Smash Finland Foorumi

Full Version: Kenellä on paras Marth, Reiska jne. -ketju
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6

MasterTK

Kyse on siis suomalaisista pelaajista ja perusteluiden antaminen on sangen suotavaa, ellei jopa pakollista. Jos vaikka pari, kolme pelaajaa sais listattua eri hahmoille. Kuka siis pelaa parhaiten esim. Foxilla ja perustelut perään. Itse suosin hahmojen  kohdalla pelaajia, jotka käyttävät niitä myös turnausmatseissa, joten tässähän näitä nyt sitten tulee.

Marth
Neutroni vie kyllä tämän. Käyttääkö kukaan muu edes Marthia ykköshahmonaan? Pelaa sujuvasti, ei kuse paljoa ja spacettaa loistavasti. Toiseksi parhaaksi nakkaisin nykyään ehkä Mayhemin, kun Udikkukin on siirtnyt selvästi Foxiin. Nicon Marthista en osaa sanoa, kun se on niin umpipulla. Välillä ihan rikkinäinen, välillä aivan paska. >_>

Fox
Veikkaisin Pekiä. >_> Tässä ei ole mitään epäselvää. Pelaa vain selvästi parhaiten. Toiseksi parhaaksi veikkaan Nicoa. Sillä on aivan ihmeellistä säätöä ja järjettömiä pullacomboja. Ei virallinen ainakaan. >_> Omegasta en ole kuullut mitään vähään aikaan, mutta silläkin voi olla yllättävän hyvä Fox.

Luigi
Suomessa on tasan yksi pelaaja, joka osaa tällä homolla pelata ja se on Vilness. Monet kikkailevat letkupenalla, mutta vain Vilu osaa ja uskaltaa käyttää sitä turnauksissa, joten plussat siitä. Toiseksi paras on Hopo, joka on sillä aivan homo.

Reiska:
Nyt kun Peki on muuttunut liian viralliseksi reiskalla, niin kyllä Udikku voittaa tämän kategorian. Luulin olevani immuuni, mutta se 4 stockkasi minun Falcon laatassa viimeksi. >_> Uber ansaitsee myös kehut reiskan käytössä ja Frozenilla on jouluinen yllätysreiska.

Ice Climbers
Tässä kategoriassa ei ole ruuhkaa. Best vie suvereenisti ja muilla ei ole paljoa sanomista. "Hyvänä" kakkosena tulee mielestäni PeliQ. Se voi joskus yllättää Climbereillä. Oikeesti. >_>

Samus
Besti taitaa viedä tämänkin. Pekin ja Udikkun Samukset ovat suhteellisen moloja, mutta ei ne niitä turnauksissa käytä. Kunhan vaan seilaavat niillä casuleissa kerran vuodessa. Best vie siis tämän, koskaa yksinkertaisesti osaa pelata sillä hyvin ja käyttää myös turnauksissa ahkerasti.

Mario
Minä.

Muikku
L1m3n muikku on tappokone, jonka potentiaalin huomasin heti kauan sitten ekassa Laatikon miitissä. Sen jälkeen hepun taitotaso on noussut räjähtäen. Jos vaan pääsis irti äitinsä otteesta ja pääsis turnauksiin useammin, niin olisi varmasti yksi Suomen parhaista.

Falco

Sheik

Lisää myöhemmin, kun jaksan.

Simo

Muikku
saska, ei sille tarvii syytä.

bËst

Vois iteki tuoda omat mielipiteet ja kannanotot esille. Absoluuttista oikeinvastausta nämä eivät ole, mutta ne ovat omia kokemuksia ja tuntemuksia:

Marth: Neutroni, no doubt about it. Ei pelkää mitään, haistattaa paskat countereille, spacettaa ja konpottaa ennen näkemättömällä taidolla ja osaa käyttää hahmoa ihan sika monipuolisesti. Toisiksi paras... se on Mayhem tai jopa Omega. Mayhemista on uusimpia tuntemuksia ja kyllä poika osaa.

Sheik : Missä on Suomen Sheikmainit?? Nico on jotenkin yksilöityny tällaisessa isossa kategoriassa. Mutta osaahan se jekuttaakin joten kyllä Nipi tietää tämän hahmon salat. Laatikko osaa kans taitavan peruspelin sheikillä ja se kantaa yllättävän pitkälle. ainoat sheik mainit... muille se on vain counter hahmo kun on niin borken.

