Smash Finland Foorumi

Full Version: Oulun Triweeklyt - Seur. 24-25.4 Tuira, klo 17.00 La - 17.00 Su!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

Samochan

Tänne tulen postaamaan meidän tulevat triweeklymme, josta voi ekasta postista tsekata heti milloin on ja missä, mitkä säännöt jne. Toiseen postaukseen kaavailin jonkinlaista arkistoa ja sen sorttista. Kunhan tästä jaksan, nukkuminen kiinnostaa atm.

Triweekly on 24-25.4 Tuiran Nuorisotalolla alkaen klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 17.00


Infoa:

- Paikka on Tuiran nuorisotalo
- Osoite on Lassinkallionpolku 4 90500 Oulu
- Monet bussit menee sinne ja merikoskenkadulta lyhyt kävelymatka. Kiimingistä päin tullessa kandee jäädä videofirma makuunin eteen. Itse nuokkari on kirjasto takana, makuunin vasemalla puolen vasemmalle kaartuvaa tietä pitkin kävellessä ja kääntyessä oikealle, tai abc:n oikealla olevaa tietä kävellessä suoraan ja kääntyen sitten oikealle.
- Merikoskenkadulla on paljon pikaruokaloita ja joku kebab paikka pyöräetäisyydellä on auki puoli viiteen asti lauantaina.

Kartta:

http://i303.photobucket.com/albums/nn138...kartta.png

Puhelinnumeroani tai muuta infoa voi kysyä yksityisviestillä tai msn/aim ohjelman kautta jos sitä tarvitsette.

Alkoholi ja muunlaiset päihdeaineet luonnollisesti kiellettyjä, tupakointi tapahtuu nuokkarin piha-alueen ulkopuolella ja kengät jätetään eteiseen. Nuorisotalossa noudatetaan hyvää käytöstä ja mitään ei saa rikkoa. Pyrin käymään turvallisuusoheet läpi paikalle tulijoiden kanssa ettei myöhemmin tule kommervenkkejä. Vieraskirjaan oma nicki kun tulette, ettei tarvitse erikseen mainita. Eka turnaus (melee singles) aloitetaan siinä n. 17.30-18.30 että olkaa paikalla viimeistään siihen mennessä, varsinkin välineiden tuojat hyvissä ajoin sitä ennen. Myöhemmin muita turnauksia, mutta vain melee singlesissä maksuna 2€. Patjat tulevat talon puolesta (ilmoittakaa jos haluatte niin sopiva määrä haetaan paikalle!!!), mutta lakanat, tyynyt ym. tuodaan itse. Sarjakuvat, lautapelit jne vapaassa käytössä, biljardipelistä tulee vielä kysyä.

Paikan päällä on 2 hyvänkokoista telkkua. Akvaarioon ja sen johtoihin ei missään nimessä saa koskea! Pelihuoneeseen pitää siirtää televisio, muuten käypä pelihuone. Roskat laitetaan muovipusseihin jotka sijoitan pelihuoneeseen ja keittiöön. Siivous alkaa viimeistään klo 15.15 jolloin sohvat ja muut siiretään takaisin, siivotaan keittiö ja pelihuone ja viedään roskat ja tiskataan tiskit. Omat sotkut siivotaan ja katsokaa ettei mikro mene likaiseksi jos lämmitätte jotain.

Tavaralista:

- 3 tv (Mustis, nuokkari, nuokkari 2)
- 2 wii* + 1 cube^ (Mustis*, Wii-king*, Pege^)
- 3 Melee* (Mustis*, Pege*, Wii-king*)
- Jatkoroikka (Smao)
- Paperia, kyniä, tusseja, teippiä, pusseja (minä itse)

- 3 televisio (Mustis, Nuokkari, Nuokkari 2)
- 2 Wiitä* + 2 Cube^ (Mustis*, Pege*, Phail^, Wii-king^)
- 3 meleetä^ + 1 Brawlia* (Mustis^*, Pege^, Phail^)
- Jatkojohtoja (konsoleiden tuojat+samo)
- Paperia, kyniä, tusseja, teippiä, pusseja (Samochan)


Turnaus:

Melee Singles pidetään pääturnauksena, sitten katsotaan miten konsoleita on ja sen mukaan seuraava turnaus jos aikaa ja halua riittää.

