Smash Finland Foorumi

Full Version: Lapin Stadi
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

mallu000

Otsikon mukaisesti haetaan Smäshereitä Rovaniemen seudulta. >_>

Ottaa pannuun matkustella jatkuvasti +200km miittien takia, kun täälläkin olisi puitteita pitää, ei ehkä turnauksia, mutta miittejä nyt ainakin. Ja jos ei Muhammed tule vuoren luo, niin se vuori raahataan kiveksistä pitäen Muhammedille. Eli jos ketään kiinnostaa minkäänlainen pora ja löytyy settejä, televisioita yms; niin ilmottautukoon. Muistelin joskus lukeneeni että ainakin Zäp asuisi Roissa? Matkusteleeko Vilukin täällä päin säännöllisen epäsäännöllisesti? Darchin uskallan luvata olevan ainakin hengessä mukana, jos ei kiirreiltään matkustelemaan ehdi. Subidolta sietää varmaan kysellä myös ja muilta lautapelikerholaisilta. Teoriassa voisin yrittää taivutella myös NHL:ää ynnä muita lapsellisia bugipelejä pelaavia tuttavia ainakin kokeilemaan mänssiä. 2 veljeäkin asuu tällä hetkellä täällä, joita voisi potkia perseille.

Multa löytyy toistaiseksi vain 1 tv ja setti sille, mutta pyrin kyttäilemään noita kirppiksiltä yms. Uskoisin, että settejä ynnä muuta alkaa löytymään, jos väkeäkin alkaa kasaantua.

Tarkoituksena on yksinkertaisesti hakea pelaajia ja kartoittaa vähän mahdollisuuksia pitää miittejä ja ehkä joskus turnauksiakin. Koululta saisi mahdollisesti tiloja käyttöön ja minun kämpälle voi ehkä 2-4 ihmistä tulla poraamaan, vaikka asunkin 5 tyypin kimppakämpässä. >_> Ideana on kuitenkin saada vain sceneä aikaiseksi ja ihmisiä poraamaan, ei niinkään tavoitella edes varsinaisia miittejä. Jos löydän edes yhden kiinnostuneen tyypin, niin sekin on puolivoittoa ja suunta on jokatapauksessa vain ylöspäin yksin vietetyistä yön pimeistä tunneista.

zÄp

Juu edelleen täällä Rollossa asutaan. Itsellä on se ongelma et varsinaista settiä ei ole, puuttuu nimittäin putki töllö (tosin tossa taulussa on korkeintaan 1-2 framea viivettä) ja mänssi (lawli on, mutta eipä se ole kotelostaan poistunut kolmeen vuoteen). Mutta joo sitä voisi kyllä porailla kunhan aikaa löytyy.

mallu000

Multa löytyy toistaiseksi 1 setti tv:tä myöten ja piakkoin Melee tai pari. Pitänee lyödä joku ilta lukkoon lähitulevaisuudessa jahka saan muutamilta ihmisiltä vastauksia ja varmaan television tai pari hommattua.

mallu000

Alustavasti porataan ensi viikon viikonloppuna Kairatiellä tai Juurakkotiellä. Pahimmassa tapauksessa minun kämpällä ja parhaassa koulun tai asuntolan tiloissa.

mallu000

Päivittelen SSBBfinin topiciin ajankohtaiset tiedot, kun se on hieman aktiivisempi.

http://ssbb.8forum.net/t351-smashia-rovaniemella

mallu000

mallu000

Derp. Rovaniemellä on jälleen virallinen poravalmius 24/7.

http://ssbb.8forum.net/t351p15-smashia-rovaniemella

peki

Onko täälä ketäänb

TaisteluJaska

o

TaisteluJaska

mulla on myös sun pyykkipussi. derp