Smash Finland Foorumi

Full Version: Melee SD Remix (Balance Patch) matseja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

RTpmwe

Novi taas ihan ulapalla tuosta "ei koskaan" asenteesta, varsinkin kuuhun menemisen kanssa. Koko USA:n väki käytännössä oli ihan himoissaan ja teki kaikkensa ja usko sokeasti lähes 10 vuoden ajan että kohta mennään kuuhun.


E: Onnistumisen tunnetta saa muualtakin, toisaalta ei kaikki sitäkään tarvi.

saska

summary tähän asti: ei kannata tehdä melee modia huvikseen, koska onnistumisentunteen voi saada jostain muustakin.

???

mayhem_

siis periaatteessa ihan kivoja tämän tyyppiset jutut, mutta näissä vanhemmissa konsolipeleissä on vaan se huono kun ei voida patchata mitenkään järkevällä tavalla. siis jos ois tapa jolla ihan perus gamecubella pystyy tuota pelaamaan niin sitten oisin innoissani tästä, mutta koska asiat ovat miten ovat niin olen RT:n linjoilla tässä asiassa. voi olla hyväkin tuo balanssi patch, mutta kun ei ole tapaa laittaa kaikille tätä helposti niin ei tämä turnauskäytössä tule normi meleetä todennäkösesti ikinä ohittamaan. en tarkota, että mun mielestä tämmönen ois ajanhukkaa, oonhan itekkin aikoinani käyttäny satoja tunteja tehden esim. heroes 3:seen omia karttoja, joista ei ollut kenellekkään mitään iloa kun en ite jaksanu niitä pelata kun tiesin jo koko kentän niin ei ollu motia pelata ja en laittanu jakoon, mutta ihan kiva niitä oli silti suunnitella.

ihan kiva päästä kokeileen, mutta en usko, että tästä tulee normi meleen korviketta.

RTpmwe

mayhem tiivisti syyt siihen, miks tätä ei mun mielestä kannata tehä aika hyvin, ku en ite jaksanu kirjotella niitä, koska oletin et ois päivänselvää.

bËst

Tavallaan approovaan RT:tä ja Mayskaa kun miettii, onko pelillä mitään suurempaa päämäärää. Mutta toisaalta seuraan mielenkiinnolla mimmoinen paketti tästä muodostuu. Kuiten, Melee on aina se numero uno tässä sarjassa eikä sitä saada modeilla ja fiksauksilla mitenkään korvattua, mutta taatusti tasapainoisempi versio tulee itelle olemaan kokeilun arvoinen ja uusia tuulia tuova kokemus. Eli en odota mitään kasvavaa compea tai suurta maailmanvalloitusta tältä, enkä näin ollen hirveästi odota tai ole kiinnostunut tämän edistymisestä mutta taatusti tyypitän kun kohdalle sattuu ja nautin siitä casuaalisti poratessani.

TaisteluJaska

Ja maailma oli pannukakku joskus.

Joo ihan oikeassa oot Novi, kyllä sen vaan huomaa uudestaan ja uudestaan että jos tietyntyyppiset ihmiset päättää olla jotain mieltä niin ne etsii argumentteja puolustamaan mielipidettään sen sijasta että katsoisi asiaa laajemmalta skaalalta. Ja muutenki tuollainen "ei missään ole mitää järkäe ku ei onnistu kuitenkaa" asenne on luovuuden tappamisen nro 1.

Eli omalta osalta summa summarum: Puhukoot jotku mitä haluaa, näin hyvästä pelistä kannattaa tehdä vielä parempi vaikkei tuliskaan radiohittiä. Kyllä mullaki tekis mieli paukutella Nessillä oikein olan takaa, ja luigille ihan pari muutosta (dansatakki järkeväksi ja ehkä parempi sivusuunta upbebebeessä) niin jeespoksi.

