Smash Finland Foorumi

Full Version: Low tier tournaments
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

TaisteluJaska

Näitä oli aikoinaan, ja nää oli mun mielestä hauskoja sekä kilpailullisesti jees. Sen lisäksi näihin voi EHKÄ ottaa lisäkenttiä, koska no fox problem.

Tier lista on kehittyny paljon ajoista, jolloin näitä pidettiin. Esim. joskus kun olin saksassa niin luigi oli sallittu. Hyvä mulle, ehkä ei niin hyvä amsahille ;)

Haxin tier lista:
http://i.imgur.com/HoFqFEQ.jpg

Noista kyl pitäis ainaki doc ja reiska jättää low tiereista poies. EHKÄ mario, young link, DK.  Itse näkisin, että Doc ja reiska pois niin sit ois kyl varsin hyvä (+Ehkä malio pois, koska saattaa olla liia hyvä low tiereissä)
Eli sallitut IMO:
Young hint
Malio
Jöpö
Linkki
Geewee
Zelda
Nessi
M2
Rouseri
Pichu
Tulimiekka
Löörpi

12 hahmoa. Varsin hyvä valikoima. Tiskus.

Haluaako porukat low tier turnauksia enää? Meikä haluais.

Novi

Omasta mielestä low-tier turnaukset on tylsiä. Young Linkiä vaan puskee joka tuutista ja paskat hahmot on yhä paskoja.

bËst

Itte ainaki pelaisin näitä, mutta taitaa ongelmakohtana yleensä olla muiden turnausmuotojen priorisoiminen. Meleen kaks turnausta; smash4; PM; partyturnaus, joka yleensä on vähä vapaamielisempi kuin lowtier

RTpmwe

Kaikki pelais vaa Roylla

TaisteluJaska

Milloin näin on käyny?
Äkkiä katottuna ainaki Nessin, G&Wn pitäis ainaki märjätä Y-L.lle tasaisesti. Varmaan myös Linkin, Zelda, ehkä Lirpyn ja pichun. Rouseril, M2l ja DK.l ehkä ongelmaa?


EDIT: Toi jankin pointti kyl varsin hyvä. Ei taida helpolla olla tilaa, paitsi varmaa silloin kun on vähemmän porukkaa paikalla, jolloin turnaukset menee nopiammin. + tieten jos tällä porukalla ei oo motia esim. WiiU smashiin tai vaikkapa PM.n. Itsellä kyl on varsinki jälkimmäiseen.

peki

enpä kyllä näe miksi näitä pitäis pelata. ehkä jonku hippiturnauksen tilalla asenteella kännissä ja läpällä. ehkä.

TaisteluJaska

Omasta mielestä hauskanpito yhdistettynä turnaushenkeen on jo hyvä syy pelata jo ihan selvinpäinkin. Mut kuten aiemmin todettu, on paljo muita turnauksia jotka yleensä vie prioriteetin.

RTpmwe

Se on taas keskustelunaihe, että mitä ihmiset pitää hauskana ja mielekkäänä

peki

(03-06-2015, 10:41 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Omasta mielestä hauskanpito yhdistettynä turnaushenkeen on jo hyvä syy pelata jo ihan selvinpäinkin. Mut kuten aiemmin todettu, on paljo muita turnauksia jotka yleensä vie prioriteetin.
niin, niinku rtki sano tuossa, että mitä jokainen pitää sitte hauskana. mun mielestä pm (ja melee low tierit) on paskin maailman peli enkä pelais sitä ikinä, mutta jos löytyy tarpeeksi pelaajia jotka tykkää, niin miksi ei.

TaisteluJaska

Teidän kahden mielipide on kyl tullut selväksi. Vaikka kuinka niitä toistaisitte niin edustatte silti kahta pelaajaa ties kuinka monesta kymmenestä. Tämän ketjun kysely onkin selvitellä yleistä mielipidettä (jota olette tietysti merkittävä osa siltikin).

saska

Kunhan Mario on sallittu niin kaikki on kunnossa.  8)

peki

(03-06-2015, 11:58 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Teidän kahden mielipide on kyl tullut selväksi. Vaikka kuinka niitä toistaisitte niin edustatte silti kahta pelaajaa ties kuinka monesta kymmenestä. Tämän ketjun kysely onkin selvitellä yleistä mielipidettä (jota olette tietysti merkittävä osa siltikin).
näissä on aina se ongelma, että "hupi"turnauksesta voi loppua hyvin nopeesti jos pelataanki rahasta. tietty low tier on vähän eri asia ku joku missä pelataan templessä, mutta point still stands. >_>

TaisteluJaska

Yleensä panokset ovat paljon pienempää luokkaa näissä turnauksissa, lähinnä nimelliset 1-2 € luokkaa. Ja nyt ei ollut puhe casino/hippiturnauksista, vaan ihan legiteillä säännöillä pidetyistä (joihin tosiaan mahdollisesti vois lisätä kenttiä?)

