Smash Finland Foorumi

Full Version: Kesäolympialaiset 2013 (27.07)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

Zlazher

Messissä jos tilaa on.

Jebu

(06-17-2013, 02:48 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Tulossa jos vaan mahtuu, lista alkaa olemaan jo täysi.

Mutta silloinhan on Rautanyrkki :o
http://ssbb.8forum.net/t362-rautanyrkki-...inki#10796

Paju

Täytyyhän sitä nyt prioriteetit olla kohdillaan.

Salevits

^

NamiNami

Olis varmaan toi lauantai töitä jossei erikseen pyydä vapaaksi. Vaikka toi päivämäärä on alustava niin ymmärsin että oli kuitenkin aika varmaa. Varmaan viimeistään ens viikolla hoidan tuon viikonlopun vapaaks.

Laatikko

Huomasin juu jälkeenpäin, että nää on päällekäin (ei oo eka kerta >_>). Täytyy nyt vielä kattoa, kumpikin himottaa niin saakelisti.

MasterTK

(06-26-2013, 09:26 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Olis varmaan toi lauantai töitä jossei erikseen pyydä vapaaksi. Vaikka toi päivämäärä on alustava niin ymmärsin että oli kuitenkin aika varmaa. Varmaan viimeistään ens viikolla hoidan tuon viikonlopun vapaaks.

Joo, kyllä tämä päivä alkaa olla varma. Toki haluan että pääset laatikon kanssa paikalle, mutta en ala enää siirtämään kun osallistujia on kuitenkin tulossa enemmän kuin riittävästi.

udikku

Paikalla ollaa

RTpmwe

En pääse

MasterTK

Hyvä.

Zlazher

Meikää ei näy listoilla, onko tilaa vai mitä moloa?

Novi

En pääsekään

MasterTK

(07-16-2013, 06:07 PM)Rohtori Saha link Wrote: [ -> ]Meikää ei näy listoilla, onko tilaa vai mitä moloa?

En ole hetkeen päivitellyt vaan. Kohta näkyy.

Ilmoitelkaa ajoissa mikäli pääsette tai ette pääse. Ens viikon alussa tilailen leipomosta nimittäin tavaraa sen mukaan kuin on tulijoita.

Laatikko

Kirpasee, mutta pakko jättää tämä välistä. Jos olisi 60€ lähempänä niin sitten tulisin käymään, mutta kun 2,7€:n päässä on koko viikonlopun kestävä tapahtuma niin vaaka kallistuu nyt sinne suuntaan. Siunausta tapahtumaan ja jääkööt metalliaita peittämättä vereen tällä kertaa.

PeliQ

Njoo oon lauantaina töis mut tuun sen jälkeen holleilemaan. <_<

TaisteluJaska

Hei, saattaisin päästä. Vieläkö mahtuu?

Ehkä tulisin hoitokoiran kans käväseen, mut ei sen sisälle tartte tulla :)

MasterTK

No, kyllähän noihin ulkolajeihin mahtuu loputtomasti porukkaa mukaan. Sisällä voi olla tunkkaisempaa ja siksi tuo rajoitus. Tosin aina yks Vilu mahtuu. >_>

EDIT: Seinäjoen porukasta olisi hyvä saada jotain varmuutta, että ollaanko sieltä tulossa vai ei, koska muitakin kyselijöitä on verran paljon.

Nipi

tuun sun uniin

bËst

Sjoella ollut aikataulut totaalisen auki. Näyttää kyllä enemmän siltä että vietetää täällä päässä maken synttäreitä astetta neutraaleimmissa meiningeissä. Pitkälti työpoliittisista syistä (pe iltavuoro ja ma aamuksi). Jos sinne nyt on paljo muita kyselijöitä niin ei kannata meille paikkaa varata varmojen tilalta. Ilmoitellaan sitten ens viikolla jos lähdetään tampereen suuntaan että jos mahtuu kääntymään. Peöimestaruuden puolustaminen kyllä kiinnostelis >_>

pingviinituutti

En pääse. Ihan liikaa ohjelmaa joka suuntaan loppukesäksi, vaikka pitäisi muka keretä opiskellakin hieman >_>
Pages: 1 2 3