Smash Finland Foorumi

Full Version: Smash Ranking EU - http://smashranking.eu/
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.

peki

http://smashranking.eu/

niin jos joku ei tienny vielä niin tällänen sivu on olemassa. tähän ketjuun voi pistää sit tuloksia (bracket kuva), niin päivittelen ne tuonne sitte. vaatimuksena, että turnaus on vuodelta 2014 tai uudempi, ja bracketissa on vähintään 8 pelaajaa. virheistä saa kans huomauttaa.

mayhem_

Vissiin tarvii olla ihan bracket muodossa ton? Aika monesta suomen turnauksesta pelkät resultsit jäljellä.

peki

juu ku toi perustuu siihen että kenet voittaa ja kenelle häviää

saska

nuo bestin keräämät imageshack kuvina olevat bracketit/tulokset katoilee pikkuhiljaa bittiavaruuteen että parempi nyt ku vuoden päästä. ellei ole bestillä itsellään tallessa alkuperäiset.

peki

vaan 2014 vuodelta tai uudempia turnauksia kthx

http://smashranking.eu/ranking/country/finland/

näyttää vielä aika härskiltä tuo, ku niin vähän otantaa mut päivittelin tuos nyt pari luuserien luolaa, ku niistä löyty bracketit. ja pelaajien tietoja kans. sanokaa jos on virheitä.

mayhem_

Se et tonne laittaa miittien tuloksia vääristää aika paljon kun porukka pelaa ihan eri vakavuudella niitä esim paju paahto viime luolassa muikulla.

Sit pitäs kans Tampereen miitit sinne laittaa ja nois miiteissä on se kans et osasta otetaan tulokset talteen ja osasta ei. Onkohan vilulla sitä pikku turnauksensa brackettii tallella?

peki

(02-18-2015, 05:40 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Se et tonne laittaa miittien tuloksia vääristää aika paljon kun porukka pelaa ihan eri vakavuudella niitä esim paju paahto viime luolassa muikulla.

Sit pitäs kans Tampereen miitit sinne laittaa ja nois miiteissä on se kans et osasta otetaan tulokset talteen ja osasta ei. Onkohan vilulla sitä pikku turnauksensa brackettii tallella?
joo se kyl vääristää >_>, mut laitoin noi nyt ku ilmeisesti noi haluaa kaikki tulokset ja muuallaki ovat listailleet localeja. ihan fiksu raja vois olla varmaan et jos on ollu osallistumismaksu, ni voi listata? ehkä.

varmistin vielä tuolta tekijältä niin periaatteessa ainut vaatimus on 8 pelaajan bracket

TaisteluJaska

bracketti on jossain paperilla, tuskin palvelee hirveästi sen kaivaminen tätä varten...

Paju

Toi pekin ehdotus kuulostaa ihan järkevältä, että jos on ollu osallistumismaksu, niin sit voi listata. Noista Unionesta esim. ainakin vois heittää resultit tonne.

Eikö Suomessa oo oikeesti ollu vuoden 2014 alun jälkeen kun vaan kaks isoo turnausta? >_>

RTpmwe

Ei suomessa ole turnauksia