Smash Finland Foorumi

Full Version: Pajupora IX 17.-19.6.2011
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

NamiNami

Tulokset:

Singles:
1. bËst (29€)
2. Mayhem (16€)
3. MasterTK (3€)
4. VilNess
5. Paju
5. Salevits
7. NamiNami
7. Laatikko
9. Worm
9. saska
11. WMK
11. PeliQ
13. Teba
13. zÄp
15. Jekkukissa
15. Punamuna
Bracket
Pool 1
Pool 2

Doubles:
1. Kello viiden koomahiiret (Paju+NamiNami) (13,5€)
2. Poskisuolisto (MasterTK+VilNess) (6€)
3. The Golden Power (Laatikko+Salevits) (3€)
4. Hei me lennetään (bËst+PeliQ)
5. dubbelkneegermännen (Mayhem+saska)
5. Porapeukal0t (Worm+WMK)
7. Lvl 9 Gannon (zÄp+lvl9 CPU)
7. Team Immortal Dudes (Teba+Jekkukissa)
Bracket
Pool 1
Pool 2

Crews:
1. Loota - PeliQ - Worm - bËst - VilNess - Mayhem - Jekkukissa
2. saska - TK - NamiNami - Paju - Salevits - WMK - zÄp

Randomcrews:
1. Worm - Nami - Loota - Vilu - zÄp
2. WMK - bËst - PeliQ - WMK - Paju

Pokeriturnaus 1:
1. PeliQ (23€)
2. Paju (12€)
3. NamiNami
4. Laatikko
5. bËst/zÄp
6. bËst/zÄp
7. WMK

Pokeriturnaus 2:
1. WMK (23€)
2. Worm (12€)
3. Punamuna (5€)
4. NamiNami
5. PeliQ
6. bËst
7. Paju
8. Laatikko

Kategoriapeli:
1. WMK
2. bËst
3. PeliQ
4. saska
5. Paju
6. NamiNami

Alias 1:
1. WMK+bËst
2. Laatikko+PeliQ
3. Paju+NamiNami

Alias 2:
1. WMK+Paju
2. bËst+Laatikko
3. PeliQ+NamiNami

Videoita alkaa tulemaan Pajun (Aikaparadoksi) ja Namin (vatipaa) youtubekanaville. Teen myöhemmin videoketjun, mutta jos haluaa nähdä videot heti, kannattaa subscripettää noille kanaville.

TaisteluJaska

Paitsi että crewit kyllä voitti minun, mayhemin etc. tiimi. Että se korjaukseen.

NamiNami

Kiitos huomautuksesta, korjasin.

Tähän ketjuun saa myös laittaa shoutoutteja jos on laitettavaks. Sanon nyt itse alkuun että oli kyllä todella tasokas miitti. Ens kerralla sitten vielä peki, nipi ja Samo mukaan kun tilaakin oli vielä vähän ylimääräistä.

hoppis

mitä moloo

NamiNami

Paikalle jäi kuulemma 1 gc muistikortti (Loota?), 1x 3-paikkanen jatkojohto (WMK?), 1 pari sukkia, 1 aurinkolasien(?) suojapussi/kotelo.

TaisteluJaska

Pistetäänpä sutikutit:

PullaPaju
Kiitokset miitistä! Tämä oli minun osalta ensimmäinen muttei toivottavasti vika pajupora. Ekan matsin olin ihan pultissa meidän setissä ku jäi huono maku bestin peachia vastaan (tai sit olit vaan nii kone) mutta päätin että tähän en vielä tyssää. Ehkä ens kerralla neutraali CP? Onee Tiimeistä ja silleen. Ei vaa märjänny GFssä

MunkkiMasterTK
Poskisuolisto koetteli pajun tuolistoa >_> oli nimittäin paras tiimi missä koskaan olen ollut, jopa Jaxin tiimiä parempi. Uudestaan ens kerralla niin viitoittelen vähemmän sua. Hyvin sijoitus sinkuissakin btw.

WehreäWMK
Tosi loistavaa että aktivoitunut äijä taas. Tuo sun Samus ainakin tuo raikkaan ja hauskan lisän näihin suomalaisten käyttämiin perushahmoihin. Toivotttavasti päästään molemmat tuleviinki miitteihi, niin voin vaikka tarjota kiinalaisen kulliveerin

NappiNami
Äijä vaa pahtaa menemään, onnes olkoon sullekkin tiimivoitosta. Jotenki meidän singles-matsien välillä ehkä lisää agressiivisuutta peliin niin saat sen voitonki musta. veikkaisin.

