Smash Finland Foorumi

Full Version: SNY 1 - Melee turnaus Birminghamissa, UK, 10-12 Elokuuta!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5

Samochan

Turnaus tarjoaa loistavan venuen sekä ruokatarjontaa pienellä lisämaksulla. Hoitoon kuuluu myös 80 petiä (joita ei muissa turnauksissa näekään), joten selvä plussa, varsinkin ryanairilla matkustaville.

http://www.smashboards.com/showthread.php?t=265173

8)

Shikyo[Ijuka]

en mee paitsi jos laatikko maksaa

Neutroni

79.98 EUR Ryanairilla menopaluu, ei paha. Ouluunkin pääsen vain kympin halvemmalla. Oon ainakin kiinnostunut. Paikan päällä tarvis housing, yksi yö ennen turnausta, ja sitten 2 yötä turnauksen jälkeen. Jos ryanairilla aikoo siis

E: Tuohon viel 150km junalla edestakaisin, menee se yli huntin varmaan.

Laatikko

Jooooo.

Päivämäärä ei ole kuitenkaan oikea niinkuin Kone huomauttaa threadissa. Jos ei nyt mitään maailmanloppuun verrattavaa tapahdu tuolloin niin oon messissä.

Ijuka pääsee mukaan jos mahtuu mun reppuun.

EDIT: Melee only ;_;

Vilu

Joo, elokuussa. Sonisphere loppuu just silleen että tuo alkaa sen jälkee. Ilmeisesti tuo on arjen keskellä?
jostain ihme syystä saattais ehtiä.

Neutroni

(02-14-2010, 04:24 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Jooooo.

Päivämäärä ei ole kuitenkaan oikea niinkuin Kone huomauttaa threadissa. Jos ei nyt mitään maailmanloppuun verrattavaa tapahdu tuolloin niin oon messissä.

Ijuka pääsee mukaan jos mahtuu mun reppuun.

EDIT: Melee only ;_;

Mäkin olin lukevinani noin, mutta nyt kun katoin uudestaan sitä ketjua, niin en löytänyt mitään mainintaa siitä etteikö tuo päivämäärä olisi 10.8.  Ainoat mitkä näkyy on just 10.8 - 12.8, myös tuossa schedule kohdassa.

Melee only:  :)

Laatikko

Siinä kuvan alla oli joka tapauksessa joku maininta, että älkää päivämäärästä välittäkö. Päivitti viestiä ilmeisesti.

(02-14-2010, 05:44 PM)Neutroni link Wrote: [ -> ]Melee only:  :)
no u

Shikyo[Ijuka]

(02-14-2010, 05:44 PM)Neutroni link Wrote: [ -> ]Melee only:  :)
-1

Vilu

Quote: link=topic=79.msg2276#msg2276 date=1266243231]
[quote author=Neutroni link=topic=79.msg2250#msg2250 date=1266169454]
Melee only:  :)
-1
[/quote]
Niinpä, tuon kerron vaikka -10. Eli siitä tulee +10 hekoheko. Mut oikeasti jooo Brawl on hyvä peli, mut hyvä ettei sitä turnauspelinä tarvi joka paikkaan tunkea, onhan noita brawl turnauksiakin ja kaikki kunnioitus niillekkin

Laatikko

(02-15-2010, 03:05 PM)Vilu link Wrote: [ -> ]Eli siitä tulee +10 hekoheko. Mut oikeasti jooo Brawl on hyvä peli, mut hyvä ettei sitä turnauspelinä tarvi joka paikkaan tunkea, onhan noita brawl turnauksiakin ja kaikki kunnioitus niillekkin
Onkelmana onkin niiden turnauksien vähyys ;-;

Vilu

Ehkä se suurin ongelma onkin että molempia pelejä pitäis olla samassa turnauksessa vaikka onkin eri peli? just an idea...