-LzR-

Tämä balanceeminen on myös aivan molon paljon vaikeempaa kuin luulisi. Todennäköisesti menee siihen että elukat on maailman paskin tuote ja selaimet paketoi koko pelin ja sitten taas uutta versiota väsäämään. Jos tämä olisi yhtä helppoa kuin Rawlin kanssa olisi parempi. Sulloo kortin masiinaan ja peli auki that's it.

TaisteluJaska

En kyllä ymmärrä miten tasapainottaminen tulee olemaan paljon vaikeampaa. Siis ei tietenkään saada "täydelliseen" tasapainoon, mutta veikkaan että päässään sellaiseen pisteeseen missä paskimmat hahmot on about sitä luokkaa mitä ganondorf nyt on.

Esim. Roy näytti nyt jo varsin pelattavalta jumbobairin, upsmashin ja ties minkä kanssa.

RTpmwe

Vaikeampaa siksi, että meleen koodia on vaikeampia muuttaa kuin brawlin. En oo nyt 100% varma mutta brawlin koodia ei tarvi muuttaa vaan sd kortille laitetaan niitä juttuja jotka sitten yliajaa ne brawlin peruskoodit tms. meleessä pitää muuttaa suoraan sitä koodia siihen levyimageen.

TaisteluJaska

Siinä mielessä, mä en itse huomioinut koodausta tekijänä tässä koska ymmärsin että siitä ei ole kyse mutta whatevaa

Novi

(07-04-2012, 09:36 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Eli omalta osalta summa summarum: Puhukoot jotku mitä haluaa, näin hyvästä pelistä kannattaa tehdä vielä parempi vaikkei tuliskaan radiohittiä. Kyllä mullaki tekis mieli paukutella Nessillä oikein olan takaa, ja luigille ihan pari muutosta (dansatakki järkeväksi ja ehkä parempi sivusuunta upbebebeessä) niin jeespoksi.

Ihan btw, tuo Veetak (Pääkoodaaja) sanoi että alkaa selvittämään Luigin Up-b:n sivuliikkuvuutta lähiaikoina.
Luigi on melko hyvä hahmo joten tuskin tarvitsee kummemmin buffeja

TaisteluJaska

Ei tarvikkaan. Just toi upB juttu ois jees, dashattackiin edes jotain järkeä sekä 100% misfire mahdollisuus niin hyvä tulee.

mallu000

Mariolle lisää munaa iskuihin. Onko sitä change-listiä siis koskaan tulossa vai halutaanko se pitää "salassa" vain tietyn ajan? Tai no sekin riittäis että näkis matseja Mariolla.

Novi

(07-05-2012, 05:04 PM)mallu000 link Wrote: [ -> ]Mariolle lisää munaa iskuihin. Onko sitä change-listiä siis koskaan tulossa vai halutaanko se pitää "salassa" vain tietyn ajan? Tai no sekin riittäis että näkis matseja Mariolla.

Ei ole tulossa. Striimaan ja recordaan aina kun joku suostuu tuota pelaamaan.

Novi

Novi

[Image: Screen%20shot%202012-08-05%20at%202.49.05%20AM.png]




8)

TaisteluJaska

(08-04-2012, 02:04 PM)Novi link Wrote: [ -> ]http://www.youtube.com/watch?v=TDERW0SPjiM
Young link + Marth.

Novi

saska

(10-12-2012, 10:59 PM)Nov1 link Wrote: [ -> ]Demo 1.0:n traileri

http://www.youtube.com/watch?v=GRNU8CHevf0

musiikkia myöten nautinto. pannu vaa ku marioo ei ollu yhtää.

Novi

(10-13-2012, 12:53 AM)саска link Wrote: [ -> ][quote author=Nov1 link=topic=330.msg26713#msg26713 date=1350082760]
Demo 1.0:n traileri

http://www.youtube.com/watch?v=GRNU8CHevf0

musiikkia myöten nautinto. pannu vaa ku marioo ei ollu yhtää.
[/quote]

hyvä huomio

Tosiaan ko. biisi on helmi:

http://www.youtube.com/watch?v=w2NQditiTm4
Pages: 1 2 3