MälliMäyhem
Tällä kertaa tuli pultit sua vastaan niin poolissa ku raketissa. Ens kertaan mennessä kyllä keksin jotain tuolle laasersateelle, ei tollasella pelillä kyllä mielellään anna kellekkään voittoa. >_> Mut onea 2. sijasta, ja poika lesoo.

LerpaLoota
Tekis mieli antaa joku neuvo tuosta sun avautumisesta melee-singleseitä kohtaan, mutta viisaana ylioppilaan varmaa tiedät itekkin että se on vaa pään sisällä oleva asenne jonka halutessaan voi muuttaa. Mutta todella fiksua ganon peliä sulla, ei vaa märjänny donkilla. Ens kerralla mietin hahmot vähä paremmin, Nyt täytyy myöntää että se marsun kenttä ei välttämättä kuitenkaa ole se Rinstaari. *_*

WihreäWormi
Menen sun pelityylistä ihan pulttiin, välillä tulet niin päälle että jestas sentää. Sellanen vinkki sulle että pelaat yleensä oman vikan stokin ihan miten sattuu, yrität vaa saada tappoiskun sisään hinnalla millä hyvänsä. Pelaa mielummin se vika stokki enempi niinku sun eka stocki niin kyl se settivoitto vielä kilahtaa. Ens kerralla tosin veän luigin sua vastaa ku Doki melkei pulttas.

SuopeaSale
DK ilme paahto lähes koko ajan päällä turnauksessa. Taisit jopa mayhemiltä viedä matseja, ei paha. Mua vastaan et tosin pelannu omalla tasolla, tiedä siitä sitten miksi.

JykeväJekku
James Blond. >_> Onnea näin jälkikäteenki, meidän Rosteri oli aika teuraus.

PalliPeliQ
herkät manimatsit, herkät rosterit ja turnaussetit. Pistit aika hyvin fonxia vastaa kampoihin mutta suoraa sanottuna sun hahmovalinta on niin mäti, sitä vastaan saa niin paljon sontaa mikä ei oikein ole pelaajasta kiinni. Sullaki oli synttärit, saat lahjaksi pyhän pruuttauksen Hervannasta päin. Donk ja dilledong.

BambiBest
Onee voitosta, jäi vähän sellanen maku meidän turnaussetistä että kalavelkoja täytyy maksaa ens kerralla. Sulla on ärsyttävä tapa pelata ystävyysmatsit selkeästi huonommin kuin turnausmatsit. Mutta ainakin sillä tuloksia saa vaikka jokatapauksessa voitto oli ansaittu! Veikkaan että ens kerralla kaatuu Samokin, nimittäin peachisi oli koneimmassa tilassa kaikista peacheista pajuporassa ainaki singleseihin katsoen.

SerkkuniSaska
Kaikkein eniten hajoilin äijän ilmeille, + Pohjaton kokonimi äijällä. Kuka tahansa jää kakoseks paitsi Saukkosen Anu >_>

PeliQ

PalliPeliQ <__<

Punamuna: Kannattais harkita WSOP lähtemistä. Sponssaan 50% kuluista 8)

bËst

Suurkiitos Pajulle poran järjestämisestä. Nämä vapaahenkisemmät miitit ovat erittäin mahtavia ja tuovat mieleen vanhan ajan Kajaanin porafestarit joista turnauselämä lähti liikkeelle. Isot turnaukset ovat todella siistejä tapahtumia, mutta tällaiset pienemmät miitit toimivat imo näiden isojen tapahtumien välissä loistavina mahdollisuuksina tutustua ihmisiin paremmin ja nauttia paitsi porasta niin myös kaikesta muusta. Pelillisestikään ei jääty turnausmeiningeistä paljoakaan jälkeen sillä tasosta vastasi kasa Suomen taitavimpia pelaajia, vaikka parhaat (nipi ja Pepi) olivatkin poissa. Näitä lisää!!

Paju: Sinulle hävisin turnauksessa poolissa. Joskin hahmot oli pika ja reiska, mutta niiden piikkiin ei voi laittaa sillä ko. hahmoilla olen virallisissa turnauksissa haastanut samon muutamaakin otteeseen ja saanut niitä harvoja matsivoittoja siitä match upista. Pelaat tosi fiksusti ja olisi ollut asiallista kohdata teikä grande finaalissa koska siihen mennessä olin saanut motivaation pelata voitosta, sillä pooleissa sitä motia ei ollut. Kiitos Miitistä!!