- Singlesiin osallistuminen maksaa 2 €. Voitonjako on 55/30/15.

- Stage Strikaus: Pelaajat strikaavat kenttiä Starter-valinnoista 1221 vuoroin. Viimeinen jäljelle jäänyt kenttä pelataan ensimmäisessä matsissa. Jos vuoroista ei päästä sopuun tjsp, kivi-paperi-sakset.

- Ensimmäisen matsin jälkeen pelaajat saavat molemmat bannata 1 kentän.

- Starter kentät MELEE: Final Destination, Dreamland 64, Yoshi's Story, Fountain of Dreams ja Battlefield. Tiimeissä Fountain of Dreams on bannissa ja Pokemon Stadium korvaa sen.

- Counterpick kentät MELEE: Starterit + Pokemon Stadium, Kongo Jungle 64, Rainbow Cruise ja Brinstar.

- Starter kentät brawl: Final Destination, Smashville, Yoshi's Island, Battlefield, Lylat Cruise.

- Counterpick kentät brawl: Starterit + Castle Siege, Battleship Halberd, Pokémon Stadium 1.

- Pelaaja ei saa valita edellistä kenttää missä on setin aikana voittanut vaikka se olisi tullut randomilla, mutta jos molemmille pelaajille sopii tätä kenttää voidaa pelata.

- Stalliminen on bannattu (Peach bomber stalli, Rising pound, Fox Shine stall, Glide stall ym.) Jos näin tapahtuu, annetaan luovutusvoitto kyseisestä matsista.

- (brawl) Metaknight infinite cape glitch on bannissa

- (brawl) Jos peli päättyy bowserin suicide clawiin ja peli menee sudden deathiin, tämä sudden deathia ei oteta huomioon ja kyseisen pelin voitto menee suicide iskun tehneelle.

- Setin tulokset merkitään bracketiin

- Wobbling on bannattu

- Pausettaminen on kiellettyä kriittisissä tilanteissa ja saa pausettaa vain jos on tärkeä/häiritsevä asia (esim. puhelin soi, laittakaa turnauksen ajaksi äänettömälle)

- BYOC (Bring your own controller) eli TOO (Tuo oma ohjaimesi)

- Tarkistakaa tasovalinnat, säännöt ym. ennen settien alkua jotta ei tule hankaluuksia setin jälkeen (esim. friendly fire on tiimeissä)

- Jos pelaajia on pariton luku eli yksi pelaaja jää pois tiimeistä, joku pelaaja jos haluaa voi jättäytyä tiimeistä pois tai pelata tiimit yhdessä lv.9 tasoisen tietokoneen kanssa

--

Pools pidetään melee singlesissä, joissa paras 3:sta ja samat säännöt kuin singlesissä.

Double eliminaatio 8-16 hengen bracket singles, 8 hengen bracket tiimit

Fountain of Dreams on bannissa tiimeissä (melee)
Maksu: 2 € melee singles
Stock: melee 4 (ajan puutteessa 3), brawl 3
Set: Paras 3:sta, finaalit paras 5:stä.
Esineet: Off
Friendly Fire: On
Aika: 7 min
+ Ylläolevat säännöt

--

Osallistujat:


1.  Samo
2.  Hippieetu
3.  Jabi
4.  Wii-king
5.  Mustis
6.  Jere
7.  Spike
8.  Kirby main
9.  Duel
10. Pege
11. Peki

Samochan

Mikä on triweekly?:

