Smash Finland Foorumi

Full Version: Xbox 360
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

Big Boss

Eli kaikkea Xbox 360 liittyviä kysymyksiä voi heiteillä tänne ja kokeilla Smashiläisten tietämystä omiin ongelmiinsa. Olisi myös kiva kuulla mitä pelejä ym. juttuja voisi hankkia Xboxin virtuaali kaupasta.

RTpmwe

Siirretty muut pelit ja pelikonsolit -alueelle. Itse en tiedä noista Xbonxin asioista mitään, vaikka olenkin hankkimassa tässä kevään mittaa.

MasterTK

Et voi yhdistää, ellei joku ole tehnyt itse jotain drivereita, sillä normaalisti PC ei ainakaan tue tuota, eikä Xbox ei tue PC:n vastaavia langattomia adaptereja.

MasterTK

Joo, läppärin kautta kyllä toimii (paskasti tosin), mutta tarkoitin lähinnä ilman sitä. Xboxiin on tehty tarkoituksella paskasti se usb-laitteiden tuki, jotta ei varmasti voi käyttää muita kuin sille tarkoitettuja laitteita, mikä ottaa pannuun. Tuo wireless adapteri on nimittäin ryöstöhintainen.

Onkoha täällä jotain tyyppejä, jolla on boxi? Nakattaa gamertageja, niin poraillaan jotain. >_>

saska

(02-17-2010, 10:20 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Tuo wireless adapteri on nimittäin ryöstöhintainen.

85e  8)

gamertag: saskak

Eboshidori

Xbox 360:lla voi pelata Ikarugaa.
Xbox 360 on hieno konsoli.

Big Boss

(02-17-2010, 10:50 AM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=MasterTK link=topic=85.msg2543#msg2543 date=1266402058]
Tuo wireless adapteri on nimittäin ryöstöhintainen.

85e  8)

gamertag: saskak
[/quote] Itse hankin sen huuto.netistä 47 eurolla. Oma gamertag on Deemu Taali, koska joku suuri ihalijani haluaa käyttää nimeäni, enkä voinut siksi laittaa sitä. Nykyään haluaisin vaihtaa sen Big Bössiksi, mutta jostain idiootti syystä nimen vaihtaminen maksaa älyttömästi boxilla (en muista tarkaa hintaa, mutta kuitenkin liikaa).

Mielestäni Xboxilla on kaikkein paras nettiyhteys näistä kolmesta konsolista, vaikka siitä joutuu maksamaakin hiukan. Nettiin ei tällöin pääse paljoa huijareita ja kommunikointi sujuu miltei mutkitta kavereiden kanssa (aika huono mikki, mutta kelpaa).

Miinus puolina Xboxilla tosiaan on, ettei internet sivuja voi selailla lainkaan, vaikka muilla laitteilla voi (aika kökköjä silti ne PS3:n ja Wiin nettiyhteydet ovat). Lisäksi Xboxilla microsoft rahastaa kuluttajiaan ihan törkeästi noilla lisälaitteilla ja jollain "maksa 270 microsoft pojoa, niin saat hienon Turtles themen" <_<

mallu000

Sanokaapa onko yhdessä Xboxissa mahdollista olla vain yks gamertag, jolla pelaa livessä? Profiilejahan voi olla vaikka kuinka monta, mutta voiko niillä kaikilla olla omat profiili/gamertag myös livessä? Itse kun pelaan lähinnä veljen boksilla, niin ajattelin että voinko käyttää kuitenkin omaa profiilia

Zlazher

(03-21-2010, 03:29 PM)mallu000 link Wrote: [ -> ]Sanokaapa onko yhdessä Xboxissa mahdollista olla vain yks gamertag, jolla pelaa livessä? Profiilejahan voi olla vaikka kuinka monta, mutta voiko niillä kaikilla olla omat profiili/gamertag myös livessä? Itse kun pelaan lähinnä veljen boksilla, niin ajattelin että voinko käyttää kuitenkin omaa profiilia
Jos ostat sille liveaikaa.

mallu000

Perse

Big Boss

(03-21-2010, 03:45 PM)mallu000 link Wrote: [ -> ]Perse
Agree. Pikkuvelini joutuu pelaa minun tunnuksillani netissä, mutta jostain hän repäisi itselleen varmaan kuukaudeksi ilmaista live aikaa.

Big Boss

(03-23-2010, 06:16 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]Jos olet kortilla maksanut, niin mitä todennäköisimmin, Xrain on mennyt sitten ostamaan lisää peliaikaa sen kautta, koska kortin numeroa jne. ei tarvitse enään yhden oston jälkeen kirjoittaa uudestaan. Riittää vain kun laitat "Uusi Gold-jäsenyys" ja "Vahvista". Siinäpä sitten se.
Minä tiedän tuon, mutta ei tililtänikään ole kadonnut rahaa... Xraini on vaa kova hakkeri :P Tai ainakin hän minulle väittää että sai (jostain) kokeilu aikaa. Varmaan ottanut jostain ostamastaan pelistään koodin, jolla saa pariksi kuukaudeksi live aikaa.

Darch

Täältäkin löytyy Xbox 360. Toissa jouluna sain lahjaksi. Live palvelua en ole vielä ehtinyt käyttää, mutta jatkossa saatan siellä joitain pelejä pelata.
Ilmoitan myöhemmin gamertagini jos joku haluaa jotakin pelailla kanssani. :p

MasterTK

Latasin viikko sitten tuon Perfect Darkin ja sitä on tullut kaikki yöt hakattua. Kuinka ironista, että boxin paras peli on vanha N64:n peli ja vieläpä aivan helposti. Sisältöä löytyy usean pelin edestä ja hintaa naurettavat 10e. Jos joku on edes vähän pitänyt joskus esim. goldeneyes:ta, niin ei voi olla pitämättä tästä pelistä. Samantyylinen, mutta tekee kaiken vielä paljon paremmin.

Pitäis jossain välissä ehtiä tuota Ressa vitostakin jatkaa ja läpäistä loppuun myös Tales of Vesperia.

saska

(03-24-2010, 01:10 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Jos joku on edes vähän pitänyt joskus esim. goldeneyes:ta, niin ei voi olla pitämättä tästä pelistä. Samantyylinen, mutta tekee kaiken vielä paljon paremmin.

Tuohon lisäisin vielä, että jos Timesplitterit ovat joskus uponneet niin jne.

MasterTK

(03-24-2010, 03:20 PM)saska link Wrote: [ -> ][quote author=MasterTK link=topic=85.msg4511#msg4511 date=1269436235]
Jos joku on edes vähän pitänyt joskus esim. goldeneyes:ta, niin ei voi olla pitämättä tästä pelistä. Samantyylinen, mutta tekee kaiken vielä paljon paremmin.

Tuohon lisäisin vielä, että jos Timesplitterit ovat joskus uponneet niin jne.
[/quote]

Joo, kun PD on paljon parempi kuin Splitterssit. >_>

RTpmwe

Gamertag: BlackPlas

Big Boss

Äijät perhana ei oo mitään sanonu Vanquishin demosta mitään. Parempi kuin mikään räiskintä peli minkä oon tähän mennessä nähnyt.

OmegaSephiroth

Mun gamertagi on UltimaOmega07

Turso

Ruksiloota 360 ollu lähes julkasusta asti. Gtag Evomies.
Pages: 1 2