Smash Finland Foorumi

Full Version: Bulbasaur yms.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5

saska

Aiheena tämä mainetta niittänyt Pokemon-pelisarja. Yellow on ollut porauksen kohteena viimeaikoina. On se hieno peli.

Jotta tämä olisi eeppinen aloitusposti, niin laitan vähän sisältöä.  8)

1. Generaatio
Red Blue Yellow

2. Generaatio
Gold Silver Crystal

3. Generaatio
Ruby Sapphire Emerald FireRed LeafGreen

4. Generaatio
Diamond Pearl Platinum HeartGold SoulSilver

Gotta Catch 'Em All!

Vilu

[Image: Bulbasaur.jpg]
:-*

Laatikko

Ei näy nuo kuvat meikällä.

"MobyGames
The definitive
resource
for PC-games"

Hieno ja ehkä hiukka aliarvostettu pelisarja. Saa nähdä mitä viides generaatio tuo tullessaan.

saska

(02-15-2010, 04:43 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Hieno ja ehkä hiukka yliarvostettu pelisarja. Saa nähdä mitä viides generaatio tuo tullessaan.

Fix'd.

Schwa

Toi viimeisin generation alko tuntumaan jo hiukan väkinäiseltä, ne kaikki näyttää ihan ufoilta Lusarioo ja paria muuta lukuun ottamatta(en ees muista nimiä). Pokekorteillakin viimeksi pari vuotta sitten pelattiin ja käytiin täällä Turun pokeliigassa Goodbyen kanssa, hauskaa se oli niin kauan kuin sitä jaksoi.





Feraligatr on hiton hiano.

Laatikko

(02-15-2010, 04:45 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=Laatikko link=topic=82.msg2301#msg2301 date=1266252207]
Hieno ja ehkä hiukka yliarvostettu pelisarja. Saa nähdä mitä viides generaatio tuo tullessaan.
Fix'd.
[/quote]
Monet jo sanan Pokemon kuullessaan alkavat ördäämään ja tuomitsevat pelin välittömästi 5v aivottomien kakaroiden massatuotteeksi, mikä vähän pistää ärsyttämään. Yleisesti ottaen pelisarja on kuitenkin mielestäni juurikin aliarvostettu, vaikka sitten löytyykin myös näitä ihmisiä, joiden mielestä mitään parempaa ei ole koskaan keksittykään. Näitä löytyy toisaalta joka ikisen pelin fanikunnasta.

me want pictures to become visible

Oma kantani tuohon negatiiviseen suhtautumiseen neljättä generaatiota kohtaa on se, että ihmiset ovat liian kiintyneitä ensimmäisiin poksuihin, josta seuraa jälkimmäisten hyljeksiminen muiden hiukan sokeiden syiden ohella. Moar rant later.

bËst

1. Generaatio: Kaikki oli kerrassaan uutta ja ihanaa. Ei mikään kaunis peli, mutta leivä epäselvyys teki tästä osaltaan aivan mahtavan pelikokemuksn 10 vuotiaana. Kaikki eli vielä niin hienosti tv-sarjan mitoissa että ihan itketti. Mew oli tällöin jotain niin uskomatonta.

2. Generaatio: Toi peliin lisää ulkoista kauneutta, uusia mysteereitä ja laajempia pelialueita. Uudet pokemonit toimivat hyvin vanhojen kanssa yhteen ja loppupeleissä se 150 oli aika lailla liian vähän. Pelillisesti haasteellisempi lisänä Itemit jotka mutkistivat gamemanualia ihan uudelle tasolle. ja muutama uusi "Legendaarinen" lisää... ehkä paras paketti pokemonia koskaan.

3. Generaatio: Mitähän tästä nyt sanois... Parhaat uudistukset tulivat yllättäen taas visuaalisella saralla, mutta tuollapa ei enää suurempaa merkitystä ole. Muutamia uusia kivoja jippoja kuitenkin tuli, joista merkittävimpänä Naturet. Pokemoneissa alkoi olemaan jo vähän kulahduksen makua... toki sisältää muutaman ihan kiitettävän lisän mutta myös pieni turhuus alkoi jo paistaa.

