Smash Finland Foorumi

Full Version: 7/9 Starter System
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

-LzR-

Suosittelisin suomeen tämmöistä hienoa 7 starterin systeemiä.
Elikkä nykyiset starterit:
BF
FD
SV
YI
Lylat/PS1

Tämä uusi systeemi olisi:
BF
FD
SV
YI
Lylat
PS1
Halberd
Ja mahdollisia lisäyksiä: Frigate Orpheon ja Delfino

Jutun hienous on, että 5 starterin systeemi on hyvin ground based eikä ole reilua aerial hahmoille.
Lylay, PS1, Halberd, Frigate ja Delfino lisäisivät vähemmän ground kenttiä ja olisi suurempi mahdollisuus pelata tasaisemmassa kentässä eikä siinä mikä kusee vähiten jos vastassa on Snake, IC, Diddy tai Falco.

Discuss...

Ja mikään kusinen argumentti kuten "Ei se ole käytösse tuolla amerikassakaan" saa pysyä poissa täältä.
Tämän tulee olla vakavaa keskustelua. Meleettäjien jotka eivät ole selvillä Brawlin metagamessa saavat myös pysyä poissa tästä eikä heillä ole asiaan vaikutusvaltaa.

Laatikko

(07-25-2010, 06:56 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Tämän tulee olla vakavaa keskustelua. Meleettäjien jotka eivät ole selvillä Brawlin metagamessa saavat myös pysyä poissa tästä eikä heillä ole asiaan vaikutusvaltaa.
Mukava kieltää 80% foorumin käyttäjistä tulemasta tänne, joilla saattaa olla hyviäkin näkökulmia asiaan.

EDIT: Kirjottelen itse vähän myöhemmin tästä.

-LzR-

En tarkoittanut loukkaavasti, mutta monet meleettäjät eivät tiedä tarpeeksi meidän metagamesta, vaan saattavat tulla puhumaan jotain typerää brawl hate stuffia. Tarkoitan, että turha tänne tulla jos on MELEE ONLY pelaaja. Eivät ole samoja pelaajia. Kun tuo MK ban thread meni myös meleettäjien valtaamaksi.

mallu000

Tietynlainen lähdekritiikki on aina suotavaa.

Jebu

Juuri se että Snake dominoi näitä Neutraaleja starttereita saa minut kannattamaan tätä ideaa. Lisää balanssia vain starttereihin.

Vilu

Castle Siege messiin, se on cool kunhan välttää DDD grabeja siinä yhessä osassa.

-LzR-

En ole varma oliko tuo sarkasmia vai ei, mutta se ei ole ongelma. Jos otta grabia Dededeltä tuona aikana, ansaitsee menettää stockinsa. Lisäksi tuo kenttä striketään Dededeä vastaan. Ja walkoff on temporary, eli se ei ole ongelma.

Jage

Muuten hyvä systeemi, mutta Lylat, PS1, Halberd ja Frigate on kaikki ground based. Delphinokin on vain semi-aerial. Ja sitäpaitsi jos vastaan tulee aerial hahmo niin nuokin kentät voi aina strikeä ja lopputulos olisi se, että pelattaisiin kumminkin smashvillessä.
Ja lisäksi kaikki nuo kentät ovat hyviä snakelle.

Vilu

Eli castle mukaan, kool.

-LzR-

Aivan, se on yksi vaihtoehto
mutta 9 on mielestäni max
muuten menee liian kauan

Susi

MK Buff.

-LzR-

Jaa kuinkas...

Laatikko

Suosittelisin tosiaan vähän rakentavempia kommentteja Sudelle kun tuosta ei oikein ota selvää.

Kuullostaa hyvinkin toimivalta systeemiltä varsinkin kun kaikki mukana olevat kentät ovat hyvinkin pelattavia eikä mitään Hanenboweja. Olen SmashBoardseilta seurannut tämän etenemistä jonkin verran enkä kyllä näe mitään mikä estäisi tätä toimimasta. Vanhakin toimii mielestäni hyvin, itselleni ei ole vielä tullut tarvetta päästä pois neutraaleilta pieksemään Snakea/muita pärjätäkseen.

Susi

No nykyisen tier listan yläpään hahmojen (Snake, Diddy, Falco jne.) menestys perustuu siihen että enimmäkseen pelataan noita vanhoja starttereita. Ja Metaan ei juuri kenttä vaikuta eli... Muutama High tier vaihtuisi ja rako MK:n ja High tierien välillä kasvaa.

-LzR-

Tuo on scrubimaista käytöstä. Kentät eivät ole legaleita tai bannattuja sen takia onko MK niissä hyvä vai ei.

RTpmwe

Kentät valitaan sen perusteella (ainakin minun käsityksen mukaan) että mikä on tasapuolisin kenttä, tämä siis startereissa. Tosin en tiedä näistä asioista mitään.

-LzR-

Siis tarkoitan että jos MK tykkää jostain kentästä startereissa niin juuri sitä varten voi striketä kentät. Ja kentillä ei ole MK kannalta mitään merkitystä kun se on hyvä joka stagessa.