Smash Finland Foorumi

Full Version: KOSTEUSMITTAR IV - Side Event
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

bËst

Eli en saanut tuohon varsinaiseen topiciin kikkailtua, niin laitoin tähän äänestyksen tuosta side eventistä mikä muhoksella (todennäköisesti perjantaina) pelattais. Perinteinen hippiturnee vai uutena kokeiluna enemmän mainetta saanut Project M 3.0. Laitan tähän alle molemmista sääntötiivistyksen. Project M:stä vain stagelistan, koska muuten rulebook on käytännössä identtinen meleen kanssa stage strikeja myöten. Ainoana erona se, että kuuluu 3 bannia / pelaaja bo3 setissä.

- Kumpi tahansa turnaus pelataan niin osallistumismaksu on 2€ (winner takes all)
- Pelataan suora DEB ilman seedingejä. Haluttaessa voidaan tehdä raaka meleepohjainen seeding project M:ään mutta mielestäni ei ole tarpeellinen.

Kun äänestätte, niin äänestäkää vain jos olette kiinnostuneita osallistumaan jompaan kumpaan turnaukseen. Jos teille on ihan se ja sama kumman turnauksen mieluusti pelaatte, niin äänestäkää molempia. Jos ette halua kumpaakaan, älkää äänestäkö mieluusti ollenkaan. Jos olette selkeästi noista toisen kannalla, niin antakaa ääni vain sille

Project M 3-0 Säännöt

Neutrals 1v1:
Battlefield
Final Destination
Smashville
Pokemon Stadium 2
Dreamland (64)
Fountain of Dreams
Yoshi’s Story (Melee)

Counterpicks:
Yoshi’s Island (Brawl)
Pokemon Stadium 1
Lylat Cruise
Wario Ware
Green Hill Zone
Skyloft
Skyworld

Hippiturnaus säännöt

- Hahmo randomilla
- bo3 settejä (finaalit bo5)
- Pelaajat saavat molemmat valita yhden toolin / peli
- Kenttä randomilla. Mukana kaikki muut paitsi FD, BF, DL64, FoD, YS ja PS
- Aikaraja 5 min

Note: molempien turnauksen kannattavuus perustuu siihen, että tuleeko pelaajia sen verran mukaan että on järkevä pelata. Project M:n kohdalla riippuu myös siitä, että löytyykö tarpeeksi pelejä (huom: versio PM 3.0)

saska

äänestin vahingossa p:m kun en tajunnut että pitää valita molemmat jos on ihan sama. eli periaatteessa yks ääni pitäis olla enemmä hipiturneelle.

bËst

ookkei.

kokonaisäänimäärään tulee sit kanssa +1 molemmille koska Überille käy kumpi tahansa.