4. Generaatio: Tähän tultiin - Pelillinen kehittyvyys vietiin uudelle tasolle: IV:itten ja EV:itten kanssa näprääminen teki pelistä haastavemman kuin koskaan ja suurin yksittäinen parannus koettiin jokaisen liikkeen liikekohtaisen fyysisen ja Speciaalisen tason myötä. Toi peliin kerralla uusia elementtejä roppakaupalla. Mutta minkä kilpailukykyssä voittaa, sen muussa menettää tän sarjan kohdalla. Itse tarina 4 generaation peleissä on kamalaa pakkopullaa, asiallisia uudistuksia ei ole seikkailullisesti mitään ja kamalinta kaikista oli uudet pokemonit... ei herranen aika mitä kuraa. Kaikista ihmetinkiäisistä tehtiin legendaarisia, ja sen sijaan että niillä olisi jotain hienoa tarinaa tai mysteriaa taustalla, ne ovat vain jotai umpikämäsiä laavaörkkejä ja ruususiilejä. Eli pokemonin se mysteerien hohdokkuus ja salaperäisyys vedettiin överiksi oikein kunnolla. Vanhaa pokemon huumaa tuskin saisi ikinä takasin, mutta ei sitä tarvitsisi mielestäni omatoimisesti mennä tällaisella skeidalla pilaamaan.

Elokuvista en uskalla edes puhua... 3 ensimmäisen jälkeen, kaikki idea ja tunnelmallisuus on tapettu. lähes poikkeuksetta.

Itse kuulun kuitenkin siihen aikuisten saagaan joka osaa arvostaa tätä pelisarjaa: Tänäkään päivänä, harva peli onnistuu tarjoamaan niin paljon sisältöä ja monipuolisuutta kuin ko. pelisarja. Pelkästään kaikkien poksujen omatoiminen kerääminen ilman xiittejä vaatii harrastajalta monenmonta pelituntia. Peli tarjoaa sikana sisältöä paitsi ingame pelaamiseen myös kilpailullisempaan pelaamiseen erityisesti 4 generaation mukana tulleilla lisämausteilla.

(02-15-2010, 05:02 PM)saska link Wrote: [ -> ]IV EV roska on joka generaatiossa

Tiedän, mutta vasta 4. Genissä se sai kokonaan uuden merkityksen kilpailullisessa pelaamisessa. 1. Genessä breedausta ei ollut, 2. Genessä EV:ihin vaikuttaminen oli kiven alla, 3. Genissä tätä ymmärtääkseni parannettiin jo isolla kädellä pelkästään naturekasvatuksen tasolla mutta 4. Genissä tästä on tehty koko kilpailullisen pelaamisen sydän

saska

best +1

IV EV roska on joka generaatiossa

saska

En tiedä shoddy munasta, mutta kolmosgeneraation aikaan porasin himoissani netbattlen UU:ta.

Big Boss

(02-15-2010, 04:58 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Elokuvista en uskalla edes puhua... 3 ensimmäisen jälkeen, kaikki idea ja tunnelmallisuus on tapettu. lähes poikkeuksetta.
Yhtäkään Pokemon elokuvaa en voi sietää. Niissä jatkuvasti toistetaan itseään ja ollaan muutenkin niin vajaita.

Jaxi

(02-15-2010, 04:58 PM)bËst link Wrote: [ -> ]4. Generaatio: Tähän tultiin - Pelillinen kehittyvyys vietiin uudelle tasolle: IV:itten ja EV:itten kanssa näprääminen teki pelistä haastavemman kuin koskaan ja suurin yksittäinen parannus koettiin jokaisen liikkeen liikekohtaisen fyysisen ja Speciaalisen tason myötä.
what saska said ja ev:t tuli 3. sukupolvessa.

FR/LG vois periaatteessa lisätä kolmanteen sukupolveen ja HG/SS neljänteen.
edit:myöhästyin.
edit2:leafgreen on sinisellä fontilla =P

saska

EV:t (Effort Value) tuli 1. sukupolvessa. Piste.

Simo: En napannut.

Simo

(02-15-2010, 04:22 PM)saska link Wrote: [ -> ]4. Generaatio
HeartGold SoulSilver
Minä taas luulin et nää ois 2.generaatiota.
(02-15-2010, 04:22 PM)saska link Wrote: [ -> ]Gotta Catch 'Em All!
Nappasitko?

pokeporo

Laatikko

Lucario and the Mystery of Mew oli hyvä :]

Copypastaa + uutta NoF:sta:

Vanhat popet ovat oikeastaan aika ei-omaperäisiä jos verrataan uudempiin geneihin. Kaikki 1st genin pelien alkupään poksut ovat ainakin melko ilmeettömiä perusmörköjä, jotka eivät herätä sen enempää ihailua saatikka hämmästystä nyt kun niitä nyt tarkastelee. Silloin kun R/B/Y ilmestyivät niin kaikki oli vielä niin uutta niin pakostikin ensimmäsitä generaatiota pidetään kaiken perustana ja sen popeja jotenkin mullistavina. Ne jaksoivat innostaa juurikin uutuudenhohdon takia.

