laatikko

(03-15-2010, 05:20 PM)hiaimjni link Wrote: [ -> ]succeess! videosta varmaa älyäis sen paremmin mutta en ainakaa vielä keksi mitään hyvää syytä laittaa videota ku meitä ic:n mainaajiaki on nii vähän (onneksi!) 8)
Sinäpä sen sanoit. Tosin tämän voisi todeta joka ikisestä hahmosta, paitsi Muikusta *_*

HippiEetu

Muikku taktiikoita- nair, dair, fair & dair 8)

hiaimjni

nojoo.. tuskimpa kukaan tajus tuota mun selitystä tuosta kikasta nii teinpähän semmosen samplen. vähä pitkäksi menee vaan tuo video, ja vähä työn alla vielä. 8)

hiaimjni

laatu vähä kusee med blacklines(niinku sanon tuossa, että miu kamera on paska!), mutta toivottavasti siitä kuitenki näkee mitä tarkotin.. eikä nuo viimeset ko:t kyllä liity tuohon "kikkaan", mutta sama oli pistää ku oli tullu videolle  8) mutta, mutta ja mutta tässä ois tämän tylsän lauantain tuotos  ...http://www.youtube.com/watch?v=0yxDAUuP6zw 
(03-01-2010, 08:44 PM)Vilu link Wrote: [ -> ]Musiikit... No niille jotka ei tykänny: http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo

RTpmwe

(03-30-2010, 03:39 PM)hiaimjni link Wrote: [ -> ]laatu vähä kusee med blacklines(niinku sanon tuossa, että miu kamera on paska!), mutta toivottavasti siitä kuitenki näkee mitä tarkotin.. eikä nuo viimeset ko:t kyllä liity tuohon "kikkaan", mutta sama oli pistää ku oli tullu videolle  8) mutta, mutta ja mutta tässä ois tämän tylsän lauantain tuotos  ...http://www.youtube.com/watch?v=0yxDAUuP6zw  [quote author=Vilu link=topic=19.msg3292#msg3292 date=1267476276]
Musiikit... No niille jotka ei tykänny: http://www.youtube.com/watch?v=rX7wtNOkuHo
[/quote]

Tiukkaa settiä ja musiikit hyvät

bËst

Ite en oo ikinä tuosta trickistä oppinut ottamaan hyötyä irti. Näkee semisti notta pelataan Jabin kanssa IC:tä ihan kuin kahta eri hahmoa, jos Jabi saa pelityyliinsä tuota noinkin tehokkaasti sovellettua.
Pages: 1 2 3 4 5 6