Smash Finland Foorumi

Full Version: Parhaat Meleepelaajat (lista)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

Paju

No jos tarkotuksena on listata muutenkin kun vaan parhaat pelaajat, niin kyl se sit paikkansa ansaitsee. PALiin voi muuten lisätä ainakin:
Falco: Aldwyn
Marth: Hack
IC: Däumling
Puff: Tekk

Edit: Ja Peachiin kans Hack.

TaisteluJaska

Marth: Ken.

RTpmwe

Marth: Azen, EK
Smuge: Isai
Sheik: KDJ, Captain Jack
Fox: KDJ, Cactuar
Falco: Zhu, BombSoldier
Doc: HMW

Jaxi

(NTSC) Fox: Lucky

Salevits

Tässä vaiheessa keskustelua pelaajien järjestyksestä?

Aina nimittäin parempi jos saman hahmon pelaajat olisivat listassa parhausjärjestyksessä, vasemmalla paras. Nyt nuo on aika pitkälti heitetty vaan jotakuinkin siihen suuntaan kuin pitäis olla.

bËst

Tuo parhaan määrittäminen on kuitenkin uskomattoman vaikeaa. Meinaan, listassa on pelaajia eri aikakausilta joten suhteuttaminen on uskomattoman vaikeaa. Esimerkiksi Muikun kohdalla mm: Darkrain ja Hax (ja mango) on aika koneistuneita ja pelaavat muikkua hiton korkealla tasolla, mutta Muikun metagamen tärkeitä kehittäjiä aikoinaan on ollut Isai.

Ite mieltäisin, että darkrain ja Hax ja muut ovat vain vieneet eteenpäin sitä, minkä Isai aikoinaan aloitti ja sanoisinkin että Isai > Darkrain / Hax

PAL

Samus: Oro

NTSC

Ice Climbers: Chu Dat
Ganondorf: Linguini
Luigi: KA-Master
Donkey Kong: Bum
Link: The Germ
Roy: Neo
Yoshi: Fumi
Zelda: Darkmusician
Ness: Simna
Pichu: Chu Dat

RTpmwe

NTSC:

Fox: Mango, m2k (puuttuu näköjää), jman,PC Chris, lucky, lovage, chillin, cactuar, kdj (kdj oli aikanaa aika konemaine)
Falco: Mango, PP, Zhu, PC Chris (puuttuu, mitä helkkaria), Shiz, Axe, BombSoldier
Pichu: KDJ


PAL
Samus: WMK

Nii ja parasta on mahoton periaatteessa määrittää että imoja vaa

TaisteluJaska

Oro = NTSC

RTpmwe

(08-16-2011, 09:13 PM)TaisteluJaska link Wrote:Oro = NTSC

Kyllä

Ja mites Wesin samus ja reiska
Tai KillaOR

bËst

Huomasin kanssa kriittisen puutteen tuossa listassa:

Sheik: The Doug (sekä PAL että NTSC)
[Sheikkien "parhuusjärjestys" lienee: Amsah - Doug - Captain Jack - KDJ - M2K - loput]

Link: Aniki (NTSC)
[Linkkien "parhuusjärjestys": Aniki - Germ - Niam]

Donkey Kong: Captain Jack
["parhuusjärjestys": CJ - Bum - nedech]

Salevits

RT se vaan muokkailee tuota viestiänsä ilmottamatta edes mitä on muokannu >_>

E: Best en kyllä näe mitään järkeä tossa sun sheik järkässä niin en laita tollalailla. :P

E2: Joo wessin samus listaan samoista syistä kun king.

bËst

Tuo sheik järkkä onkin kuten kaikki muutkin niin ainoastaan yhdeltä kantilta katsottu tosiasia. Jos pitäis kattoa menestyksen perusteella niin silloin järjestyksen pitäisi olla varmaan Amsah - KDJ - M2K - Doug - CJ tai jtn sinne päin.

Amsah kuiten teki "maailmanvalloituksen" vasta täs viimosen parin vuoden aikana. M2K on käyttänyt sheikkiä enemmän counterhahmona, joten en voi mitenkään pitää M2K:ta kovin korkeall verrattuna muihin. The Doug oli ensimmäinen PAL pohjalta NTSC:hen siirtynyt sheik ja oli omana aikakautenaan erittäin vahva molemmissa versioissa (je sheikin erohan versioiden välillä on yllättävänkin merkittävä. erityisesti countereiden takia). KDJ taas oli yhteen aikaan kenties jopa maailman paras pelaaja, johon ei tiettävästi kukaan toinen sheikpelaaja ole yltänyt. Captain Jackille Sheik oli yksi monen muun hahmon joukossa. Ei varsinaisesti kehittänyt sheikin metagamea suhteessa muihin, mutta on niittänyt aika paljon menestystä niin Japanissa kuin euroopassa kuin jenkeissäkin.