Lähinnä tämä "4th gen -viha" johtuu oikeastaan siitä kun vanhoihin turvallisiin popeihin on ehtinyt jo kiintyä ja tietää niistä yhtä sun toista, mutta uudempiin ei pysty enää kiintymään niin kovasti kuin ensimmäisiin olioihin. Esimerkiksi jotkut osaavat varmasti kuvailla ulkomuistista monia 1st genin popeja ulokkeineen ja kaarineen kun taas 4th genistä ei juuri osaa kuin yksinkertaisimmat pääpiirteiltään. Itse olen myös esimmäiseen generaatioon eniten kiintynyt ja tahkosin omaa Blueani aivan mielettömiä määriä, mutta rehellisesti sanottuna mielestäni sarja on pitänyt tasoaan hyvin yllä ja popet ovat omaperäisiä ja mielenkiintoisen oloisia.

Omasta mielestäni toistaiseksi ei olla vielä päädytty siihen pisteeseen, jossa popet ovat täysin väkisin väännettyjä ja hirveitä ilmestyksiä. Toki jokaisessa genissä on omat heikot lenkkinsä, mutta ei niitä liikaa ole missään nimessä. 4:n genin heikoimmat omastakin mielestäni ovat juuri tämä hillitön määrä turhia legendaarisia. Anyways, omasta mielestäni paras lienee juurikin neljäs tai ensimmäinen, mutta en sen enempää ole asiaa ajatellut. Kaikki hyviä, kolmas ehkä kuitenkin vähiten vaikuttava.

Lucario on koko sarjan hienoin otus B) No contest.

Big Boss

(02-15-2010, 05:15 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Lucario on koko sarjan hienoin otus B) No contest.
Pikachu vastustaa   ::)

Simo

mur

Mis on mysteeriluolat, popemon tetlis ja popemon äkstee? ja popemon nastapallo ja popemon vaihtokorttipeli ja popemon putsle tehtävä ja popemon snap ja popemon stadiumi ja popemon putsle liiga ja popemon stadiumi kaxi ja popemon nastapallo rubiini ja safiiri ja popemon tsännel ja popemon colosseumi ja popemon wavedash ja popemon linkki ja popemon rangeri ja popemon rangeri kaxi almian varjot ja popemon tappelukierros ja poopmon tarha?

kova peli

en

saska

Simo pölise roskastasi siihen tarkoitetussa topikissa:

http://smashfinland.munpalsta.com/index.php?topic=83.0

bËst

(02-15-2010, 05:13 PM)saska link Wrote: [ -> ]EV:t (Effort Value) tuli 1. sukupolvessa. Piste.

Simo: En napannut.

Meneepä pilkunviilaamiseksi >_>. Tiesin tuon koska EV:t on tulleet. Mutta tarkoituspohjananihan on koko ajan ollut notta koko IV-EV roska on päässyt uuteen valoon vasta 4 genissä >_>

saska

3 ja 4 genissä on sama systeemi btw

MasterTK

(02-15-2010, 05:15 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Lähinnä tämä "4th gen -viha" johtuu oikeastaan siitä kun vanhoihin turvallisiin popeihin on ehtinyt jo kiintyä ja tietää niistä yhtä sun toista, mutta uudempiin ei pysty enää kiintymään niin kovasti kuin ensimmäisiin olioihin.

Piti tulla kirjoittamaan tämä, mutta Laatikko ehti näköjään ensin. Pelisarja on koko ajan vaan parantunut jokaisella osa-alueella, paitsi ehkä soundtrackin osalta. Red, blue ja yellow ovat superklassikoita, mutta käytännössä lähes pelikelvottomia juuri siinä asiassa, johon pokemonit on alunperin suunniteltu, eli moninpelissä. Tasapaino on päin persettä ja psychic-typet teurastaa kaiken.

Noh, yleisesti ottaen ehkä parhaita roolipelejä koskaan, jos vaan jaksaa perehtyä peleihin syvällisemmin. Paras pope = Alakazam
Pages: 1 2 3 4 5