Smash Finland Foorumi

Full Version: SD Remix
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

Novi

En löytänyt tuota aikaisemmin aloittamaani ketjua aiheesta niin aloitin uuden, jos joku löytää sen niin linkatkaa tänne ja tämän voi heittää lukkoon.

Elikkä kyseessä on Melee-modi jossa paskoista hahmoista on tehty hyviä. Aikoinaan luulin että koko projekti oli kuopattu mutta hengissä näyttää olevan.
Itse tykkään ko. modista, aloitin aikoinaan mainaamaan low-tier hahmoja (Kirby, Link, Roy) kun pelikaveri ei pärjännyt niin piti antaa tasoitusta. Low-tier hahmot ovat itselle lähellä sydäntä joka on rikkoutunut siitä faktasta että kilpailutasolla huonoja hahmoja ei kannata käyttää. SD Remixissä on kiva pelata hahmoilla jotka on Meleessä vaan yksinkertaisesti huonoja, tulevaisuudessa pyrin pelaamaan tätä modia enemmänkin jos peliseuraa löytyy.

http://meleesdr.blogspot.com.es/

Mutta mutta, alla on uusimman version täydellisen changelist, mitä mieltä ootte muutoksista? Lähes kaikkia huonompia hahmoja on buffattu antamalla lisää nopeutta ja itseä huolettaa että buffauksia on tehty liikaakin, mutta mitä olette itse mieltä?

Changelist:

http://uglook.net/writing/sdremix/

TaisteluJaska

Tällä hetkellä meleen ulkopuolisista peleistä P.M on se, mihin itse keskityn, mut se siis lähinnä vaan sen takia, että siinä on peliseuraa varsin lähellä ja siitä on ihan turnauksiakin.
Tätä ei ole tullut aikoihin pelattua, joskin tykkään ideasta. Tosiaan, P.M ja SD remix menee aika lailla samalla idealla, mut tykkään PM.ssä siitä, että siinä on otettu brawlin hyvät puolet mukaan + se tuntuu eri peliltä kuin melee. Mutta silti sopivan tutulta.

Novi

"This game's balanced!"

Melee:

[Image: nzl9h.png]

SD Remix:

[Image: C9SVG.png]

udikku-

Hyvä, että vihdoin tehää jöpölle jotai