Fox: Peki. Loistava puolustus, tehokas hyökkäyt. Ei yritä olla liian hieno vaikka osais vaan keskittyy siihen mikä tehoaa. Toisiksi paras... enpä tiedä... Nico ja omega molemmat kait semimainaa sitä hyvällä tasolla, mutta veikkaan että toisiks paras Fox on Udikku. Ei ehkä singleseitä sillä pahemmin poraa mutta teamsseissa on kyllä irstas tapaus >_>

Falco: TK:n aggressiivinen tyyli on osoittautunut itelle pahemmaksi kuin esim Pekin tai Neukun passiivinen tyyli. Siispä sanon TK. Pekin tyyli pelata toimii kyllä laajemmalla saralla kun hallitsee passiivisuudenkin täydellisesti

IC: Challenger approaching??

Doc: Kyllä Doci tulee niin kotia päin. Überin Doc on teamsseissa ehkä paras team toveri mitä voi olla ja kyllä kaveri tietää docin salat. Hillityn tehokas pelityyli puree. Toisiksi paras on Vilu, mutta Vilun doci kuitenkin kalpenee vilun Malion rinnalla

Luigi: Vilu on ollut luigimasteri aikojen alusta lähtien ja opettanut ihmettelemään miksi luigi on ees ollu low tierissä.

Mario: Mario on jotenkin unohdettu hahmo. Vilu on ottanut hahmon potentiaalista saatavuudet irti joten Vilu on paras. Toisiksi paras saatan jopa olla ite ku ei tuo malio mikään liian suosittu hahmo oo.

Reiska: Über. Ei mielestäni edes kilpailukykyinen kategoria. Udikun reiska, pekin reiska, Oma reiska, pahus vieköön jopa TK:n reiska... Kaikki sellaisia mulkuttelijoita jotka kykenee yhteen kahteen tehokkaaseen rykäisyyn, mutta pidemmän päälle orvahtaa paikalleen. Über on tehnyt hahmon potentiaalista jopa käyttökelpoista.

Muikku: Lim3. Lim3 kärsii pahoin kotiarestistaan, mutta voin kuvitella kuinka namuttelija Lim3n muikku olis jos ei tarvis takapihalla pelkästään treenata. Saska nyt on SPM joten sitä ei voi laskea että saa ees vähän tasaisuutta tähän juttuun >_>

MasterTK

Ihmettelen itsekin Sheik-mainien puutetta. Monet hiukan heikommin menestyvistä tai kurasarjalaisista poraavat vaan jollain Falcolla tai Foxilla, joita kaikki osaavat combottaa ja jekutella. Sheikkiä vastaan ei taas tunnu paljon kukaan osaavan, joten pärjäisivät paljon paremmin.

Laatikko on selvästi uusi hyvä Sheikki, joka toivottavasti näyttää tietä muillekin.

Laatikko

Suomen paras Link lienee bËstillä tai minulla ellei minulta ole mennyt ohitse joku pelaaja, jolla on takataskussaan vahva Link. bËstikään ei ole ilmeisesti aikoihin pelannut tällä samoin kuin minä. Satunnaisesti olen tätä käyttänyt ainakin Marttoja vastaan kuten Päärynäpora II:ssa Neutronia vastaan, jonka sitten voitinkin. Himottaisi kyllä panostaa tähän hahmoon enemmänkin, mutta tulee sen verta ahkerasti turpaan elukoilta ja Sheikiltä, että ei oikein ole kannattavaa.

MasterTK

(02-22-2010, 11:24 AM)bËst link Wrote: [ -> ]...mutta veikkaan että toisiks paras Fox on Udikku. Ei ehkä singleseitä sillä pahemmin poraa mutta teamsseissa on kyllä irstas tapaus >_>

Hajosin. Tämä on tuttu tunne.

Udikkun Fox tiimeissä umpitäydellinen. En tajua, mitä se touhuaa, mutta tulosta syntyy. >_>

PeliQ

Samus: PeliQ

Zämi

Pitäis päästä testimään omaa Samusta ja Mariota jotain vastaan, vaikka umpisurkeitahan nekin varmaan on >_>

Vilu

Hyvä topic, kävi kerran itselläkin mielessä perustaa... täytyy aluksi äänestää kovin, eli "paras". Sen verran nipotan että joissain tapauksissa paras ei ole sama kuin eeppisin.

