Smash Finland Foorumi

Full Version: Virallinen kenttäkeskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

RTpmwe

Täällä puhellaan sitte yhtäkkiä tärkeästä asiasta, eli kentistä ja mitkä kentät ovat neutraaleja ja mitkä cpickejä.

Novi

s

Laatikko

Vois tylysti copypastata Smashboardsin hommat tähän vaan kun ei puhtaalta pöydältä jaksa aloittaakaan enää.

-LzR-

Jos jotain aihetta kaivataan niin Brinstarista voitaisiin puhua.

TaisteluJaska

Meikä pistää tällä postilla homman pakettiin.

Kentät, Eka matsi
Perus 5, eli
FD
FoD
DL64
BF
YS

Eka matsi parhaaksi todetulla metodilla, eli stage strike.
Siitä eteenpäin counterpick kentät:
Noi 5+
Pokestadium
Kongo jungle 64
Rainbow Cruise
Poke Floats
Brinstar
Mute siti

JA kaikilla 2 Bannia counterpickista etiäpäin. Ei saa bannata kuin maksimissaan yhden peruskentän. Mutta voi bannia kaks härökenttää.


Vaihtoehtoinen Lootaus:

Sama cp juttu kuin ylhäällä, mutta lisäksi:
Corneria
Jungle Japes (ehkä)
Mushroom Kingdom 2
Onett (ehkä)
EDIT: Reereens unohtu. Sekin.

Ja 3 bannia.

Näin vois poistaa omasta mielestä moloimmat kentät (esim  peanchia vastaa Mutepaska ja joku toinen, niinku DL64 tai Rinstari) Mut joutus kuiten opetteleen muutaman härön kentän, niinku Rainbow Crusoe.


Homma paketissa. Veikkaan että ainakin Sjoki turnee, Turso ja Loota approovaa bebebe


EDIT: oikeastaan ainoa mikä tossa kusee EHKÄ jonku mielestä o se, että Mute siti ois vaihtoehto ykösessä mutta Rinstari ei. Sille voi halutessaan tehdä jotain.
No kakosvaihtoehdossa olis molemmat >_> Eli se on täydellinen. (eikä siinäkään ole välttämättä pakko olla Jungle japesia tai onettia, mutta siis MK2 on kone)

NamiNami

Vaikuttaisi vähän siltä, ettei mitään yhtä tiettyä kenttälistaa voida tehdä, joka palvelee kaikkia täydellisesti. Tuli mieleen sellanen kompromissiratkasu, että pelataan sitten joka toinen turnaus kentillä neutraalit (+PS) ja joka toinen neutraalit + PS, RR, KJ64, Brinstar, (PF, Corneria). Banneista riippuen voi sitten vielä lisätä / vähennellä kenttiä. Ketään ei tietenkään voi pakottaa, TO:lla on oikeus määrätä turnauksensa kentät.

Ensimmäiseksi ongelmaksi voisi tulla se, että nykynen scene jakautuisikin kahtia ja osallistutaan vaan joka toiseen turnaukseen missä on itselle mieluisat kentät. Ehkä sen voisi välttää sillä että jokainen lupautuu pyrkimään kaikkiin turnauksiin kentistä riippumatta ja pelataan valittamatta.

Pikkumiittejä on tietenkin läjäpäin isompien turnauksien välissä, kai niissäkin voisi noudattaa samaa patenttia. Loppujen lopuksi joku 1-2e panoksella pelattu turnaus tuskin jättää ketään osallistumatta.

Laatikko

Kompromisseja voi aina tehdä, mutta en tämän viimeaikaisen keskustelun aikana ole kuullut yhtään vakuuttavaa argumenttia kuuden kentän kenttälistan puolesta niin en kyllä ole siihen itse suostumassa. Haluan oikeasti kuulla järkeviä perusteluja sen puolesta, toistaiseksi ei ole vissiin kertaakaan perusteltu turnauksen kenttälistoja Kellari III:sta lukuunottamatta. Ei kannata suostua asioihin vain siksi, että iso osa sitä haluaa hyvin hatarista syistä.

