Smash Finland Foorumi

Full Version: NTSC Melee - Mariomainin manifesti (muikun tuhkaus)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Syy

Havaintoja maailman tilasta armon vuonna 2020: Ihminen on saavuttanut lakipisteen. Ajan rattaat raksuttavat yhä eteenpäin mutta väki alkaa kulkea taaksepäin. Suomessa siirrytään pelaamaan NTSC Meleetä. Ihminen ei palaa kuun pinnalle. Donald Trump on maailman presidentti.

Lainatakseni erästä aikamme suurinta laskettelijaa*: "Never point the weapon at anything you do not intend to shoot". Tämä tarkoittaa suomeksi sitä että kun ase on tähdätty niin silloin tärähtää. Ilman tekoja ei ole sanoja, ei almuja, ei mitään. Hän, joka katsoessaan peiliin näkee itsensä, on saavuttanut kaiken.

Seuraus

Ase laukesi, kuoli, haudattiin, nousi kolmantena päivänä‚ kiinni otettiin, kansi kiinni naulattiin. Maasta sinä olet tullut ja miten se loru meni. Ei mitään havaintoa missä välissä se tuhkaus tulee tai savumuikku. Kuljen sumussa kohti väärää totuutta joka odottaa joka puolella. Toistan: ei mitään havaintoa.

Läheisen kuolema koskettaa aina. Se on kuin kova isku palleaan tai polvi. Se syö jääkaapin tyhjäksi eikä jätä kopeekkaakaan tilalle. Siispä surkaamme ja annetaan kyyneleiden valua pitkin kalua.

Vero

Savumuikkusavun hälvettyä tuhkasta nousee - saanen esitellä - Mario "The Grand Blaster" Kalifiksi Kalifin paikalle ja homma ryöstäytyi käsistä. Yleisesti hyväksytyt normit helähtää kun yleisö huomaa että tämä blaastaus on vasta alussa. Meitsin Mario tulee ja lujaa, losahtaen. Se kombottaa sen mikä on kombotettavissa, rousranseloi sen mikä on rousranseloitavissa, ja tuhoaa sen mikä on tuhottavissa. Aina. Sadan prosentin varmuudella. Tuhannen promillen tehokkuudella. Se tulee ja tärähtää areenalle kuin pyrstötähti - eikä meri tule takaisin. 

Siispä, kavahtakaa. Ei siksi että sille olisi aihetta (mitä kyllä on) tai siksi että se kuuluisi etikettiin (mikä kyllä myöskin pitää paikkansa). Ei, kavahtakaa koska se on ainoa asia jonka voin enää antaa teille anteeksi kun menitte ja äänestitte väärin.

Rakkaudella
saska, suomen paras Mario


* Pistol Weapon Handling -lehdykkä, United States Marine Corps.