Eli Kovimmat/Parhaimmat

Sheik
Kyllä näitä sheik pelaajia löytyy, Sale, Laatikko ja Nipikin (+Peki) jossain määrin. Näistä ainakin itselle pahimmaksi on osoittaunut Nipi. Ei meinannut esim. Kellari3n ystävyysmatseissa pystyä paljoa tekeen. Peki on käyttänyt sheikkiä mua vastaan lähinnä tiimeissä, niin siitä en osaa sen enempää sanoa. Laatikko on ehdottomasti sheik nr.2 Ja jos leikkisi vähemmän ihmejekkujen kans niin pian varmaan paraskin sheik. :P Sale käyttää liikaa neuloja ja on helppo edgeguardata, toisaalta hänenkin kans on ollu tiukkoja matseja. Nyt kun on ruotsista saatu paljon arvokasta sheik kokemusta niin tekis mieli ottaa nipiä vastaan taas matseja.

Fox
Nipin fox on kyllä umpiantihetero mutta ei oo turnauksissa käyttäny sitä mua vastaan. Pekin foxilla on kyllä jekut kasassa ja tarpeeksi fiksukin ettei ihan joka jekkuun hyppää (ellei lasketa marion waveland fsmashia, johon tosin armadakin pomppasi). Ite on saanut kans jotain foxilla aikaan, jopa turnausmatseissa muttei vielä tarpeeksi että voisin sanoa sitä parhaaksi. Neutroninkin fox on kyllä tosi tarkka ja ilkeä kuin ylikypsä pyttipannu mutta hän lähinnä käyttää sitä ystävyysotteluissa mun kakkajigsiä vastaan.

Falco
Montaa Falcoa vastaan olen pelannut suomessa ja tästä käydäänkin tiukin kisa. Kaikki suomen top pelaajat jotka pelaa muillakin kuin peachilla osaa falcolla enemmän tai vähemmän. Vaikka itse viime miitissä selvisin tästä painajaisesta helpommalla kuin luulin (siis ylipäätään selvisin) niin äänestän silti parhaaksi Falcoksi MasterTKn. Koko ajan niskassa, pystyy viemään keneltä tahansa matseja, muutamasta iskusta kiinni etteikö olis vienyt Neutronilta setinkin sekä kaksi settivoittoa nipistä takaa tämän tittelin. Pekin Falco onkin varmaan Neutronin kans sit jaettu 2. sija. Pekillä se etu että se pelaa helkkarin fiksusti mutta sitä vastaan saa helpommin iskuja sisään kuin neutronin, jonka vahvuus on loistava spacetus sekä turvallisesti pelaaminen.
Sit 3. sijaksi pääsee Udiq, Nipi ja hieman yllättäen Laatikkokin, ainakin Frossan miitin perusteella. Välillä oli niin tulessa että ihan sormi menee luigin dtiltin kautta suuhun.

Marth
Neutroni. nuff said. (ei voi edes antaa 2. sijaa kellekkään vaan seuraava sija menee ison skillgapin takia jaetuksi 3. sijaksi, joka varmaan on Mayhemilla, TKlla sekä Omegalla. en tarkoita et nää olis huonoja marttoja todellakaan mut jokainen varmaan ymmärtää ;) )

Peach
Samo, mutta TK kampailee pahasti vastaan, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Captain Falcon
Joo, tästä on aika paha sanoa. Joudun antamaan jaetun 1. sijan Pekille ja L1M3lle. Limellä parhaimmillaan tosi tarkkaa ja röyhkeää muikkua joka saattaa nappasti 1 stockin aika nopeastikin. Peki taas on turnauksissakin todistanut muikun miehekkyyden enemmänkin kuin kerran.
Toisaalta jaettu 2. sija on aika lähellä 1. sijaa, joka menee ainakin veriveljeksille Laatikolle ja Wormille. Wormi kans pistänyt miiteissä tosi pahaa settiä ja vienyt meikän viimeiselle stockille vikassa matsissa. Laatikon muikku ei kalpene myöskään yhtään, varsinki lisäpisteitä tulee falcon punchin masteroinnista, jonka Nizrokin varmasti joutuisi myöntämään kun näkisi Laatikon muikun tulessa.


Joo, lisää höpötystä myöhemmin, Jiggsiä en tuonne laittanu ku suomen Melee scene on ehkä onneksikin pysynyt erossa reippaasti Luigiakin homommassa hahmossa. No tietenki on Jaxi mutta Jaxi cancel on lähes yhtä paha kuin VilNess Cancel että...