Naminami: Oot todella kova tekijä uuden sukupolven smashissa. Älä anna intin heikentää kehitystäs. Tiimeissä olit aika teurastaja ja muistutit tosi paljon Ijukaa siltä ajalta ku tiimaili samon kanssa ja voitti turnauksia.

Sale: Team roster champions! Ens kerralla vois pitää pienen "turnauksen" muutamalla tiimillä rosterissa ja voitais vaikka laittaa hynttyyt yhteen ja tiimata siinä lystissä ja uskoisin voittoomme yhtä varmasti kuin PeliQ:n taitoon lentää ulos kentältä alle viidessä sekunnissa.

Jekku: Ei ikuna paljoa pelata, mutta ne matsit mitä oon sun kaa ottanut niin oot aina ollut ihan uus vastustaja. Kehityt todella hyvin! ja nautit pelaamisesta. Täts the thing wörld niids!

WMK: Konkari antoi runtua niin että tuntu. Hallitsi monet pelimuodot pokerista aliakseen ja kategoria peliin erittäin suvereenisti ja vaikka melee tauko onkin ollut sanoin kuvaamattoman pitkä niin antoi runtua koko meijän poolille. Varmana olisi kova tekijä jos olisi pelannut enemmän. Kiitos kyydeistä ja siitä notta olit paikalla. Oli melee moti mitä tahansa niiin toivon että oot useammin paikalla turnauksissa! Meinaan... omaan peliini teikän kannustus tuo uskomattomat puhdit. Oot kuiten ainoa jonka voin sanoa opettaneen meikälle juttuja meleistä eli jos pitää joku oppi-isä sanoa niin pakko se on sanoa WMK

Saska: Runtua tuli: Pichulta

Teba: Pakko sanoa että jopa yllättävän hyvä. Luulin vain random lempääläiseksi joka käyny lähiturneissa mutta osoitit että osaat pelata ihan hiton tasokkaasti

Vilu: Valloittava valittaja. Odotan innolla chanssia kattoa saakko kalavelkoja maksettua. Ollaan pelattu nyt aika vuoroin vieraissa meiningillä viimeisimmät kohtaamiset turneissa. Joten sanottakoot vain notta Bring it on! :D. Ja popefloats on khyl itelle ehkä jopa se paras CP-kenttä joten danke sjöö että et laittanut bannaan. Pystyin näin ollen pelaamaan aika luotettavasti voitettuani ekan matsin peachilla. Hieno mies overall!

TK: Pelattiin ihan homon hyvä setti! Nautiin todella pelaamisesta meijän setissä ja siitä että kohdattiin kuiten winners finaalissa, juuri kun olin hehkuttanut uuden sukupolven tulemista meijän vanhojen tilalle. Ja et oo enää mikää falco only... Foxis toimi meikää vastaan ihan sikahyvin. c-pickit ovat kyllä puolellani näissä turnauksissa ja niillä sit ratkaisin meijän setin taas voitettuani sen tärkeimmän, eli ensimmäisen matsin.

Mayska: En tiedä mikä siinä on, että vaikka pelataan tasaasesti, usein johdat alussa aika paljonkin niin kuiten oon sen ratkaisevan askeleen edellä. En osaa neuvoa tahi sanoa miksi näin, mutta oot sen verran kove että millään jonssilla en teikää vastaa lähe poraamaan ees leikilläni

Loota: Rakastan objektien tuomaa rikkautta turnauksissa

PeliQ: Rakastan objektien tuomaa rikkautta turnauksissa. Ja hei, me lennettiin

Worm: Rakastan objektien tuomaa rikkautta turnauksissa

Punamuna: Tuhkaa munaan ja pokerialttarille

Mutta joo, diggasin tapahtumasta ja meininki oli aivan uskomaton. pieni tapahtuma niin ehti aidosti tutustua ihmisiin paremmin mikä on kyllä näitten tapahtumien suola. Kiitos kaikille ja ens miitissä tavataan!

mayhem_

techskill tyrii meikällä ni ei pärjää

Jebu

bËst Da Bess!

mayhem_

lupaan, että voitan ens pajuporan ihan sama ketä tulee paikalle >_>.

