Smash Finland Foorumi

Full Version: Luusereiden Luola 2 - Videot
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Novi

mayhem_

hopo pystys pärjään tolla samuksellaan ihan suomen parhaita vastaan, jos vaan pari pikku asiaa ois paremmin handelssissa. edgeguardit esim salee vastaan meni aika kuumille, jos niistä ois saanu paremmin rankastua niin se eka matsi ois ollu vähintää 2 stock hopolle, mutta sitte sale pääs mukaa kun sai pari kertaa recoverattua semmosesta paikasta josta ei ois pitäny.

kalzu kehittyny combottamisessa selvästi, vielä pieniä ongelmia neutral pelissä. edgeguardeissa kannattaa yrittää aina käyttää semmosta vaihtoehtoo, millä voi torjuu useemman vaihtoehdon, esim yhessä kohassa teit vaan jabin kun nami tuli sideb ja teki sit lyhennetyn niin ei osunu, mut jos oisit tehny jab -> jab niin ois osunu. yks hyvä vastaava tietyissä tilanteissa on dtilt -> jotain kun se on niin nopee. monen tommosen pienen asian takia nami pääs kontrolloimaan varsinki niitä kahta ekaa matsia.

katoin vaan ekan matsin, mutta novin ois kannattanu käyttää salea vastaan crouchcancelia paljon enemmän. sale tuli monta kertaa semmosilla weakhit baireilla ja muillakin, joista crouchcancelilla ois saanu tosi kovia rankasuja. ja en tiedä onko sulla joku tietty idea mielessä kun kokoajan pompit yläplatformille, mutta sheikkiä vastaan en suosittele ehdointahdoin ihan turhaa siellä viipyä kauheen kauaa. sheikin bair on yks pelin pisimpiä iskuja niin sillä on aika helppo estää liikkumista, niinku sale yrittikin tosin sun onneks ei siinä ihan hirveen hyvin onnistunu, mutta ihan tarpeeks hyvin silleen, että et mitään hyötyä siitä platform campista saanu.

saatan kommentoida muidenkin matseja myöhemmin

Novi

(05-21-2013, 06:10 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]katoin vaan ekan matsin, mutta novin ois kannattanu käyttää salea vastaan crouchcancelia paljon enemmän. sale tuli monta kertaa semmosilla weakhit baireilla ja muillakin, joista crouchcancelilla ois saanu tosi kovia rankasuja. ja en tiedä onko sulla joku tietty idea mielessä kun kokoajan pompit yläplatformille, mutta sheikkiä vastaan en suosittele ehdointahdoin ihan turhaa siellä viipyä kauheen kauaa. sheikin bair on yks pelin pisimpiä iskuja niin sillä on aika helppo estää liikkumista, niinku sale yrittikin tosin sun onneks ei siinä ihan hirveen hyvin onnistunu, mutta ihan tarpeeks hyvin silleen, että et mitään hyötyä siitä platform campista saanu.

Kiitos kommenteista, pitää kokeilla tuota crouch cancelia jatkossa enemmän. No josin porissa tuo platform camppiminen ei toimi niin hyvin kuin dreamlandissa ku kenttä on niin pieni, dreamlandissahän se toimi melko hyvin. Lähinnä yritin sijoittua niin että sale ei sais musta grabejä ja rauhoittaa omaa peliä koska paineet >_> Muutenkaan oma tekniikka ei riitä tuossa matchupissa sellaseen kovin aggressiiviseen paukutukseen, esim. en menis paukuttamaan salen suojaa jne.