Smash Finland Foorumi

Full Version: Smash Finland ry:n jäsenyys!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hei!

Kuten varmasti monet ovat huomanneet Smash Finland ry on viimeisen puolentoista vuoden aikana kasvanut toiminnaltaan paljon. Tästä syystä olemme päättäneet lähteä hakemaan avustuksia yhdistyksen toiminnalle. Avustuksilla pyrimme saamaan paremmat edellytykset järjestää parempia & isompia tapahtumia, hankkia striimikalustoa ja mahdollistaa yhdistyksen toiminnan kasvua entisestään.

Yksi keskeisin asia avustuksien saamiselle kuitenkin on yhdistyksen jäsenmäärä mikä on meidän toiminnassa mukana olevien ihmisten määrään suhteutettuna melko pieni. Jäsenmaksu on 10€ ja se kattaa aina kokonaisen kalenterivuoden.

Mitä hyödyt kun liityt Smash Finland ry:n jäseneksi?
- Sinulla on puhe- sekä äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen asioista.
- Voit saada osassa tapahtumista sisäänpääsymaksuista alennuksia.
- Voit hakea yhdistyksen hallitukseen (Olemme esittämässä seuraavaan yhdistyksen kokoukseen sääntömuutosta, että vain yhdistyksen jäsenet voivat olla yhdistyksen hallituksessa. Tämä on yhdistyksissä yleinen käytäntö).
- Kaikki tulevat jäsenetumme käyttöösi.
- Hyvän mielen kun olet tukemassa yhdistyksen toimintaa :)

Mitä yhdistys hyötyy kun liityt jäseneksi?
- Jokainen uusi jäsen antaa paremmat mahdollisuudet saada erinäisiä avustuksia.
- Isompi yhdistys näyttää houkuttelevammalta yhteistyökumppanilta yrityksille.
- 10€ lisää rahaa yhteiseen hyvään. Kaikki yhdistykselle tuleva raha käytetään yhdistyksen asioiden hoitamiseen ja täten palautuu yhteisön hyväksi.
- Yksi henkilö lisää päättämään yhdistyksen asioista. Mitä enemmän ihmisiä asioista on päättämässä sitä todennäköisemmin päädytään enemmistöä miellyttäviin ratkaisuihin.

Jäseneksi voit liittyä alla olevien ohjeiden mukaan.

Jäsenmaksu maksetaan hallituksen tilille tilisiirtona: 

Maksun saaja: Smash Finland ry 
Tilinumero: FI53 7997 7997 6073 74 
BIC: HOLVFIHH 
Hinta: 10 e 
Viestikenttään kirjoita 'Jäsenmaksu', jonka perään lisää koko nimesi, nimimerkkisi, asuinpaikkakuntasi, sähköpostiosoitteesi sekä syntymävuotesi.
Esimerkki tilisiirron viestistä: 'Jäsenmaksu, Erkki Esimerkillinen, FalcoMaster9000, Helsinki, esimerkki@gmail.com, 1995'

Huomioi, että pankista riippuen saatat joutua jakamaan tekstin usealle riville!

Mikäli olet alaikäinen lisää viestikenttään myös vanhemman nimi ja puhelinnumero. Tämän pyydämme siksi, että ongelmien, kuten sairaskohtauksen tai muun vastaavan, sattuessa pystymme olemaan yhteydessä vanhempiisi.