Vilu

No pistetään uusi posti:

Ice Climbers
Kyllä tosiaan Best on hallinnut tätä kategoriaa jo siitä asti kun äijä on ollut skenessä mukana. Välillä olen ihmetellyt että miten ihmeessä best on pärjännyt tuon pelityylin kans noinki hyvin mutta jotain se äijä vaan tekee oikein ku Helioskin kaatui. Hatunnostot siitä.
En osaa sanoa kuka olis 2. paras...

Samus
Ööjoo, WMK vei tätä kategoriaa aikoinaan, mutta kun vimpeli on miehen syönyt niin... Aika vaikea, harva oikeastaan käytä Samusta turnauksessa. Bestikään ei oikein ole ainakaan vielä samuksellaan menestynyt niin annan tästä 1. jaetun sijan Olmolle ja Eboshidorille. Molempien kans on ollut tiukkoja matseja. Toisaalta Peki saattais kans aika helposti saada Samuksen 1. sijan mutta epäilen että peki sitä turnauksissa käyttäis, ja miksei bestikin kunhan saa oman Samuksensa hiottua.

Ganondorf eli MIES
Tästä taitaa olla aika tiukka kisa. Pekin reiska on ihan nätti, Uberi on aikoinaan piessyt sillä pahastikkin sekä Laatikko on jyrännyt sillä ainakin tiimeissä ja käyttänäyt 1 vs 2 tilanteessa utiltia onnistuneesti (vuoden morkkaus) ja meni matsinkin siitä vielä voittamaan.
Taidan antaa tästä jaetun sijan Uberille ja Laatikolle. Molemmat saisivat tosin mestaroida reverse upB out of shieldin, sehän se vasta miesten hommaa on halia takaa päin.

Luigi
Joo, eipä ole hirveästi muut letkupenalla pelaillu, voisin kyllä suositella...

Doctor Mario
Uberilla on kyllä pitkä tausta aika menestykseekkästä docin pelailusta. Voisin kyllä haastaa hänet mutta mitäpä yks doc ditto kertois? Eipä tuu tiimien ulkopuolella docilla pelailtua turnauksissa niin ehkä siinäkin mielessä jätän tämän tittelin havittelun pois... Toinen kova haastaja on Zläzheri, joka on vihdoinkin alkanut rikkomaan rutiinimaista pelityyliään, ja selkeää kehitystä on ilmassa. vielä kun vähennät sitä viittaa 85% niin...

Mario
Toinen syy miks en pelaa docilla. Mario on musta parempi vaihtoehto joitain hahmoja vastaan, esim. Fox ja Marth. Fsmash on sillä vaan niin kova, ehkä jopa parempi kuin falcon joka tekis siitä 2. parhaan fsmashin pelissä. Armadaakin vastaan tiukin matsi oli Mariolla, jolloin vein hänet lähes yhteen stockiin (lol, ei vaan pärjää kuitenkaan). Tässä kategoriassa alkaa pikkuhiljaa olemaan kisaakin, kun Bestin ja Wormin Mariot alkavat viedä. Varsinki Wormin kans on tullut pelailtua Maliodittoja ja kerran hän meni jopa yhden MMn voittamaankin.

hmm.. mitäs sitten? Sit olis DKt, Linkit, Pikachut sun muut mutta niistä lisää sit myöhemmin.  8)

HippiEetu

Vaikken himona olekaan piireissä liikkunut niin tällänen käsitys mulle tietyistä hahmoista on moudostunut:

Martti Lutteri-Neutroni, ei voi käsittää miten niitä iskuja vaan satelee <.< Käsittämätöntä comboa ja kuten Bestikin taisi mainita "Käyttää sikamonipuolisesti hahmoa".

Muikku-Muikuttelua on nähty jos jotakin.. Piikki munassa on silti ollut aina Peki. Saskasta ei puhutakaan 8)

IC-Bestin ja Jabin välillä on yksi ero, Best on pelannut kauemmin ja käyttää vähemmän crabeja... But still i would say best, kokemus vie.

Reiska-Loota >_>

Peach-Samo! Ei vaan opi pelaamaan leijuvaa urveloa vastaan jonka DownSmash päräyttää kerralla sen 80% o.o

Falco-TK! Sääli etten viime turnauksessa ehtinyt päästä tavoitteeseeni, mutta viimeksi tuli niin rätinällä turpaan. TK:n ultimate motto voisikin olla mielestäni: "OSU VASTUSTAJAAN JA VOITA!"

