Smash Finland Foorumi

Full Version: APEX 2014 - lennot alk. 341€ (15.1.2014 - 24.1.2014)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

NamiNami

Teen nyt vielä uuden aiheen tälle, vaikka siinä toisessa ketjussa on jo ollut keskustelua. Heru on varannut itselleen lennot Finnairilta ti 14.1 - ti 21.1, Loota on lentämässä Finnairilla to 16.1 - ma 20.1. Vaikkei tuo Finnair kovin kallis olisi, löysin jotain halvempia vaihtoehtoja. Oon nyt kattellu Norwegianin kautta vähän kaikenlaisia ratkasuja, mutta ennen kun laitan sen yksityiskohtasemmin tietoa, haluaisin tietää onko joku oikeasti kiinnostunut lähtemään mukaan? PeliQ, Sale ja Jekku sano turnauksessa kiinnostuneensa mutta keskenään eri pituisista reissuista ymmärtääkseni. Itelle oikeastaan ehto lähtemiseen on että on joku kenen kanssa matkustaa (ja tiimaa, ellei Loota). Laitan tähän karkeasti jotain tietoa.

Halvin mitä löysin:
341€ Helsinki - New York menopaluu Norwegianilla jossa menomatkalla vaihto Tukholmassa ja paluumatkalla Oslossa (vain 2 paikkaa jäljellä tähän). Tässä lähtö- ja saapumisajat Helsinki:
ke 15.1 (16:00) Helsinki - pe 24.1 (18:55) Helsinki

350-390€ jos haluaa lähteä päivän myöhemmin ja/tai palata pari päivää aiemmin. (esim sama paluupäivä kuin Heru 365€ (ke 22.1 Helsinki)). Joissain tapauksissa pitää kulkea laivalla Suomi-Ruotsi väli mutta katsoin niin se toimii kyllä. Laivamatkatapauksissa olis tosin hyvä olla 4 henkeä että sais hytin jaettua edullisimmaksi.

Ne turnauspaikan hotellihuoneet on 4-hengen huoneita ja Heru, joku randomi & Loota on jossain huoneessa johon mua pyydettiin, mutta voin tarvittaessa varata toisen huoneen.

Edit. Yleensä kai kiinnostaa paljon koko reissu maksaa. Arvioin jotain 650-750€ ottaen huomioon kaiken (vr-verotus Suomessa, turnausmaksut, ruokailut, hotellimajotus jne.) Riippuu paljon siitäki kuinka paljon syö tai saako jonkun halvemman keinon likkua kotikapunki - Helsinki välin kuin vr (aikuinen)

NamiNami

Porsaanreikä porsaanreijän jälkeen. Hinnan sai tiputettua 320,60€ jos varaa Osta ajoissa -alennuskoodilla risteilyn sekä meno- ja paluumatkalle Helsingistä Tukholmaan. Ekassa risteilyssä väliä Tukholma-Helsinki ja tokassa Helsinki-Tukholma ei vaan tapahu 8)

Näillä näkymin minä ja Jebu ollaan menossa noilla risteilyillä ja lennoilla Arlandasta New Yorkiin. Tosin se on 330,60€ kahelle jaettuna, ja itseasiassa siihen menolennolle on halvempaan hintaan vaan 1 paikka, mutta en usko että se nousee mitenkään kauheesti.

EDIT. Kesken risteilyn ei voikaan hypätä kyytiin t: AJP. Mutta kyllä tohon jotain keksii.

Laatikko

Worm sonfirmed.

NamiNami

HYPE

NamiNami

Reissu vasta alussaan mutta on kerenny tapahtua vaikka mitä. Meikän ESTA ei toiminukaan ja olin luottanu että se toimii. Check iniä joku alle 10 min jälellä ja Novin Mac esii, lentokenttäverkkoon yhteys ja uuden ESTAn teko siinä lyhyessä ajassa, pikkunen kuumotus päällä. Onneks toimi ja päästiin koneeseen. Samalla lennolla oli myös Vegard ja Alex (Samus pelaaja). Muut norjalaiset oli lentäny jo aiemmin. Käytiin myös Tukholmassa yksityisellä hammaslääkärillä aiemmin, iski porahimo =D

Lentokin oli pari tuntia myöhässä ja tultiin niin myöhään että suoraan lentokentältä taksilla New Jerseyhyn Somersetiin. Heti kun liikkeelle niin ovet lukkoon ja kuski alkaa puhua jotain puhelua espanjaksi, Novi otti kameran esii ja alko kuvaa elämänsä viimisiä hetkiä, mutta kummasti ollaan vielä täällä ilmasessa hotellin verkossa ja poolitkin näkyy.

Aika kovassa sarjassa saa painia kaikkialla, mullakin Hax mukana. En oo ikinä pelannu mutta odotan innolla. Mennään varmaan vasta turnauksen jälkeen New Yorkiin ja tää päivä pyhitetään treenailuun.

Video- ja kuvamateriaalia tulossa paljon. Kello nyt 10:25

bËst

Novikin sitten otti ja lähti APEXiin. Lykkyä pyttyyn poijat. Mitä ymmärsin niin aika kerrasta poikki meiningillä tuo turnaus etenee, joskin kun katsoo osallistujamäärää niin sangen ymmärrettävää >_>.

Kello nyt 17:31

pingviinituutti

(01-16-2014, 03:26 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]iski porahimo =D

En oo siis yhtään kärryillä striimeistä yms. nyt kun Novi ei ole niitä huutelemassa. Ehkä ihan hyvä vaan, niin saa vähän sitä venäjääkin reenailtua.

NamiNami

Nyt smashstudios stream. Tulossa kovia pelaajia ja täl hetkel neutroni vs colbol

saska

url: http://www.twitch.tv/smashstudios

kyllä mukava nähdä että neukkuki on hengissä ihan oikeasti eikä siinä fotossa ollu vaa joku vahanukke.

pingviinituutti

Kyllä se on comebackin paikka. Sellanen hype  jää varmasti päälle.

Ellei sitten innostuminen vaadi tästälähin aina vähintään Apexia...

pingviinituutti

Poolit vissiin alkamassa? Ainakin Twitter räjähti. Pääsis vaan koneen ääreen.

Novi

http://www.twitch.tv/clashtournaments

Poolien piti alkaa tunti sitten mutta ne viivästyy varmaan n. tunnilla vielä

Paju

tuntuu tutulta

pingviinituutti

Lähtikö Mango kahville vai mikä siellä tökkii?

Jekkukissa

Novi miten teil on menny? Sä tosin vissiin vikassa rykelmässä vasta pelaamassa? Mites muut?

bËst

Namiskuukkelista tiedän ainakin, että infodumbin mukaan on ollut loserssissa omassa bracketissaan. Asiaa ei helpota, että siellä on vissiin Hax kanssa loserssin puolella

Paju

Ei tainnu kukaan suomalainen päästä jatkoon.

Novi

(01-18-2014, 12:46 AM)Paju link Wrote: [ -> ]Ei tainnu kukaan suomalainen päästä jatkoon.

Noup, minä ja Neutroni päästiin vissiin losers semifinalssiin. Namista en tiedä

pingviinituutti

Luuda ja Hiru, konemaista menoa tiimeissä.

E: Oli suorastaan ilo katsoa, olkoonkin rawlia.

pingviinituutti

M2K voisi vaikka viedä koko turneen. Ainakin näyttää itse nauttivan olostaan.
Pages: 1 2