Smash Finland Foorumi

Full Version: Meleen lopullinen versioäänestys 30.04.-03.05.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Meleen lopullisen versioäänestyksen aika on käsillä. Äänestys avautuu 30.4 ja sulkeutuu 3.5.2020.

Äänestyskelpoisia ovat ne henkilöt, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa aikaisemman äänestyksen yhteydessä, edellisessä äänestyksessä äänestäneet, SEKÄ ne henkilöt, jotka ovat testausajankohtana 14.1.-20.04.2020 osallistuneet Melee-turnauksiin. Jos et ole varma oletko äänestyskelpoinen, voit olla minuun yhteydessä niin selvitellään (discordissa Jekku#4614).

Äänestyspäivänä jokaiselle sähköpostinsa antaneelle lähetetään linkki äänestykseen, ja äänestyslinkki laitetaan myös discordin ilmoitusasioihin testiajan turnausosallistujia varten. Otathan huomioon, että poistamme kaikki sellaiset äänet, jotka eivät täytä kelpoisuuskriteerejä. Äänestäminen vaatii sähköpostitunnistautumisen.

Mikäli vähintään 60 prosentin enemmistö äänestää NTSC:tä, vaihdamme Smash Finlandin suositelluksi ja viralliseksi versioksi NTSC:n. Muussa tapauksessa siirrymme takaisin PAL-versioon.
Ite äänestän sitä mitä saska ei
Aiemmin ilmoitetusta poiketen MYÖS Bob-omb Battlefieldin (joulukuu 2019) Melee SINGLESEIHIN osallistuneet voivat äänestää versioäänestyksessä.

Äänestyslinkki on nyt lähetetty kaikille sähköpostinsa antaneille. Jos et ole saanut sähköpostia tai kohtaat muita haasteita, ota yhteyttä.

Discordista löytyy lisäksi testiajan pelaajille linkki äänestykseen.

Äänestys loppuu 03.05.2020.
Kiitti viestistä ja hyvää vappua myös Jekulle :))
Kiitos, hyvää vappua SpicyTime. :)
Oliko tälle jo joku lopputulos?
Huomenta!

Meleen versioäänestys on päättynyt ja äänet laskettu. Ääniä tuli yhteensä 29, joista poistimme 2 ääntä kriteerien täyttymättömyyden vuoksi.

Jäljelle jäävistä 27 äänestä 19 meni NTSC:lle (70,37%), ja 8 PALille (29,63%).

Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa oletuksena Suomen turnauksissa tullaan pelaamaan NTSC-versiota. Kiitos kaikille äänestäneille!
[Image: giphy.gif]
SENKIN ROTAT!
(01-14-2021, 12:34 AM)saska Wrote: [ -> ]SENKIN ROTAT!

Mee töihin