Smash Finland Foorumi

Full Version: Tampora 4 // 2.-4.8. Tampere - PERUTTU
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

mayhem_

(04-29-2013, 08:31 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Mitä silmäni näkevätkään...!

[quote author=mayhem_ link=topic=359.msg30294#msg30294 date=1367260756]
Brawl teams: 5e
:-*

Voin olla vapaaehtoinen vetämään tämän mikäli joku ei ole jo siihen hommaan ilmoittautunut.
[/quote]

Juu eli tuossa just skypessä puhuttiinkin tuosta ja sulle vähän suunniteltiin tuon hoitamista :D

Grimmair

Pitäis periaatteessa pystyä saapumaan tähänkin turnaukseen.

saska

(04-29-2013, 08:32 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Minä ja Uber aika varmasti messi Falco-Robinissa, jos nyt tuun.

Tällä hetkellä oon 100% varma, että vietän tuon vkl täällä kotona, mutta tuohon on vielä niin pitkä aika että pitää zoomailla tarkemmin. Jos esimerkiksi Assemblyt perun niin sit vois elokuus olla enemmän motia lähteä, mutta jos meinaa mennä mökin kaa päällekkäin niin en tule.

tää on sama viikonloppu kun assembly.

Zumma

Tuun vaikka kontaten.

bËst

(04-29-2013, 09:12 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=bËst link=topic=359.msg30315#msg30315 date=1367267527]
Minä ja Uber aika varmasti messi Falco-Robinissa, jos nyt tuun.

Tällä hetkellä oon 100% varma, että vietän tuon vkl täällä kotona, mutta tuohon on vielä niin pitkä aika että pitää zoomailla tarkemmin. Jos esimerkiksi Assemblyt perun niin sit vois elokuus olla enemmän motia lähteä, mutta jos meinaa mennä mökin kaa päällekkäin niin en tule.

tää on sama viikonloppu kun assembly.
[/quote]

Juu, mutta meen tuonne kuitenkin vain to-pe. Lähinnä oppariin liittyviä haastiksia tekemään. Muuten ko. tapahtuma ei niin hirveästi kiinnosta.

MasterTK

Tu-un.

mayhem_

paikka on nyt meidän käyttöön varattukkin jo, varausmaksu pitää hoitaa 10.5. mennessä eli ois hyvä saada varmistuneita/kiinnostuneita mahdollisimman paljon heti. yks juttu mitä en ollu tajunnu kysyä aiemmin tuolta että saako paikanpäällä yöpyä. varmistan nyt vielä sen asian, toivottavasti saa >_>

TaisteluJaska

Teltat pihalle vaan, kesällä pystyy

Zlazher

Kiinnostaa. Alustava kyllä, pitää tsekkailla duunikuviot.

mayhem_

Nii tosiaa nekin jotka ei oo viä varmoja pääseekö niin ilmaskaa ees kiinnostuksenne, että uskaltaa tehä sen lopullisen varauksen =) ja ei oo viä vastannu siitä nukkumisesta se äijä

Jekkukissa

Kiinnostaahan tämä, mutta varmasti ei voi sanoa ennen kuin saa tietää kesän työvuorot jne.

kalzu

kinnostaa ja uskon et pääsen tulee

mayhem_

Noh enpä ois uskonu että tämmönenki krankki voi oikeesti viä tulla eteen >______> eli nyt se sit vastas ja sano et paikalla ei voi yöpyä, johtuen joidenkin lupien puuttumisesta. Noooh koitan viä ottaa si yhteyden tuohon lähellä olevaan kouluun, kun tuo äijä sano et siä kuulemma vois majottua. Toki jos vetää vitun köyhät niin 50m päästä tosta paikasta on hotelli. Mut pitää ny si kattoo, että pitääkö sittenki siirtää toiseen ajankohtaa ja kattoo toinen paikka >_> kysyn si seuraavasta paikasta tota ekana, en tajunnu yhtää, et voi olla tällänenki ongelma.

NamiNami

Vitun köyhät.

Uskoisin että koulumajotus vois onnistua jos vaan saa järkättyä.

RTpmwe

En tiä oisko niissä tampora 1 ja 2 mestoissakaan saanu oikeesti yöpyä mutta kannattaa kysyä joo

MasterTK

Sai yöpyä. Kysyin sitä niiltä heti ensimmäisenä, koska onhan se selvää ettei joka paikassa saa yöpyä, ellei niillä ole virallista lupaa siihen.

Novi

Vitun köyhät, kerrankin ei tarvi nukkua lattialla 8)

Teltat on ilmeisesti kans förbi

RTpmwe

No tamperelaisten luo varmaan menee kans jonkun verran porukkaa, esim. mun luo voi tulla 3 henkee

Mut nii jos se koulukaa ei toimi ni kannattaa kysyä siitä hotellista jotai diiliä että näin ja näin paljon tulossa porukkaa että paljolla saa koko roskan

bËst

Tuon majotuksen suhteen on moni paikka kyllä uskomattoman nuuka. Tuohon on aika monta potentiaalista mestaa sjoeltakin kaatunut. Kävin joskus ku asiaa viimeksi hoidin niin ihan kaupungin nuorisotoimen kera etsimässä hyvää paikkaa ja monta hyvää mestaa ois löytynyt mutta yhdessäkään ei saan yöpyä >_>. Tavallaan ymmärrän että moni paikka on nihkeä, mutta en ymmärrä miksei olis sovittavissa että jos jotei menee paskaksi niin sitten korvataan >_>

MasterTK

Ei se ole mikään sopimusasia tai rikkomisen pelko, vaan lakisääteinen este. Paikan omistaja saa kunnon sakot, jos tuollaisissa yleisissä paikoissa majoitutaan ilman virallista lupaa ja monellakaan paikalla ei sellaista ole. Ei kannata edes harkita sellaista paikkaa missä ei voi yöpyä kun menee aina melkoiseksi säätämiseksi.
Pages: 1 2 3