Triweekly on Oulun nuorisotaloilla tapahtuva jo miltein 2 vuotta vanha, hyväksi havaittu ja suomen ensimmäinen kutakuinkin säännöllisin väliajoin (3 viikon välein) tapahtuva viikonlopun Super Smash brothers pelimiitti, jonne lähiympäristöstä tai kauempaakin saapuvat voivat kokoontua pelaamaan ja viettämään aikaa porukalla. Triweeklyn tarkoitus on koota smashereitä yhteen huvin vuoksi, mutta myös hyödyn vuoksi jotta pelaajat pääsevät pelaamaan monenlaisia ja erilaisia pelaajia vastaan ja näin mahdollistaa sekä helpottaa kehittymisen taitotasossa. Myös uusin pelaajien saaminen mukaan miitteihin sekä kilpailulliseen Smash bros pelaamiseen on tärkeänä osana miittejä. Triweekly sisältää aina maksullisen (2€) 1vs1 turnauksen Meleessä, joskus on myös pidetty tiimiturnauksia, crew matseja sekä brawl turnauksia, osa miiteistä nauhotettukin kun kamera on ollut saatavilla. Pääpelinä triweeklyissä pelataan Meleetä, mutta Brawlia ja muitakin pelejä pelataan weeklyissä usein. Kävijämäärältään triweekly on esim. pääkaupunkiseudun vastaavaan verrattuna pienempi, n. 10 pelaajaa per miiti sinne tai tänne, mutta välillä rikotaan viidenkintoista pelaajan raja. Ikäluokka vaihtelee vähän yli kymmenvuotiaista aina 22-ikävuoteen saakka. Triweeklyn järjestäjänä toimii tämänkin tekstin kirjoittaja Samochan Oulusta.


Historia:

Kuten edellä mainittu, ensimmäinen triweekly pidettiin 2 vuotta sitten Oulun Puolivälinkankaan nuorisotalolla, josta siirryttiin tilavuorojen puutteessa sitten suurempaan Kaijonharjuun ja remontin vuoksi nykyiseen Tuiran nuorisotalolle joka on kooltaan pienempi mutta samalla sopivamman kokoinen. Weeklyn idea lähti siitä kun haluttiin pelaajille kokoontumispaikkaa ja surfatessa smashboardilla Chu Datin BiWeekly iski silmään, mutta ongelma syntyi tilojen puutteesta. Omakohtaisesta kokemuksesta Omaken manga-ja animekerhosta miitti keksitiin järjestää nuorisotaloilla, jotka ovat paitsi täysin ilmaisia, myös erittäin tilavia ja hyvin varusteltuja. Ensimmäinen miitti onnistui ja loppu onkin historiaa.

Triweekly on näiden kahden vuoden aikana nähnyt paljon uusia kasvoja niin läheltä kuin maapallon toiselta puoleltakin ja ollut lähtöpisteenä Oulun isoille turnauksille. Ensimmäiset uudet pelaajat tulivat Muhokselta, jossa kytikin ihan oma pieni scenensä ja ovat siitä lähtien olleet vakituisia kävijöitä miiteissä. Jokunen vakituinen pelaaja myös asuu itse oulussa, mutta vasta weeklyn julkistamisen jälkeen smashboardilla (ja myöhemmin nintendo.fi foorumi ja smashfinland.tk) nämäkin pelaajat tulivat tutuiksi ja pääsivät tutustumaan kilpailulliseen Smash-pelaamiseen. Vähän myöhemmin paikalle saatiin myös Chileläinen vaihto-oppilas Usleon, joka tätä nykyä opiskelee saksassa ja tulee varmaan uudestaankin käymään suomessa. Aivan vastikään triweeklyn väkijäluvun määrä on noussut raahelaisten sekä jokusen muun ulkopaikkakuntalaisen osallistumisella ja toivon mukaan vielä kasvaa kun kaverit tuovat kaverinsa paikalle pelamaan ja uusia pelaajia muuttaa ouluun tai lähiseudulle tai muuten vain sattuu olemaan tai tulemaan paikan päälle.


