Smash Finland Foorumi

Full Version: Diablo 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

peki

kun kukaan muu ei oo tehny tällästä, ni meikä sitten tekee. tänne vois listailla battletageja ja muutenki yleistä keskustelua pelistä.

go.

Zämi

Battletag: Aulispro#2126

Minusta D3:sen skill systeemi on kyllä kurahtanut täysin verrattuna 2:seen tai muihin tälläisiin peleihin.
Attribute pointtejakaan saa laittaa itse >_>

Joten tässä nyt sitten odotellaan Grimdawnia ja Torchlight 2:sta joista toivon diablolle korvaajaa.

Barbaarilla tosiaan pelailen ja level 40 nytten

saska

pistetää ny tännekki ku heti tuli puhetta. >_>

http://www.sirlin.net/blog/2012/5/3/diab...ystem.html

MasterTK

Meikän: MasterTK#2983

Aivan jäätävän hyvä peli, vaikka en melkein ikinä pelaa normaalisti PC:llä mitään. Tullut paukutettua suhteellisen kiitettäviä määriä tässä viime päivinä, vaikka kaverilistalla kaikki ovat paukuttaneet vielä enemmän. >_> Just pääsin nightmarelle pelaamaan ja nyt alkaa tippua jo astetta parempaa tavaraa. Vaikeustaso nousee aika reilulla kädellä ja kuolemiakin alkaa tulemaan.

Skill-systeemi on simppelimpi, mutta oikeastaan jopa parempi kuin kakkosessa. Enää ei tarte aloittaa peliä alusta, jos haluaa testata erilaisia buildeja eikä tarte pelätä että on laittanut pointit väärin kohtiin. Lisäksi vihujen tappaminen on erittäin nautinnollista.

EDIT: Hajosin muuten.. Peki vissiin vähän porannu viime yönä. >_>

Grimmair

Grimmair#2600

Ihan mukava peli on ollut, itse en ole kovin pitkälle puusta vielä potkinut kun ei ole kerennyt pelata
29 wizard tällä hetkellä

pingviinituutti

(05-21-2012, 05:05 AM)saska link Wrote: [ -> ]pistetää ny tännekki ku heti tuli puhetta. >_>

http://www.sirlin.net/blog/2012/5/3/diab...ystem.html
Alkoi muuten tämän luettua meikäläistäkin himottaa ko. peli. En oikeastaan mitään muuta tiedä pelistä, mutta seikkailijan ja kokeilijan vaistoni heräsivät.

hoponmopo

(05-21-2012, 04:54 AM)Zämi link Wrote: [ -> ]Joten tässä nyt sitten odotellaan Grimdawnia ja Torchlight 2:sta joista toivon diablolle korvaajaa.
sä kiinnostat mua

Zämi

Infernolla kyllä tuo vaikeustaso nousee actien välissä huimasti, ei muilla tasoilla noin paljoa tarvi kamoja uusia että pääsee etenemään.

Paju

http://us.battle.net/d3/en/blog/6968517/

Vaikuttaa ihan lupaavalta patchilta. Saas nähdä jos jaksaisi alkaa taas pitkästä aikaa pelailemaan.

Zämi

Tämän patchin jälkeen magic find itemit menettää täysin arvonsta ja kaikkea keltaisia tippuu paljon enemmän kuin ennen, vaikkei ole vasta kuin 1 levu paragoniin tullut.

Esim itselle ei oo dropannu pitkiin aikoihin mitä yli 1000 dps:n asetta, mutta tänään parin tunnin jälkeen oli dropannut jo 1160dps:n miekka ja 1000 dps:n bowi ihan hyvillä stateilla varustettuna.

Elikkäs nyt sitten sais tulla aika nopeaa uutta actia taikka vaikeustasoa peliin.

Barbaarilla levuttaa paragonin 100, niin tulee abouttia rallaa 900str lisää ja muita statteja 300 ja 300mf ja gf:ää pohja statteihin.

Paju

(08-22-2012, 05:10 PM)Zämi link Wrote: [ -> ]Tämän patchin jälkeen magic find itemit menettää täysin arvonsta ja kaikkea keltaisia tippuu paljon enemmän kuin ennen, vaikkei ole vasta kuin 1 levu paragoniin tullut.

Esim itselle ei oo dropannu pitkiin aikoihin mitä yli 1000 dps:n asetta, mutta tänään parin tunnin jälkeen oli dropannut jo 1160dps:n miekka ja 1000 dps:n bowi ihan hyvillä stateilla varustettuna.

Elikkäs nyt sitten sais tulla aika nopeaa uutta actia taikka vaikeustasoa peliin.

Barbaarilla levuttaa paragonin 100, niin tulee abouttia rallaa 900str lisää ja muita statteja 300 ja 300mf ja gf:ää pohja statteihin.

Luulen et noita drop rateja ja vaikeustasoa hiotaan aika paljon viel tulevis patcheis. Kieltämättä mf ja gf menettää nyt täysin arvonsa, mutta toisaalta taas noi paragorn levelit on aika mukavaa vaihtelua ja antaa ainakin itelle taas jonkun syyn pelata pitkästä aikaa. Paragorn lvl 100 saaminen pitäis olla suurin piirtein yhtä pitkä projekti kuin diablo 2:ssa lvl 99 saaminen, joten nyt ei pitäis pelattavakaan loppua ihan heti. Omasta mielestäni sekin on ihan hyvä juttu, että nyt itemit ei oo enää ihan niin tärkeä tekijä kuin aiemmin (ekois patcheis oli oikeestaan mahdotonta päästä infernoa läpi ilman erittäin hyviä itemeitä).

Ite kyllästyin alunperin siihen kun patch 1.03 myötä repair kustannukset kasvo todella isoiks ja olin jo max lvl jne ja ainoo järkevä vaihtoehto siinä vaiheessa olis ollut uskomaton farmaaminen (tai sitten oikealla rahalla itemeiden/kullan ostaminen), että olisi päässyt etenemään pelissä eteenpäin. Jos yritti pelata peliä eteenpäin, niin jokaisen pelikerran jälkeen vain menetti uskomattomasti kultaa, eikä sillä kuitenkaan saavuttanut yhtään mitään. Totesinkin siinä vaihees, et käytän aikani mieluummin vaikkapa johonkin muuhun peliin kuin d3:ssa farmaamiseen, enkä sen jälkeen itseasiassa jaksanut kertaakaan edes koskea koko peliin ennen tätä 1.04 patchia.