Mistä ihmeestä Vilu keksit Mushroom Kingdom II:n?

NamiNami

(05-10-2011, 04:21 PM)Paju link Wrote: [ -> ]Oma ihanne stagelista näyttäisi jotakuinkin tällaiselta:

Neutrals:
FD
PS
DL
BF
YS

Eka matsi näistä stage strikellä.

Tuli tuosta mieleen että laittaisin itsekin mieluummin Pokemon Stadiumin FoDin tilalle neutraaliksi. En osaa sen koommin perustella mutta uskoisin ettei näin tule käymään kuitenkaan.

RTpmwe

Imo paras stagelista:

Neutrals:
FD
YS
BF
DL
PS

Cpicks:
Ei mitää

Näistäki vois PS:n BF:n ja YS:n heittää pois ku umpirikkinäisiä >_>

bËst

Puollan vilun listaa ja ite kaipaan suuresti uutta sisältöä kenttälistauksiin

Ite puollan 5:n neutraalin startterin perusteita, jotka ovat tähän mennessä olleet aika toimivia:

Eli neutrals:

FD
FoD
DL64
YS
BF

Sitte c-pickejä enemmän. Ja C-Pickien mukana kulkee aina myös mahdollisuus banneihin, niin taktiset elementit pääsevät uusiin ulottuvuuksiinsa ja mielestäni näiden elementtien käyttäminen on osa pro pelaamista ja siihen sisältyy yhtäläinen mahdollisuus kaikille osoittaa taitonsa

C-Pickeiksi jompi kumpi seuraavista

Rainbow Road
Bongo Jungle 64
Poke Floats
Pokemon Stadium
Brinstar
1 BAN

tai sitten edellemainittujen lisäksi mukaan vielä Corneria / Mute City. Tällöin mahdollisuus myös kahteen Stage Banniin.

Perusteluita ollaan nakeltu vaikka kuinka paljon ja nyt oon sen verran kiire spotissa että en ehi niitä kirjoittaa, mutta moni lienee ne lukeneet. Ja ne jotka kertoo, että joku hahmo on disadvantages jossakin kentässä, niin eikös se oo juuri c-pickien idea? Kuitenkaan mikään ei ole absoluuttista ja hyvällä pelaajalla on täys mahdollisuus voittoon disadvantages kentässäkin. Miettikääpä vaikka space animal vs. Marth Laatalla? Marthin chainthrow pelkästään antaa marthille teoreettisen edun suhteessa muihin kenttiin? Aika nopeaa rääkätty esimerkki, mutta palvelee sitä asiaa, että joillakin hahmoilla vain on etuja toisiin hahmoihin eri kentissä

Ja todellakin mitä Paju jo sanoi: Sanon suoraa sen mitä on foorumin ulkopuolellakin avauduttu jo kerran jos toisenkin: Meininki ei oikeasti johda mihinkään, keskustelut tyrehtyy, vittuuntuneisuus nostaa päätään ja ylipäänsä minkään valtakunnan järkeä ei palvele se, että keskustelu korostuu "k", "ei" ja "paskaa" tyylisiin ilmoituksiin. Eikö tällaisissa tilanteissa olisi järkevämpää vaan olla hiljaa jos ei oikeasti oo mitään sanottavaa. Otan Hitlerin asenteen tästä eteenpäin siivotakseni kaikki vastaan tulevat mitään tarkoittamattomat kommentit. Miettikää oikeesti, jos pitäisi julkisesti neuvotella jostain niin turvaudutteko tosiaan noihin viljeleviinne argumentteihin?

TaisteluJaska

DL64 on reiluin kenttä, siinä tuntuu moni hahmo pärjäävän tasasen hyvin. Ainaki NTSCssä tuntuu asia näin olevan.


