Smash Finland Foorumi

Full Version: Suosittele hyviä "ei niin tunnettuja" -pelejä.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

TaisteluJaska

(10-25-2010, 09:19 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Täytyy kyllä kuitenkin antaa arvoa Vilnessin vanhojen pelien maulle, vaikka pitääkin jostain syystä Genesistä Snesiä parempana. >_>  Aika harvoja tyyppejä täällä, joka tuntee muidenkin kuin Nintendon vanhoja pelejä. Suurimmalla osalla ei ole mitään hajua jostain Shining Forcesta ja Landstalkerista.
Itse asiassa en missään vaiheessa sanonut pitäväni Genesistä Snesiä parempana, edes tiettyjen pelien pois-laskemista. (vaikka tieten kirjoituksestani niin saattoi ymmärtää)
kaikki molempien konsolien pelit Snes > Gen, ei niin että Snes >>>>>> Gen.

Snes ilman parhaimpia on Snes (>)/= Gen. eli 55/45 about

Mutjoo, retro toimii.

EDIT: Tietääkö TK/kukaan muuten sitä Shining Force 1/2 tyylistä peli Playstation 1selle? Kerran pelasin, se oli haastava ja hyvä mutta en muista pelin nimeä.

BürZ

Shining Forceja on tullut porattua kyllä aikoinaan, aivan mahtavia pelejä.
(10-26-2010, 11:12 AM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]EDIT: Tietääkö TK/kukaan muuten sitä Shining Force 1/2 tyylistä peli Playstation 1selle? Kerran pelasin, se oli haastava ja hyvä mutta en muista pelin nimeä.
Front Mission 3 tai Vandal Hearts?

TaisteluJaska

Joo, Vandal Hearts! Se on kova.

TaisteluJaska

Nonii, vihdoin sain Vandal Heartsin toimimaan, tää on kyl sairaan hyvä! jos tykkää shining forcesta, nii tää varmasti toimii. Back to pALy

Riolufin

En tiedä kuinka tunnettuja, mutta Phoenix Wrightit ovat loistavia pelejä. Eeppiset oikeudenkäynnit ja hienot tarinat tjv jutut. Hyvät musat ja henkilöt peleissä ovat eeppisiä.

Ja pakko vielä mainita Okami. Rakastan sitä peliä.

Frozen

Brawl on aika hyviä, mutta valitettavasti ei niin tunnettu.

Turso

Mana Khemiat. Varsinkin psp:lle oleva MK: Student Alliance on hyvä.

Seiken Densetsut (1,2,3) On mahtavia ropeja snessille. Eniten suosittelen kolmosta (battle musa vaan on hyvä)

Star Oceanit. ("0,5",1,2,3) Kans loistavia, ainakaan näillä sivustoilla ei niin tunnettuja ropeja. 1,2 remaket psp:lle, alkuperäset oli kai gameboylle tai jollekki. 3 ps2 ja "0,5" Xboxille.

Jos kiinnostus heräs ni eiköhä joihinki noista saa iha kivasti illat kulutettua  :)

mallu000

Battle Realms

Sai joskus IGN:ltä palkinnon "Vuoden peli, jota kukaan ei pelaa" >_> Hyviä arvosanoja saanut vähän joka paikassa ja silti kovinkaan moni ei tunnu tietävän tuosta mitään. Vetää kevyesti vertoja esim. Warcrafteille tai Age of Empiresille ja on ehkä omalaatuisin genressään. Huuto.netistä randomilla ostin joskus 10-vuotiaana jonkun avaruuspelin kanssa muutamalla markalla ja säännöllisin väliajoin tulee vieläkin pelattua.

MasterTK

[Image: donkeykongland2.jpg]

Kaikki ovat poranneet Snessin Jöböt läpi, mutta harva näitä gameboy-versioita niistä. En ole itsekään DKL 1:stä, mutta omistin joskus Donkey Kong Land kakkosen ja kolmosen. Molemmet niistä ovat samantyylisiä kuin Snesin Jöpö Countryt ja lähes yhtä hyviä, vaikkakaan eivät graafisesti yhtä hienoja. Kuitenkin jos tykkää Snessin Jöpöistä, niin tykkää varmasti näistäkin. Kentät ovat samanlaisissa maisemissa, mutta aivan erilaisia kuitenkin rakenteeltaan. Kaikissa on bonus- ja DK-kolikoita piilossa, jotka pitää löytää päästäkseen pelin 100% läpi yms. Kolmas osa tukee jopa värejä, koska siinä oli Super Gameboy -tuki. Todella loistavia pelejä!

Voisin käydä ostamassa Gameboyn ja nämä heti. >_>


EDIT: Jouduin yhtäkkiä kiihkon valtaan ja ostin kerralla Game Boy Colorin ja melkein 200e:lla sille pelejä. >___>

Gameboy Color
Zelda Oracle of season
Zelda Oracle of ages
Zelda Link's awakening
Super Mario Deluxe
Shadowgate
Super Mario Land 1 & 2
Wario Land 2
DK Land 3
DK Land 2

jne.

>_>

RTpmwe

[23:55] <@MasterTK> joo, nyt alko säästölinja
[23:55] <@MasterTK> ja se pitää

Darch

Itselläni oli aikoinaan Gameboy Pocket, jonka myöhemmin myin, ja ostin tilalle Colorin joka löytyy minulta vieläkin.

