Smash Finland Foorumi

Full Version: Suosittele hyviä "ei niin tunnettuja" -pelejä.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

TaisteluJaska

(10-25-2010, 05:06 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Kurjat ette ymmärrä hyvän päälle >:[
Jotenkin tuttu tunne nimim. Sega Genesis.

Mutta siitä olen iloinen että sentään Crono Trigger maistuu kansalla täällä, ja RT.n mielipide asiasta on kuin olisi eksynyt hilamalajalle ja puliveivari tulee pelastamaan sieltä. Eli mahtavaB.

Novi

Ötökän elämää pc:llä on ihan paras, toinen hyvä peli on My Friend Koo, ah nostalgiaa 8)

RTpmwe

Onhan Sega Genesikselle montakin hyvää peliä, jää vain harmittavasti Super Nintendon varjoon. Tämä on varmaankin juuri se syy miksi Genesistä ei arvosteta.

Frozen

Sega Genesis/Megadrive II/Blastgamea mikätahansa, tulee verrata NESsiin, ei SNESsiin.
SNESsiä verrataan 32X tai Sega-CD:hen.

RTpmwe

Millähän perusteella tämä? Genesis on 16-bittinen niinkuin Super Nintendokin. Segalla on myös 8-bittinen konsoli (Sega Master System), joten miksi sitä ei tulisi verrata NESiin.

Frozen

Master Systemistä ei välittänyt kukaan ja valtaosa peleistä ei aina toimineetkaan, johtuen siitä pienestä metallikehikosta joka piti laittaa konsolin pelikasettilukijaan. Genesis oli NESsin todellinen kilpailija ja valtaosa ihmisistä väittelivätkin aina NES vs. Genesis aiheella + molemmat samoilta ajoilta peräisin.

NES: Suurempi pelivalikoima
Genesis: 16-bittinen vaikkakin pienempi pelivalikoima (PS3 vs. Xbox 360?)
NES: Mario
Genesis: Sonic
NES: Sidescroll
Genesis: "3-D"

jne. jne. jne. ei sillä oikeastaan niinkään väliä mutta suurimmat konsolisodat aikanaan oli ensin NESsin ja genesiksen välillä, sitten vasta SNESsin ja genesiksen, joka ei sitten kestänytkään kovin kauaa.

--

Hyvä peli SNESsillä oli alkuperäinen Mech Warrior. Moni nykypäivän MW pelaajista eivät edes tienneet kyseisestä pelistä, kun MW:n tietokoneversiokin myi niin huonosti, vaikkakin peli oli loistava.

E: Voi jöötikkä nyt meni avatarit päin persettä.

Laatikko

Eihän sillä käytännössä ole mitään merkitystä mitkä konsolit silloin sitä sotaa kävivät vaan mitkä konsolit vastaavat toisiaan parhaiten, mistä johtuu tämä RT:n käyttämä SNES vs. Genesis. Saa sitä muutenkin verrata, mutta tätä on kaikkein helpoin lähestyä.

Frozen

Aletaan sitten vertaamaan nessiä wiihin.

Tai PS3:sta genesikseen.

Laatikko

Slippery slope gogogo.

...mutta siitä vaan, ei sinua kukaan estä. Eri asia onkin, että onko niillä vastaavanlaista suhdetta kuin SNES:llä ja Genesiksellä, mutta vertaile nyt sitten kun himottaa :>

TaisteluJaska

Joo, onhan Snessillä tosiaan Crono trigger joka on parempi ku mikä tahansa genesiksen peli, mutta esim. Sonicit (paitsi 3, joka on pituudensa puolesta kuraa) ovat kaikki parempia kuin vastaavat mariot, paitsi tieten tasohyppelyistä pyhin, eli Mario 64. no se ei ookaan SNES...

Mitäs muuta, Phantasy Star 4 (Gen) on vertailukelpoinen Final Fantasy 6sen kans, Gunstar heroes yks parhaimpia shumporia (vaikka ite en osaa sitä jaskan vertaa).

Sitten Genesiksellä on todella aliarvostettu/ei tunnettu Landstalker, joka on todella mukaansatempaava Zelda/Alundra tyylinen peli.

Eli jos ei Snesillä olis CT.tä, ei se ois parempi. niin ja tieten Super Metroid on kova kans.

Eboshidori

En osaa sanoa juuta tai jaata tuohon GEN/(S)NES väittelyyn, mutta jätän tämän tähän:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_pUuikMmqU

MasterTK

Vaikka Snessillä ei olisi CT:tä, mitään FF:ää, Marioita, tai edes Metroidia, niin silti se olisi miljoona kertaa Genenisistä parempi. Genesiksellä oli kyllä hittejä, mutta ei sitä kyllä pysty vertaamaan Snessin pelivalikoimaan edes pimeässä valossa. Snessin pelivalikoima on jäätävän hyvä ihan nykyäänkin ja painii aivan eri sarjassa.

TaisteluJaska

No eipä olis eka asia missä oon TK.n kans eri mieltä.
Se Nintendont mainos kyllä vähä alensi omaa näkemystä genesiksestä mutta väliäkö tuolla, tykkäänhän Halvan lakustakin vaikka http://www.youtube.com/watch?v=numbCLeS14o

Lanttu

En ole nuorena Genesistä pelannut oikeastaan yhtään (jotain Soniceja vähän joskus), mutta kun kone oli jonkin aikaa opiskelijatilassa, niin rehellisesti sanottuna ei yksikään n. 20 pelistä vakuuttanut millään tapaa (mukana myös Soniceja).