Ja vastaus lootan kysymykseen. Mushroom kingdom 2 koska meillä oli herkät matsit siinä kentässä ku teillä pelattiin.  :-*
Mut siis se on oikeastikin hauska kenttä. Ja mun ehdottamassa mallissa on banaaneja iha tarpeeksi jos jostai ei dykkäädää. Mut sen verran kenttiä jää että jotai jää jäljellekkin (Huom, ei ole PAKKO bannata kolmea kenttää. Jos esim. tykkää härökentistä niin bannaa vaikka sen yhden sallitun neutraalin ja tekee peliQt)

TaisteluJaska

Ainiijoo, Ice Climber kentän vois vittuillessaan ottaa joskus messiin. Se on jostain syystä ihan pelaamaton koska ihmiset ei alunperin tykännyt siitä.
Mut henk.koht en tykkää siitä vieläkää niin aivasama mulle.

RTpmwe

Siis DL64 on imo tasasin kenttä koko pelissä.

TaisteluJaska

Approovan Pajun postin 90%.

Ainoa mikä on pielessä on toi Pokestadium neutraaliksi 5 kentän vaihtoehdossa. Se on oikeasti ollut niin aika pitkään ja FoD toimii paljon paremmin. Ne kenttämuunnokset ei kuulu minun mielestä neutraalin kentän ominaisuuksiin.
Eri asia jos pelataan hackatulla meleellä jossa kenttä ei muuttuis, mutta sillonhan Reereenski olisi neutraali.

peki

alan itkemään jos joku ehottaa tosissaan mute cityä, corneriaa, onettia tai green greensiä tosissaan

ajp_anton

Tätä ollaan pelattu STIG-turnauksissa, joka on sellanen vähän enemmän casual "turnaus":

Neutraalit: FD, YS, DL64, Battlefield, PS
Counterpick Singles: Brinstar, FoD, KJ64, MC, PF, RR
Counterpick Teams: Brinstar, Corneria, KJ64, MK2, PF, PPC, RR, Onett

Saa bannia joko yhden neutraalin tai kaks ei-neutraalia.

Laatikko

Nyt on näyttävästi tuotu näitä asteen epätavallisempia kenttiä mukaan keskusteluun niin kiinnostaisi kyllä kuulla perusteluita vaikka Mushroom Kingdom II:n, Onetin, Icicle Mountainin ja Green Greensin puolesta kerta kun ne ovat täällä olleet mukana. Vaikka itse kannatankin laajempaa kenttälistaa niin tuntuu, että varsinkin osan noista sisällyttäminen olisi jo asteen liikaa varsinkin ilman todella vahvoja perusteluita. Nämä siis kaikki Singlesien näkökulmasta

pepiltä olisi mielenkiintoista kuulla miksi Mute City aiheuttaa itkureaktion

Turso

Vilun lista ol sen verta rehti että vois jämsäporaan pistää  8)

RTpmwe

Laitetaa vaa kaikki kentät ja banneja vaa molosti. Toimii perkele

mayhem_

(05-10-2011, 05:57 PM)Paju link Wrote: [ -> ][quote author=pepi link=topic=236.msg17218#msg17218 date=1305047062]
alan itkemään jos joku ehottaa tosissaan mute cityä, corneriaa, onettia tai green greensiä tosissaan

Kiinnostais itsekin tietää perustelut mikä tossa corneriassa itketyttää niin paljon. Muiden kenttien osalta pystyn arvaamaan syyt itkureaktioon, mutta cornerian kohdalla olen hämmentyminen. Se kenttä kyllä tuo etua Foxille ja Falcolle, mutta ehdottomassani stagelistassa olisi kuitenkin 2 bänniä käytössä, jolloin sen voisi huoletta bännätä näitä kahta vastaan, ja toinen bänni jäisi käyttöön vielä johonkin muuhun kenttään.
[/quote]

invalid argument is invalid :)
Pages: 1 2 3 4 5 6