Pelaajat:

Triweeklyn pelaajakunta on hyvin monimuotoinen ja ikäluokaltaan vaihteleva, mutta suurimmaksi osaksi pelaajakunta tulee Oulun läheisyydestä ja on iältään n.15-19 luokkaa. Taitotasoltaan pelaajat vaihtelevat suomen kovimmasta päästä vasta-alkaneisiin ja aivan kaikkea siltä väliltä, että pelkoa oman tason ja paremman/huonomman pelaajan löytämisestä ei ole. Pelaajat toivottavat avosylin vastaan kaikenkarvaiset pelaajat ja ovat kokonaisuudessaan hyviä tyyppejä. Alla on suurpiirteinen lista ihmisistä jotka ovat weeklyissä käyneet ainakin kerran:

1.  Samochan (Oulu)
2.  Peki (Oulu)
3.  Phailed (Oulu)
4.  Mustis        (Oulu)
5.  Duel screen (Oulu)
6.  Cebbo        (Muhos)
7.  Jabi (Muhos)
8.  Juppi        (Muhos)
9.  Pathfinder (Muhos)
10. Coco-kun (Oulu, nyk. Helsinki)
11. Usleon (Chile)
12. Imppi        (Muhos)
13. Hups        (Muhos)
14. Rousku (Oulu)
15. Juuso        (Oulu)
16. Googol (Oulu)
17. Allu (Oulu)
18. Terho        (Oulu)
19. Kari        (Oulu)
20. Sami        (Oulu)
21. Sachi        (Oulu)
22. Beba        (Muhos)
23. Nikke        (Muhos)
24. RT (Kuusamo)
25. Pege        (Raahe)
26. Hippieetu (Raahe)
27. Jere (Raahe)
28. Wii-king      (Lapinlahti)
29. Cos-mos    
30. Darch         (Pello)
31. Laatikko (Helsinki)
32. Neutroni (Espoo)
33. Taryn (Australia)
34. Tiia (Oulu)
35. Eboshi

Novi

Kamera miittimontagea ja capit varsinaisia matseja varten ^^

RTpmwe

(01-15-2010, 06:58 PM)Novi link Wrote: [ -> ]Kamera miittimontagea ja capit varsinaisia matseja varten ^^

Tuolla ei ole tarpeeksi tehokasta konetta cappaukseen.

Novi

(01-15-2010, 06:58 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ][quote author=Novi link=topic=61.msg1473#msg1473 date=1263581887]
Kamera miittimontagea ja capit varsinaisia matseja varten ^^

Tuolla ei ole tarpeeksi tehokasta konetta cappaukseen.
[/quote]

Okei

Schwa

(01-15-2010, 06:58 PM)Novi link Wrote: [ -> ]Kamera miittimontagea ja capit varsinaisia matseja varten ^^
Montage ois hiano.

BürZ

Laita mut listaan tuohon ensi viikonlopuksi, pääsisin melkein poikkeuksetta ainakin seuraavan puolen vuoden aikana joka viikonloppu. Voin myös tuoda Cube/Melee/muistari sonpon, mikäli tarvetta on.

Viikolla 5  ja 6 olen myös sopivasti viikonloput siellä Oulussa TETin takia (Pelimiehessä), joten jos saisit tästä seuraavan viikolle 6, eli 13.-14.2. (eli 3 vk tästä tulevasta) niin se olisi tietty ihan kiva (säästäisin 40e). Mutta mitäpä vielä sellaisia miettimään.

Zlazher

Tuun poraan.

TheKingOfCosmos

MEIKÄMEIKIÄMEIKÄ!!! Pakko tulla taas vähäse poraamaa. :DD

Samochan

Topicia on päivitetty. :3

Nyt viel kaipais mahdollisesti sitä kameraa ja lisää osanottajia sekä setup comboja.

Ja muistakaakin tulla kutakuinkin kuudeksi, et päästään alottaan aikasten.

Tuon tuonne sen randomin wiimoten joka jäi joltakulta viimeksi, et se keltä jäi tulkoon hakemaan takaisin.

Vilu

En pääse, oon ruotsissa poraamassa tuolloin.

BürZ

Pistä se Wiimote johonki palkinnoks jos kukaan ei sitä tunnista omakseen.
Cos-mos on muuten Oulunsalosta.

