Smash Finland Foorumi

Full Version: Resident Evil -sarja
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2

mallu000

Tuli hommaattua RE5 parilla kympillä ja tähän mennessä olen lievästi pettynyt. En saanut ketään houkuteltua vetämään Co-Oppina, joten on pakko vetää yksin. Enimmät valitukset tietenkin tulee siitä että Sheva on niin SAATANAN TYHMÄ! Aina kun tulee joku sahamies vastaan, pitää erityisesti varoa sitä ettei Sheva jää johonkin kuupoilemaan ja kuolemaan. Samaten myös se, jos itse päätän pakittaa jonkin matkaa ja Sheva tulee sinänsä järkevästi matkassa, mutta seisoskelee aina jonkin aikaa jäätyneenä zombeihin päin eikä tajua ampua. Kerran menin erehdyksissä antamaan sen sähköpampun Shevalle ja se ämmä päättää tietenkin käyttää pelkästään sitä, vaikka haulikossa ja SMG:ssä on ihan himona kuteja. Mukava siinä sitten yksin jotain Ugalabugala-zombeja räimiä, kun Sheva heiluu osumatta mihinkään.  >____>

Ympäristönä Afrikka on hyvä valinta, mutta etenkin se suolla seikkaileminen oli aika kuivaa. Olen tietenkin vasta jossain pelin puolessa välissä chaptereita ajatelleen, mutta olisi vain saanut toiminta keskittyä sinne slummiin ynnä muuhun. Ehkä tässä vielä ympäristöt paranee, tosin tuo Indiana Jones-tyylinen temppeli on vähän meh myöskin tai sitten olen vain liian kriittinen.

Ressana kuten 4 on tämäkin aika käsi mutta yleisesti ihan ok tähän mennessä. Häviää kuitenkin edelliselle aika paljon monessakin asiassa. Imo saisivat Capcomilla siirtyä takaisin perinteisempiin  RE-peleihin, eikä enää näitä pullamössöshoottereita, vaikka hyviä nämäkin sellaisina.
:'(

Big Boss

RE 5:n yksin peluu on kuin yrittäisi juoda oman perän kautta juomansa.

RTpmwe

Kuka voi olla niin vajekki että pelaa co-oppia yksinpelinä.

mallu000

(06-24-2010, 05:40 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Kuka voi olla niin vajekki että pelaa co-oppia yksinpelinä.
Pikkuveli ei uskalla pelata ja muita ei kiinnosta. >_>

bËst

RE 4 -> Varmaan täydellisin pelielämys moneen vuosikymmeneen

RE 5 -> Muutama parannettu juttu, mutta jää 4:sen jalkoisin ja pahasti. Co-Op on kuitenkin pelin ehdottomasti kantavin tekijä, joten en yhtään ihmettele jos kicksit jää vähiin ku tätä ei pääse kokemaan

Big Boss

Joo joo. Eiköhän tuo tullut jo kaikille selväksi. Residen Evil 4 on enemmän hiotumpi peli ja on siksi myös parempi kuin Residen Evil 5. Resident Evil 5:kaan ei kuitenkaan ole ihan huono peli varsinkaan moninpelinä (lukuunottamatta versusta).

Seuraavaksi on tulossa Resident Evil Revelations 3DS:lle Capcomilta. Kiinnostaako ketään? Itse veikkaan pelistä tulevan ihan pelattava mutta ei yllä ihan RE 4:n saati RE 5:n tasolle. En aio hankkia tätä peliä tai koko laitetta niin kauan kun 3DS:lle ei tule uutta Smash bros osaa tai F-Zeroa.

-LzR-

Smashbros for 3DS... Vähän kuin Mac...
Smashit ovat raskaita pelejä ohjaimelle.
3DS on konsoli ja ohjain. Kun tarpeeksi poraat ja ohjain menee paskaksi, käy Mac efekti, joudut ostamaan uuden konsolin.

Big Boss

(07-26-2010, 08:33 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Smashbros for 3DS... Vähän kuin Mac...
Smashit ovat raskaita pelejä ohjaimelle.
3DS on konsoli ja ohjain. Kun tarpeeksi poraat ja ohjain menee paskaksi, käy Mac efekti, joudut ostamaan uuden konsolin.
Ei vaiskaan. Sille käy varmaan samalla tavalla kuin Jump Ultimate Starille.
Pages: 1 2