Fox-Näitäkin nähty, Peki.

Sheik-Nipi... Ei lisäiltävää sen koommin.


Lisää joskus ku havainnollistan jotain muuta huikeeta.

udikku

DK: Panu
Roy: WMK

peki

(03-25-2010, 07:16 PM)udikku link Wrote: [ -> ]DK: Panu
Roy: WMK
nnäin sen täytyy olla

Laatikko

Kenellä lienee Suomen paras Puff?

Jaxi

Pekillä?

bËst

Voisinpa jatkaa listaani niin saa tähänkin täydentävempää tietoa mielipiteistä joista luoda kokonaisuus:

Jiggly: Uskoisin, että Minä, Peki ja Über ainakin osataan pallolla temppu jos toinenkin, mutta Jaxille annan arvon siinä että mainaa kyseistä hahmoa sillä siinä se parhaus loppupeleissä laitetaan puntariin kun käyttää jotakin hahmoa kokonaisvaltaisesti kaikkia vastaan.

Peach: Samo

Pikachu: Hippieetulle kanssa respectiä siitä että pelaa hahmoa mainina. Mutta jos kokemuksen pitää viedä puoleensa niin uskoisin sen tulevan kotia päin. Uber on aikoinaan pelannut aika paljon pikachulla, kuten myös meikäläinen itsekin ja oonpa pari kertaa käyttänyt kyseistä hahmoa turnauksessakin.

Samus: Voisin tarjota itteäni tähän titteliin

Y-Link: Nipi, no contest. Voittanu turnauksenkin tällä mololla

Link: Kyllä väitän vakaasti notta Loota on vienyt meikäpoijan tittelin

Pichu: No näistä tusinahahmoista pitänee ottaa bongot kotia ku varmaan kukaan muu koskenutkaan näihin

Kirby: zÄp... umpihomo >_>

Zelda: zÄp ja helposti

Yoshi: Naminami näytti KKT2:ssa yoshin munat

Bowser: Vilness osaa tehä browserilla sen mihin niin hitaalla hahmolla voi pystyä

DK: Über ja helposti

Ness: Vilness. Jälleen kerran no contest kategoria

Mr. G&W: Väittäisin että mestaruuskamppailu käydään itseni ja PeliQ:n välillä. PeliQ:n orvahtamiskertoimesta riippuen annan bongot tampereen pojalle.

M2: Jaksaisin uskoa notta kategoria on meikäläisen hallussa

Roy: Huvittaa sanoa neutroni tai Udikku. Viimeisimpien "näyttöjen" perusteella neutroni

Paras All around - player: Käytännössä täysin turha meriitti, mutta tarkoitus olisi nostaa esiin pelaaja joka osaa kokonaisuudessaan parhaiten pelata tarjolla olevalla pelaajarosterilla. Vaikka ei olisikaan paras millään hahmolla yksittäin, mutta osaa silti haastaa hahmolla kuin hahmolla tarvittaessa paremmin kuin muut. Saa antaa kritiikkiä ja kommentoida ja olla eri mieltä mutta kovasti olisin tätä semiturhaa viittaa sovittamassa itselleni.

NamiNami

(03-25-2010, 09:15 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Yoshi: Naminami näytti KKT3:ssa yoshin munat

Tuli kyllä täydellinen hajoaminen >_> Siinä matsissa ei Lootan reiskalla ollu mitään jakoa.

Mutta jos sitä aiheessa pysyy niin ei Yosheja oo paljon missään tullu nähtyä, mutta Wormilla lienee yksi parhaimmista.

Novi

(03-25-2010, 09:15 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Roy: Huvittaa sanoa neutroni tai Udikku. Viimeisimpien "näyttöjen" perusteella neutroni

.,.









...















...





















!

























8)

Laatikko

Entäs mun Kirby? ;-; Vilu todistaa!

Wormilla paras Jossi tietääkseni. Taitaa myös G&W:n, DK:n ja varsinkin Royn aika hyvin.

zÄp

(03-25-2010, 09:15 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Kirby: zÄp... umpihomo >_>

<(-__-)><(-_-<) (>-_-<)  (>-_-)> (>-_-<) <( -_-<) <(-     ) <(      )  <(       )>  (     -)> (>-_- )> <( -_- )> (>-_-<)
Pages: 1 2 3 4 5 6