Smash Finland Foorumi

Full Version: Turnauksissa pärjääminen
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

Samochan

(03-23-2010, 08:58 PM)Zlazher link Wrote: [ -> ]Paitsi ettei ollu hipin eka.

Ai niin joo.

Muttei kukaan sitä silloin edellisen turneen aikoihin tiennyt. :p

Vilu

Hajoiltiin pikkasen lvl 9 botteihin Lootan kans porates tänään, ku vedettiin tiimejä niin et molemmilla oli botti.

Ja se samuksen ownaus, jotenki vaan löi ulos kentältä, sit käveli itekin kentältä pois ja dair. Ei ollut mitään sanottavaa, nyt ei ole epäilystäkään kenen kans tiimaan saksassa.

Laatikko

Aivan täydellistä pelinlukua siltä Smaukselta. Se dair oli aivan borken. Mikä ihmeen botti kävelee reunalta alas ja dairittaa Foxin upB:stä? o_O

Reiskat osaavat hommansa myös liian hyvin. En voi vieläkään käsittää kuinka pitkä range siinä halissa on >.> Aivan sama kuka olet, missä olet tai milloin toimit niin Reiska syöksyy halaamaan päätä pahkaa.

Teba

Tänään tuli pelattua pienessä turnauksessa omalla paikkakunnalla (eli Lempäälässä).

Kivaa oli! :D

PS: Mitäs Saska tykkäs pelata NamiNamia vastaan Bracketeissa? :DDDDD

SilenceBreaker

Huomaa että suuvesi ei toimi pajuporassa >_>

Teba

Hmm... SB13 tarvitsee vain vähän harjoittelua, niin kyllä se siitä. :)

TaisteluJaska

mallu000

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole kirjoitettu ainakaan 120 päivään.
Elvyytetään vähän, ei viitti kaikkea aina johonkin karpotukseen viskoa.
(02-28-2010, 04:29 PM)Samochan link Wrote: [ -> ]Tässä on tullut paljon asiaa siitä itse pelaamisesta... mutta minusta on myös yhtä tärkeää pitää huolta myös siitä miten turnauksessa huolehtii itsestään ja pitää itsensä pelikunnossa. Näin esim. on lämmitellyt tarpeeksi ennen varsinaisia turneematseja, nukkuu tarpeeksi, syö ja juo säännöllisin väliajoin että energiataso ei hiivu kesken kaiken ja pyrkii pitämään motivaatiotason korkealla. Kylmilä sormilla ei mitään saa aikaiseksi, liian vähällä nukkumisella ei ajatus luista, nestehukasta tulee päänsärkyä (joka on itse tullut koettua) ja jos ei ole tullut syötyä välillä mitään, ei kukaan jaksa pelata kovin kauaa. Ja jos motivaatio on matalalla, sitä ei ole enää halua tai tahtoa edes voittaa, johon monen pelaajan tie on katkennut. Itteään psyykkaamalla pääsee jo pitkälle.
Tuli tämä mieleen, kun luin hyvän artikkelin shakista tänään. Pätee mielestäni vähän kaikenlaiseen ei-fyysiseen kilpailujuttuihin.

Avoiding Fatigue during Tournaments

Quote:We often hear or say ourselves that “I got tired, and my brain went dead”; “I was tired and blundered”, “I didn’t have enough energy left for the last few rounds”. Standard time control tournaments are especially demanding, as they last a few days, and are important for a person’s chess career. Rapid chess and blitz can also be tiresome if you play a lot of games per day. Another factor is that many people play one event after another, which is quite tough. A tired player has problems with calculation, and that results in a lower performance than usual. Mental activity requires a lot of energy, but chess is different from other sports in the sense that you get tired in another way. We don’t run marathons, but still sometimes feel completely exhausted. Why does fatigue haunt chess players? How do we avoid getting tired and maximize our energy during tournaments?

MasterTK

Minulla itselleni jo lääke. Vähempi = parempi, ennen turnausmatseja siis. Jos pelaan liikaa, niin en jaksa keskittyä enää paskaakaan ja kikkailen mitä sattuu. Huomaan toistavani ihan typeriä juttuja sa koittavani lopettaa matsin mahdollisimman äkkiä. >_>

peki

tuoki on vähän kakspiippunen juttu. mun on aikaki pakko lämmitellä vähän ennen tärkeitä matseja, tai ei tule mitään.

RTpmwe

Ite juon teetä ennen matseja ni se rauhoittaa :)

mallu000

Joo melkein sen kehittymisen näkee vasta jonkunlaisen tauon jälkeen. Esim. eilen ekaa kertaa n. 2 kuukauteen pelasin ja instant koneistuminen joissain jutuissa.

mayhem_

Rehellisesti kun poraa 2 viikkoa nukkumatta sekunttiakaan niin sit on konemainen tila. Testattu toimivaksi approved by mayhem :)

hoponmopo

(10-05-2011, 11:37 AM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Rehellisesti kun poraa 2 viikkoa nukkumatta sekunttiakaan niin sit on konemainen tila. Testattu toimivaksi approved by mayhem :)
approved by hompommompo

RTpmwe

Siis ite en mee ikinä paineisiin, koska oon aina 100% varma että voitan ni ei tuu paineita tiukassakaan paikassa.

mmKALLL

Kuumaa kamaa ku kaks vuotta vanha edelline viesti.

Ite pärjään jos paahdan niin hyvin että voitan häviimisen sijaa.

mayhem_

Vaikka onkin vanha ketju niin aion tänne nyt jatkossakin postailla jos tulee jotain valaistumisia.

Oon huomannu itellä nyt yhen selvästi auttavan asian turnauksiin valmistautuessa. Ennen pyrin etukäteen reenatessa vaan keskittyyn että pystyn pelaan teknisesti niin hyvin kuin mahdollista, mutta nykyään keskityn valmistautuun siihen että mitkä asiat on ne minkä takia oikeesti häviän ja vältän niiden tapahtumista. Esim käytän nykyään paljon vähemmän ledgewavedashia ym helpossti tyriytyviä juttuja että en sen takia häviä, että tyrin sen jutun ja alkaa sit ottaa pannuun. Tietysti en vältä niiden tekniikoiden käyttöä mutta jos on joku toinen helpompi tapa saavuttaa sama asia niin teen mielummin sen.

Lisäksi sit kuuntelen semmosta motivoivaa musiikkia ennen turnauksia >_>. Se on oikeesti ollu aika suuri apu mulle ja aloin nyt käyttään sitä takua ennen viime muhoksen turnausta ja sen jälkee on menny kaikki turnaukset aika hyvin. Tietty voi olla sattumaa mut nyt on ollu 3 turnausta jo et kyllä se jonku verra ainaki on auttanu.

mmKALLL

Kattoo vaa The Smash Brothersin aina enne ku menee pelaamaan meleetä, inspiroi takuuvarmasti tekemään aiempaa konemaisempia juttuja.

Musiikkistrat on kanssa hyvä.

Itellä menee aika pitkään yleensä lämmetä näille peleille ennen turnausmatseja nykyään, ja sillonki pitää varoo ettei mee braindead modelle ja paahda ilman miettimistä. Sit aina enne matsia itessään on aika hyvä juttu koittaa päästä zoneen. Varmaan joku voi tähän samaistua.

Syön turneis ruisleipää ja juon hiilihapotettuu vettä. Pitää keskittymisen lujana koko päivän yli.

TaisteluJaska

(02-27-2010, 06:12 AM)hopo link Wrote: [ -> ]pelaa letkupenalla ja älä pelkää mitään
Tällä mennään vieläkin.  8)
Pages: 1 2 3