Samochan

Juu eli peki, phail + muhoslaiset, laittakaa viestiä että tuutteko vai ette ja tuotteko mitään (tv+combo+jatkojohto). Oma nettini on paskana eikä edes puhelimistse saa pekiin yhteyttä. <_<

Edit: niin ja jos kameraa löytyy, tuokaa ihmeessä :3

RTpmwe

Nyt vasta huomasin ettei Peki/Phail ole tulossa. Mullahan ois mahollisuudet kakkossijaan >_>
Tuli kuitenkin liian nopeasti, mutta yritän mahduttaa seuraavan triweeklyn ja/tai Oulun ison turnauksen kalenteriin.

peki

tuun


Quote:Pelaajat:
11. Usleon    (Chile)
33. Taryn    (Australia)
taas tämmösiä juttuja joiden puolesta en välttämättä laittais rahojani peliin. <_<

BürZ

Kiitos miitistä.
Oli ihan kiva miitti, tosin tuli nukuttua n. tunti, lattialla/muovituoleilla on melko hankala saada unesta kiinni. >__>

Pooleissa oli aika paska munkki, kun toisessa poolissa oli 3, jotka olisin todennäköisesti voittanut, mutta olinkin poolissa, jossa heikoimmat vastustajani olivat minua parempia ja reilusti kokeneempia.

Casualeissa yön pimeinä tunteina kello kuuden aikaan ja sitten ennen kymmentä aamulla voitin jopa Samoa vastaan muutamia matseja Samon Falcoa ja Muikkua vastaan, Peachia vastaan pääsin vissiin pari kertaa viimeiseen stockiin. Ja kyllä itseänikin väsytti...

Ja kyllä se suoja todellakin on suoja, uskokaa pois.

Joo, taidan mennä kohta nukkumaan.

peki

(01-24-2010, 06:23 PM)BürZ link Wrote: [ -> ]Ja kyllä se suoja todellakin on suoja, uskokaa pois.
kyllä kyllä 8)

Zlazher

tapa se

TheKingOfCosmos

Olihan tosiaankinn aika mahtimiitti, harmi vaan, et joudun jo nii aikasin lähtee...
Jos sais viikolle 6 uuestaa taasen weeklyn, mahollisesti pääsisin kokoajaksi.

Oli muutama aika pulla hetki itelläki Pooleissa, mut pääsimpäss sentää jatkoo ;D

Pittää vähä harkata lisää ja tulla uuestaa.

Pekillä kyl aika kova Jigglypuff ;D

Samochan

Juu eli triweekly oli taas aika railakas, lukuunottamatta omia kämmejäni joihin kuului etten muistanut kysyä patjoja tuonne ollenkaan avaintenhakuhäslingissä (tosin onneksi me smasherit emme ole turhan nuukia ja suorastaan kekseliäitä nukkumisen suhteen turneissa) ja että olin unohtanut myös tilavuorovahvistuslomakkeen kotia, jota ilman vartija olisi meidät sieltä varmaan häätänyt. Mutta tajusin sitten raidata työhuoneesta nuokkarin kopion siitä, ettei siinä mitään. Pienoisia ongelmia aiheutti myös se, ettei kortit toimineet koko kadulla yrittäessä maksaa känkkyä eikä nostokaan toiminut, joten pege joutui maksamaan 3 ihmisen pizzat ja kebabit. Onneksi oli millä mällätä tosin. =)

Tulokset tulee sit tässä, teen varmaan niistä jonkinlaisen arkiston tonne ekalle sivulle. Videoita on jo netissä, mut kunhan ne kaikki on siellä, laitan videotopicin pystyyn kans.

1. Peki (ylläri)
2. Smao
3. Jabi
4. Hippieetu
5. Pege
5. Zlasher
7. Mustis
7. Cosmos
--
10. Joona
10. Wii-king
10. Beba

Railakkaita hetkiä koettiin kun Jabin nana päätti tehdä itsemurhan kun ei kestänyt enää pekin muikun miehekkyyttä ja että smashistä pitäisi perustaa oma uskonnollinen lahko ja kaikkea mitä zlasher luki jostain tyypistä ja sen kommenteista (joita itse tosin kuuntelin vain puolella korvalla pelatessa). Mut ei jaakkoja, pitäisi muista kun oli hyviä juttuja. Peki on aika hauki kun se väijyy.
Pages: 1 2 3 4 5 6