Pelejä jotka omistan (Pelit hankintajärjestyksessä):

Donkey Kong Land 1 (tai 2, en muista) (Myyty Pocketin mukana)
Super Mario Land 1 (Myyty Pocketin mukana)
Popeye (Kova peli joka tuli pelattua ainakin 2-3 kertaa läpi) (Myyty Pocketin mukana)
Pokemon Red Version
Pokemon Yellow Version
Pokemon Silver Version
Lego Racers
Zelda Oracle of Season
Zelda Oracle of Ages

MasterTK

[Image: !B8GDb1!!Wk~%24(KGrHqEOKoYEz!t)hyGFBM2Ee50...8800005007]

*_*


(11-09-2010, 11:29 AM)RTpmwe link Wrote: [ -> ][23:55] <@MasterTK> joo, nyt alko säästölinja
[23:55] <@MasterTK> ja se pitää


Imase slerpaa. Tämä oli vain yks hairahdus, jonka jälkeen ankara säästölinja jatkuu. >_>

TaisteluJaska

(11-09-2010, 09:53 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Kaikki ovat poranneet Snessin Jöböt läpi
>_> pelasin aikoinaan jotain Snessin jöpöä vähä yli ekan kentän, sit kyllästyi täysin ja en ole Mänssejä lukuunottamatta koskenut jöpöihin.

Mutmut, Vandal Hearts tuli vedettyä joku päivä sitten läpi. Ja tällä kertaa sain kaikki taikapallot, eli sain Ash Lambertista Vandalianin. Eikä ole koskaan tullut mitään niin rikkinäistä ominaisuutta vastaan kuin tällä ylennyksellä. Pääsy kaikkiin taikoihin ja tavaroihin ilman rajaa (ainoastaan taioista pitää maksaa mutta ryhmässä on aivan varmasti tarpeeks tyyppejä antamaan manaa lisää). Käytännössä voit tehdä plasma-mikälie jutun , toisella tyypillä antaa manaa lisää ja kohta oletkin jo voittanut yhden taistelun.
Mutta pelin alkupuolella selkeästi enempi ideaa. Tää voi johtua tosin mun level-uppaamisesta joka helpotti peliä kun päästii eteenpäin.

Laatikko

Itsekin vähän aikaa sitten Ebayssa kattelin josko ostaisin GBA:lle Jöpö Countryt ja samalla näin kaikki kolme Landia hintaan 20€. Olisin ostanut varmaan, mutta ei löydy PayPalia niin ei olisi onnistunutkaan. Land 1 mulla on joskus ollut, mutta hukkunut aika hienosti.

TaisteluJaska

Mutjoo, olisko pleikkari 1selle joku roolipeli josta mun tarttis saada kokemusta.
Vagrant storya kokeilin muttei ollut mun tyylinen peli. Vandal hearts 2 kans kyllästytti heti ku ryssivät taistelumekaaniikaan eikä innosta pikkupojilla pelata.
Alundraa jaksoi vähä aikaa mut ei oo ihan niin hyvä että jaksais toista kertaa läpi. Toisin kuin Landstalker. Mutjoo. Voi olla että vanhemmiten ei enää pelaaminen maistu samalla lailla, niin alkaa tulla näin kriittiseksi. Toisaalta kun on meleetä vääntäny porukalla niin ei oikee mikään peli veda sit sille vertoja joka ehkä kans selittää.

-LzR-

Donkey Kong Land II on ainoa DK sarjan peli jota olen päässyt pelaamaan ja täytyy sanoa että tuo oli aivan mahtava peli.

MasterTK

Kokeile Vilu Chrono Crossia

TaisteluJaska

(11-09-2010, 12:27 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Kokeile Vilu Chrono Crossia
Ainiijoo, tuota on kehuttu. Onpa kyl jännä ku ei ole vielä tullut pelattua iha vaa sen takia että ei kuulemma ole ihan yhtä hyvä ku alkuperänen.

mallu000

Xenogear on myös yksi pleikkarin parhaita. Kaikista roolipeleistä se on iskenyt eniten, enkä ehtinyt edes pitkälle 2-levyssä, kun levy katosi. ;_;

Turso

(11-09-2010, 12:18 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ]Mutjoo, olisko pleikkari 1selle joku roolipeli josta mun tarttis saada kokemusta.
Vagrant storya kokeilin muttei ollut mun tyylinen peli. Vandal hearts 2 kans kyllästytti heti ku ryssivät taistelumekaaniikaan eikä innosta pikkupojilla pelata.
Alundraa jaksoi vähä aikaa mut ei oo ihan niin hyvä että jaksais toista kertaa läpi. Toisin kuin Landstalker. Mutjoo. Voi olla että vanhemmiten ei enää pelaaminen maistu samalla lailla, niin alkaa tulla näin kriittiseksi. Toisaalta kun on meleetä vääntäny porukalla niin ei oikee mikään peli veda sit sille vertoja joka ehkä kans selittää.

Esim. Parasite Eve 1 ja 2 Tai Finaali 7,8,9.  :)
Pages: 1 2 3 4