Laatikko

(02-15-2010, 03:36 PM)Vilu link Wrote: [ -> ]Ehkä se suurin ongelma onkin että molempia pelejä pitäis olla samassa turnauksessa vaikka onkin eri peli? just an idea...
No mikä ettei kun 90% Meleettäjistä Brawlaa myös. Miksi järjestää kaksi eri tilaisuutta kun voi kummatkin sovittaa hyvin yhteen säästäen järjestäjiltä ja osallistujilta vaivaa.

Vilu

(02-15-2010, 03:41 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ][quote author=Vilu link=topic=79.msg2290#msg2290 date=1266248160]
Ehkä se suurin ongelma onkin että molempia pelejä pitäis olla samassa turnauksessa vaikka onkin eri peli? just an idea...
No mikä ettei kun 90% Meleettäjistä Brawlaa myös. Miksi järjestää kaksi eri tilaisuutta kun voi kummatkin sovittaa hyvin yhteen säästäen järjestäjiltä ja osallistujilta vaivaa.
[/quote]

Voiko sovittaa HYVIN? asiat kusi Bremenin turnauksessa aika pahasti aikataulujen osalta, ja meniköhän POUND4nenkaan ihan nappiin. Streamijuttujen perusteella ei mutta eipä minulla ole enempää tietoa asiasta. Tietääkö joku?

Tietysti sovittaminen voi onnistua mutta tämä sovitus näyttäisi vaativan turnaukseen vähintään yhden päivän lisää. Moni turnaus on perjantai alku-ilta-Lauantai yö. Sunnuntai on taas palautumispäivä.
Ei tämäkään tietty ongelma ole joillekkin jos turnausjärkkääjä saa tarpeeksi aikaa tiloille ja ihmiset jaksaa olla paikalla useamman päivän
[/random "objective" thoughts]

Laatikko

Tuskinpa on kovinkaan vaikeaa sijoittaa yksi Brawl-turnaus tapahtumaan. Onnistuminen on pitkälti kiinni vain turnausjärjestäjästä sekä pelaajien yhteistyökyvykkyydestä. En millään jaksa uskoa, etteikö yhden lisäturnauksen sovittaminen onnistuisi kun Melee Low Tieritkin ym. ovat aina mahtuneet ilman mitään merkittävää lisävaivaa.

Samochan

Se ei ole tähän mennessä toiminut eikä tule toimimaan jatkossakaan. >_> Joka ikinen kerta kun on melee ja brawl ollu samassa turneessa, ei ole saatu kasaan tarpeeksi kalustoa jotta brawlia voisi ylinpäätään pelata. Sitten brawl kestää aina kans sairaan kauan ja kauemmin kun sitä ei saada millään aikataulussa kulkemaan kaluston puutteen vuoksi tai ihan vain kun jokainen matsi kestää 2-4 minuuttia kauemmin vähintään, joka sitten syö meleeltä ajan.

Mutta niin, tuo UK turnee on ihan suunniteltu meleettäjiä varten eikä sinne ole brawlia missään vaiheessa tulossa saati harkittu. Tämä ei ole mikään turneejärjestäjän brawlin ylenkatsomista, vaan ihan siitä kiinni et mitä ylinpäätään haluaa järjestää sinne ja keille sitä haluaa järjestää. Painopiste on suurella eurooppalaisella turnauksella täynä meleetä, jonne saadaan silleen todella hyvin ja hyvätasoista porukkaa mukaan. Brawl turnauksia on vähän siellä sun täällä euroopassakin, mutta tilojenkin ollessa kuitenkin rajalliset ja kun suurin osa euroopasta pelaa meleetä brawlin skenen ollessa vielä pieni, niin suuren eurooppalaisen turnauksen kokoon saamiseksi meleetä tullaan pelaamaan.