Moppe

Juu ehdottomasti low tier / muita sekalaisia turnauksia, ja vielä mieluusti jossain tampereen lähimaastossa niin ei aina tarvitse hesaan asti lähteä!  :)

Jekkukissa

Samoilla linjoilla RT:n ja pekin kanssa, mutta jos jotkut tykkää niin siitä vaan. Itteä ei kiinnosta.

bËst

En voi olla ottamatta kantaa tuohon ihanaan kärkkäyteen missä Peki linjaa PM:n ja Low Tier-meiningin maailman_paskin_peli -nimellä. Voisin luetella tuhansia aidosti paskempia pelejä. Eri asia sitten, tykkääkö ite, mutta tokko kukaan voi objektiivisesti sanoa noin kärkkäästi.

No point kommentti postattu. Kiukku tyydytetty. Oma kantani on, että kilpailu kuin kilpailu niin kyllä siitä hupia irtoaa. Smash4 on vähä niin ja näin tällä hetkellä, mutta kaipa siihenkin turnaukseen roposeni upottaisin vaikka sitten hyväntekeväisyys mielessäni

Novi

(03-06-2015, 10:42 PM)bËst link Wrote: [ -> ]En voi olla ottamatta kantaa tuohon ihanaan kärkkäyteen missä peki linjaa PM:n ja Low Tier-meiningin maailman_paskin_peli -nimellä.

Meiän skene 5/5

Vois mennä Dota ketjuun huutamaan että maailman paskin tuote se eikä kiinnosta. Toisaalta itse aloitin tämän ketjun aika samoilla linjoilla >_> Oon vain huomannut että tää on yleisesti RT:n/Pekin mentaliteetti että haukutaan jotain ihan haukkumisen ilosta jai ilkeyttään, enkä suoraan sanottuna ymmärrä miksi.
Aiheeseen sellainen takinkääntö että koska SD Remix ei kiinnosta ketään niin mielelläni osallistun Low Tiereihin. Nehän on tavallaan toistensa kilpailijoita mutta Suomen skene on niin pienilukuinen että eipä mitään väliä. Viime kerran kun Low Tierejä pelasin (joku Järvenpään turnaus) niin siitä jäi vaan vähän tylsä maku päälle.

TaisteluJaska

En näe et SD ja low tiers kilpailee toistensa kans, mielellään kyl osallistuisin SD remix turnauksiin, varsinki ku letku on OP siinä.  8)

mayhem_

Ite pelaan mitä vaan missä voi kilpailla tai se on hauskaa. Low tierejä hauskempaa on kyl yleisesti noi härö turnaukset mutta kyllä mää low tiereihinki osallistuisin todennäkösesti.

Mut joo enpä kyl itekkää nykyää ymmärrä oikeen noita ihan yliampuvia kommentteja, mutta toisaalta monessa asiassa esim Novi kyllä ihan kerjääkin niitä oikeestaan kun tietää mitä on luvassa kun postaa tietyntyyppisiä asioita. Vähän offtopiccia jo mut pointtina se, että en kyl myöskään oikeen pidä siitä kuinka lapasesta noi kommentit on lähteny >_>

Ja ei kannata ajatella koko scenen olevan jotain mieltä jos joko RT+peki sanoo jotain tai jos Novi sanoo jotain.

TaisteluJaska

(03-09-2015, 08:01 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Ja ei kannata ajatella koko scenen olevan jotain mieltä jos joko RT+peki sanoo jotain tai jos Novi sanoo jotain.
This.
Joo tää aihe oli lähinnä low tier-turnauksia koskevaa jutustelua, meni turhiin provoihin ja asiattomuuksiin. (yllätys).
Pages: 1 2 3