TaisteluJaska

(06-23-2011, 02:02 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]lupaan, että voitan ens pajuporan ihan sama ketä tulee paikalle >_>.
Lupaus annettu klo 05:02 >_>

mayhem_

näin se menöö

Teba

bËst: Yoshi ♥ Hieno äijä, taitaa tyypit Foxista Pichuun. Onnee vielä Singlesin voitosta! PS: Saitko keltäkään matsia turnauksessa Yoshilla? : D Kiitz!
Mayhem: Sua vastaan nyt en oo varmaan paljoo koskaa pelaillu, mutta mitä nyt oon sun pelejä nähny, niin en varmaan ees uskaltaiskaan pelata. : D Onnea kakksosijasta! : ) Kiituksia!
TK: Turnauksessa oli hienoo pelata sua vastaan, vaikka pelit päättyikin 2-0 sun voitoks. Mutta hyviä pelejä oli ja mahtava tyyppi! Juttua lentää vaikka millä mitalla! : D Onnea pronssipaikasta! : ) Tjänks!
VilNess: AH! Vilu! Hieno tyyppi olet sinä! Toivottavasti tavataan taas toistekin jossain. Ja kyllä se Doc on sun tyyppis, en mahda mitään sitä vastaan! Gracias! : )
Paju: KIITOS TURNAUKSESTA! Peachillä peppu heiluu ja Falcon laserit vaan räjähtää naamalle. Kone mikä kone, ei voi muuta sanoa. Aina kiva pelata sua vastaan. Kiitos vielä isännälle!
Salevits: Sale... Sale... Hieno mies, hieno mies. Itellä olis tavote päästä Sheikillä sun tasoseks pelaajaks tällein aluks, että täältä tullaan perästä! ; ) Kiitos siulle! : )
NamiNami: Taitoa löytyy vaikka muille jakaa, vaikka välillä suicideja tulee vaikka muille jakaa! : D Oli hienoa pelata sua vastaan turnauksessa, ja sain jopa sulta yhen matsin. ; ) : D Danke schön!
Loota: Tällä kertaa pääsin suhunkin tutustuu ees jonkin verran! Oot hieno tyyppi ja toivottavasti tavataan toiste!!! Tack!
Worm: !! Sun kanssa tuli hyviä pelejä pelattua! Ja ai, että sun Muikkukin on hyvä! Hyvä tyyppi! Grazie!
Saska: Saska, Saska, Saska... Seuraavaks turnauskerraks saat kyllä sitten oppia erottaa, että kumpi on kumpi! ; ) Mutta itse mieshän vain kehittyy ja kehittyy. Sheik vs Muikku-matsit olivat hienoja!! Kiitos niistä!! Hieno äijä ja kiitos pitsasta! :: ) Thank you!
WMK: Tuli kyllä tiukat pelit meidän välillä, vaikka voititkin 2-0, varsinkin se Mute City! Suhun tutustuin tuolla ekaa kertaa, mutta toivottavasti tavataan toistekin! Pidä Samuksesta kunnialla kiinni! Merci!
PeliQ: Meidän Pokemon-Paroni! : D Hieno hattu oli muuten! ; ))) Oot hieno mies ja pysy miehenä!! : D Mr. Game and Watchillaki osaat jos toisenlaista jekkua, jatka silläkin vaan pelaamista! ; ) Onnee muuten poreriturnauksen voittamisesta!! Aitäh!
zÄp: En suhun päässy nyt kauheesti tutustuu, mutta hienosti pelasit Linkillä!! : ) Ja olit muuten jaetulla sijalla! ; ) Toivottavasti seuraavalla kerralla tutustutaan sitten! See ya ja díky!
Jekku: Sun kanssa tuli vedettyä tiimit, mutta ei ne ehkä ihan parhaimmasta päästä menny. : D : D No ehkä sitten toiste paremmin! ; ) Jatka pelaamista ja tavataan toistekin! Dank!
Punamuna: Sheik on mukava hahmo eiks jeh? ; ) :3

KIITOS VIELÄ KAIKILLE NÄIN YHTEISEKS, TAVATAAN TAAS!

Yami no Tenshi

Joo kivat pelit oli. Masennuin kahesta ekasta ja pelistä ja keskeytin omalta osalta turneen siihen  8)
Mutta kuitenkin tilannetta paikkasi Jalkapallo ja Pokeri .D  ;)
PeliQn hattu ja Namin lippis < 3