Nyt ku iteki listasin noi oman näkökantani perustelut niin nostaisin KDJ:n CJ:n yläpuolelle. En ees ymmärrä miks olin ne alunperin laittanut toisin päin >__>

Mutta noilla perusteilla ite listaisin "parhaat" noin. Mutta kuten sanottua... mitkä on ne kriteerit joilla pitää pelaajat eri aikakausilta ja alueilta laittaa järjestykseen niin ne vaikuttavat aika paljon tuohon näkökulmaan. Kuiten jaksaisin uskoa että Amsah on paras.

Ihan mielenkiinnosta: miten sale ite laittais ja millä perusteilla? Olis kiintoisaa kuulla muitakin kuin oma näkökanta :)

E: Niin ja Peachin kohdalta puuttuu Vidjogamer (NTSC)

Salevits

Ajat muuttuu. Nykyään on esim. KirbyKaze (jonka oot jättäny mainitsematta kokonaan?) joka on mielestäni parempi kuin KDJ, ja on vienyt sheikin metagamea edelleen eteenpäin (ottanut KDJ:n aseman). Itseasiassa KK on joissain match upeissa (Falcon) selvästi parempi kuin amsah jopa. Lisäksi miksi et huomioi Teczeroa?

Hyviä pelaajiahan nuo on kaikki mutta ainakin CJ ja KDJ on vähän old school jo nykyään imo. Siitä on kyse.

RTpmwe

Mites PC Chrisin Peach
Kenin Fox
Isain Sheik

TaisteluJaska

Kenin fox ei mielestäni kuulu listaan, ei mitään uutta ja erikoista koskaan.
Sen sijaan hänen Marth. Ken käytännössä uudisti metagamea todella vahvasti pelkästään Martalla. Siitä pelityylistä hyötyy kaikki. Eli dashdancen järkevä käyttö. Jo aikoinaan Ken käytti kikkoja mitä moni ei vieläkään käytä, niinku juoksu ohi, dashdance ja räpi.

mayhem_

Oppimismielessä vanhat videot on nykypäivän kärkipelaajien videoita parempia, koska ne pienet mindgamet erottuu paljon selvemmin ja kaikki asiat pystyy prosessoimaan paremmin sillä peli oli paljon hidastempoisempaa. Samat mindgamet sun muut mitkä oli hyviä sillon toimii edelleen, mutta nykypäivänä videoista sitä ei välttämättä huomaa kun kaikki tapahtuu niin nopeasti.

bËst

Siis KDJ ja CJ ovat todellakin old school. Eiväthän jätkät ole pelanneet aktiivisesti aikoihin. Kirbykaze ja teczero ovat koneita, mutta omissa silmissäni eivät ole tehneet metagameen oikeastaan mitään muutosta ja tuntuu että nuo toiset pelaajat näin ollen outclassaavat heidät aika selkeästi. KK saattaa hallita muutamia match uppeja paremmin, mutta match uppien perusteella on mielestäni aika heikko tulkita. Kuiten monihan käyttää jotain hahmoa counterina (esim armadan Y-Link) eli ovat perehtyneet counteroimaan käytännössä yhden match upin.

mayhem_

armada oli pelannu lovagee vastaan 2-2 friendlyissä ylink vs fox jos oikein kuulin tuolla beastissä kun se puhu jollekkin siitä >_>. kai se jotain muutakin osaa sit sillä tehä kun vaan camppia palloo vastaan.

Jaxi

Siis mitä ite oon matseja kattonu, niin oon ymmärtänyt, että M2K mainaa nykyään Sheikkiä, mutta pelaa myös Marthilla ja Foxilla vielä. Että ite pistäisin sen tulosten perusteella vähintään toiseksi Sheikillä, jos painoarvo on isoimmilla turnauksilla (ja mielestäni pitäisi olla). Amsah kuitenkin ollut muistaakseni vain yhdessä amerikan isossa turnauksessa, niin en tiedä, voiko sitä pistää ihan ykköseksi. Tosin voin olla väärässäkin tässä.

bËst

Muuuuutta KDJ ollut kuitenkin aikanaan the grand Champion sheikillä. Siihen ei oo muut pystyneet. Ja Amsah on sheikin metagamessa aika korkealla. M2K kuitenkin ollut 80% peli-iästään marth / fox pelaaja
Pages: 1 2 3 4