SNES taas on ehkä paras konsoli ikinä. Tokihan mukana voi olla kotiinpäin vetämistä, kun itsellä ja vaikka kuinka monella kaverilla moinen oli. Puolustuksena kumminkin manittava, että suurin osa ajasta tuli pelattua yleisestikin konsolin parhaina pidettyjä pelejä, jotka itse asiassa vieläkin omistan. Suurinta osaa pystyn pelaamaan mikä tahansa päivä ja pitämään niistä nykypelejä enemmän ilman nostalgialasejakin. Tosin mikäpä ongelma tuo universumin parhaiden 2D-pelien kanssa olisikaan. Super Metroid pitäisi vielä joskus hankkia aitona. Ensimmäisen kerran pelasin sen läpi reilu 2 vuotta sitten emulaattorilla, mutta eipä tuo ollut vanhentunut päivääkään. Täydellinen 2D-peli. Täydellinen.

Täytyy muuten kompata TK:n ensimmäisen viestin Zombies ate my neighborsia. Loistava peli. Pitääkin muuten kysellä eräältä kaverilta lainasiko tuon joskus, kun pitäisi kaapin perältä löytyä, vaan ei löydy. :-\

mallu000

Ötökän Elämää  :P "Tällä voi panna paikat remonttiin"

[Image: 200991816151770148.jpg]
Mount&Blade on mahtava semi-indiepeli. Loistava pelimekaniikka ja kerrankin realistista keskiaikamättöä. Oblivionissa ynnä muissa on yleensä jousiammunta ja ratsaillataistelu toteutettu umpihomosti ja ne tuntuvat muutenkin kaatuvan siihen, että peli on suunniteltu yleensä pelattavaksi Warriorilla, Knightilla tai vastaavilla. Yleensä noissa on myös taistelu tosi munatonta. M&B:ssa nuo ongelmat korjaantuvat loistavasti. Hahmolla on 4 tavaraslottia, joihin voi valita miekkoja, kilpiä, kirveitä, keihäitä, heittokirveitä, nuolia, jousia, varsijousia ja kaikkea siltä väliltä ja mikä on hemmetin hienoa, on se että millä tahansa pärjää kunhan osaa. Jousella voi teurastaa jo kaukaa tulevia jätkiä tarkasti ja realistisesti ammutuilla headshoteilla tai tähtäämällä kohtiin, joissa on heikot suojat tai ei suojia ollenkaan. Ratsastaessa kovalla vauhdilla aseiden teho kasvaa ja esimerkiksi kahden käden miekalla voi one-shotata kätevästi hit and run-tyylillä. Joukkoja voi komentaa kohtuu monipuolisesti ja se onkin ainoa oikea tie voittoon. Tulee hyvä fiilis, kun pistää moninkertaisen joukon vihollisia matalaksi hyvällä taktikoinnilla.

Pelin ainoa huono asia on juonen ja moninpelin puute. Ensimmäinen korjaantuu modeilla ja jälkimmäinen jatko-osassa. Modeja niistä kiinnostuneille löytyy aivan loputtomasti Lotr-tyylisistä feodaaliajan Japania mukaileviin. Myös HD-grafiikat voi saada ja taistelujen maksimimäärän tuhanteen henkeen, jos vain kone jaksaa pyörittää sellaista hullunmyllyä.

TL;DR Tuon parissa mulla meni vapaa-aika tokana vuonna amiksessa. >_>

TaisteluJaska

(10-25-2010, 07:55 PM)Lanttu link Wrote: [ -> ]En ole nuorena Genesistä pelannut oikeastaan yhtään (jotain Soniceja vähän joskus), mutta kun kone oli jonkin aikaa opiskelijatilassa, niin rehellisesti sanottuna ei yksikään n. 20 pelistä vakuuttanut millään tapaa (mukana myös Soniceja).
No siis mulla ei nappaa meleen lisäks mikään muu peli nyt. Tiger woods golfinkin lopetin ku seinään ku kokeilin aitoa versiota.

MasterTK

Täytyy kyllä kuitenkin antaa arvoa Vilnessin vanhojen pelien maulle, vaikka pitääkin jostain syystä Genesistä Snesiä parempana. >_>  Aika harvoja tyyppejä täällä, joka tuntee muidenkin kuin Nintendon vanhoja pelejä. Suurimmalla osalla ei ole mitään hajua jostain Shining Forcesta ja Landstalkerista.

udikku

(10-25-2010, 09:19 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Täytyy kyllä kuitenkin antaa arvoa Vilnessin vanhojen pelien maulle, vaikka pitääkin jostain syystä Genesistä Snesiä parempana. >_>  Aika harvoja tyyppejä täällä, joka tuntee muidenkin kuin Nintendon vanhoja pelejä. Suurimmalla osalla ei ole mitään hajua jostain Shining Forcesta ja Landstalkerista.

Te ootte vaan niin wanhoja

Zämi

Frozen

(10-25-2010, 06:43 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Vaikka Xbox 360:lla ei olisi Haloa, mitään Gears of Waria, Perfect Darkia, tai edes Forza Motorsport 3:sta, niin silti se olisi miljoona kertaa PS3:a parempi. PS3:lla oli kyllä hittejä, mutta ei sitä kyllä pysty vertaamaan Xbox 360:n pelivalikoimaan edes pimeässä valossa. Xbox 360:n pelivalikoima on jäätävän hyvä ihan nykyäänkin ja painii aivan eri sarjassa.

Voi tuon tehdä noinkin.
Pages: 1 2 3 4