Laatikko

(02-15-2010, 05:14 PM)Samochan link Wrote: [ -> ]Se ei ole tähän mennessä toiminut eikä tule toimimaan jatkossakaan. >_> Joka ikinen kerta kun on melee ja brawl ollu samassa turneessa, ei ole saatu kasaan tarpeeksi kalustoa jotta brawlia voisi ylinpäätään pelata. Sitten brawl kestää aina kans sairaan kauan ja kauemmin kun sitä ei saada millään aikataulussa kulkemaan kaluston puutteen vuoksi tai ihan vain kun jokainen matsi kestää 2-4 minuuttia kauemmin vähintään, joka sitten syö meleeltä ajan.
Mitä ihmettä oletat, että varustus olisi perseellään? Ei Melee-turnauksia tehdessäkään mietitä, että tavaroita saattaisi puuttua, vaan ne hoidetaan kuntoon ennen turnausta. Jos todetaan ennen turnausta, että tarvikkeista on puutetta ja turnaus tulisi edistymään orvosti niin tietenkää turnausta ei silloin järjestettäisi, vaikka tarkoitus olikin alunperin järjestää. Ei kannata olettaa, ettäkö ei koskaan saataisi tarpeeksi tarvikkeita paikalle jos kerran on näin tapahtunut huonon organisoinnin takia. Onko muuten muka ihme, että sivuturnaukset vievät aikaa main eventeiltä? Tässäkin saat tämän kuullostamaan siltä, että Brawl melkeinpä väkisin tungettaisiin mukaan aikatauluun. En minäkään ole niin epätoivoinen, ettäkö änkisinjonkin sivuturnauksen johonkin todella pieneen aikaväliin, joka siten luultavasti sekoittaisi muuta järjestelyä. Mielummin hyvin organisoitu turnaus kuin viisi väkisin mukaan tungettua side-eventtiä. Satuin vain huomaamaa, että kyseessä on Melee only ja toin asian ihan sivuhuomautuksena esille.

(02-15-2010, 05:14 PM)Samochan link Wrote: [ -> ]Mutta niin, tuo UK turnee on ihan suunniteltu meleettäjiä varten eikä sinne ole brawlia missään vaiheessa tulossa saati harkittu. Tämä ei ole mikään turneejärjestäjän brawlin ylenkatsomista, vaan ihan siitä kiinni et mitä ylinpäätään haluaa järjestää sinne ja keille sitä haluaa järjestää. Painopiste on suurella eurooppalaisella turnauksella täynä meleetä, jonne saadaan silleen todella hyvin ja hyvätasoista porukkaa mukaan. Brawl turnauksia on vähän siellä sun täällä euroopassakin, mutta tilojenkin ollessa kuitenkin rajalliset ja kun suurin osa euroopasta pelaa meleetä brawlin skenen ollessa vielä pieni, niin suuren eurooppalaisen turnauksen kokoon saamiseksi meleetä tullaan pelaamaan.
Kunhan vain harmittelin Brawlin puutetta, en tietenkää ihmettele miksi sitä ei siellä ole.

Puhuin muutenkin tuossa ennen yleisesti samankaltaista tilannetta katsoen enkä juuri tätä kyseistä Enklannin turneeta. Niinkuin sanoin, ennenkin ollaan ilolla pelannu erinäisiä Melee side-eventtejä ja harvemmin kukaan on niistä huomautellut, ettäkö olisivat jollain lailla pilanneet turnauskokemusta.

saska

muttakun melee > brawl

RTpmwe

(02-15-2010, 07:43 PM)saska link Wrote: [ -> ]muttakun melee > brawl

Niin totta.

Neutroni

Ei Brawlia kiitos.

Vilu

On se harmi et tämäkin hyvin alkanut keskustelu... *_*

Sen verran vielä että melee low tierit on ollu kyllä liian puutteessa monessa turnauksessa eikä niitä todellakaan ole saatu vaivattomasti aina mahtumaan mukaan. Brawlit tosiaan kestää kauemmin kuin low tierit, ellei tietty osallistujissa ole merkittävää eroa.

Saunasmasheissa on kuiten brawlia  8)
Pages: 1 2 3 4 5