Smash Finland Foorumi

Full Version: Parhaat Meleepelaajat (lista)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

Salevits

Amsah sijottui pound 4:ssä toiseksi (tai ainakin kolmanneksi en ole 100% varma tästä) joten kyllä se on syytä laittaa todella ylös.

Jos M2K mainaa sheikkiä niin pitäisikö hänet sitten nostaa vielä ylemmäs (nostin neljänneksi) ..Onko kenelläkään tiedossa hänen viimeaikaisia turnaustuloksia, tai siis keitä kovia nimiä voittanut bracketissa sheikillä?

peki

aika järjetöntä listata pelaajia jotka ei oo pelannu 5 vuoteen. <_<

PeliQ

Tän hetken paras GW taitaa olla QERB (NTSC).

Tuli muuten Ruotsissa todistettua notta meikäläisen GW on kuumaa valuuttaa Euroopassa 8). Toki Armada ja Amsah menee ainakin vielä heittämällä ohitse.

bËst

(08-18-2011, 09:27 AM)pepi link Wrote:aika järjetöntä listata pelaajia jotka ei oo pelannu 5 vuoteen. <_<

Teoriassa joo, mutta eipä tuo vähenne heidän arvoaan metagamen eteenpäin viemisessä *_*

Salevits

(08-18-2011, 09:27 AM)pepi link Wrote:aika järjetöntä listata pelaajia jotka ei oo pelannu 5 vuoteen. <_<
Nimiä.

En edes tunne kaikkia pelaajia joita on nyt listassa. Jos on jotain oikaisemista niin ole tarkempi. Mulla ei ole aikaa selvittää yksin jokaisen pelaajan kohdalla onko mistään kotoisin. Tää topicci on tarkotettu semmoseks nimenomaan että lista koostetaan kaikkien tietämysten palasista. a.k.a. porukalla.

TaisteluJaska

(08-18-2011, 09:34 AM)PeliQ link Wrote:Tän hetken paras GW taitaa olla QERB (NTSC).

Tuli muuten Ruotsissa todistettua notta meikäläisen GW on kuumaa valuuttaa Euroopassa 8). Toki Armada ja Amsah menee ainakin vielä heittämällä ohitse.
PeliQlla jäi näkemättä mun, Salen ja Olmon FFA shottimatsit missä olin niin tulessa GWllä ku vaan olla ja voi. Aluksi toinen tulee päälle -> Ysimaila. Sit toinen ylittää välitöntä rankaisua niin täydellisesti spacetettu Dsmash. Tappoi juuri ja juuri ylös naurettavan pienissä porsenteissa laatalla B-)
+Tieten se meidän crewimatsi Pajulta :D :D

peki

Doug, dave ja teczero ei nyt ole mitenkään erityisen hyviä, eikä kaks ekaa ole pelannu ikuisuuksiin.<-<

Salevits

(08-18-2011, 02:36 PM)pepi link Wrote:Doug, dave ja teczero ei nyt ole mitenkään erityisen hyviä, eikä kaks ekaa ole pelannu ikuisuuksiin.<-<
Ilmankos mietinki että keitä hittoja on Doug ja dave >_>

bËst

Kyllä Doug silloin ikuisuus sitten oli niitä parhaita sheikkejä jokka lähti euroopasta. Ymmärtääkseni myös aika paljon teki tunnetuksi PAL ja NTSC sheikkien erot

Jekkukissa

Mites Taj? Siis marsulla.

saska

silmä kätee pöliä

Jekkukissa

(08-19-2011, 07:45 AM)saska link Wrote:silmä kätee pöliä
Ou. :o

Salevits

PALLIsta on aika tyhjä vieläkin harvinaisempien hahmojen osalta. >_>

Samochan

Jos nyt entisaikojen uranuurtajia haetaan, Mike G (ntsc) tulee nyt ensimmäisenä mieleen peach pelaajista joka kehitti nopean float cancelaus hyökkäystyylin. Eikä sovi unohtaa sellaisia nimiä kun Sastopher, Wife ja etenkään Cortia. Japanista taasen Mikael oli sen ajan yksiä parhaimpia, ellei se paras peach pelaaja.

Kirbyllä on Pal versiossa ennen Armadaa ja Hackiä pelannut sellainen nimike kuin Kirby King 90, joka oli saksalaisille tuttuun tapaan nopea sormistaan. Ntsc versiossa Kirbyllä taasen pelasivat T!mmy ja Kirbstir. T0mmy oli sitten Pichulla pelaava.

Ntsc versioon lisäisin vielä..

UmbreonMow - Zelda
GW - DireVulcan
Sheik - Drephen
Bowser - DJ Nintendo
Muikku - G-Regulate, Scar
Falco - Lambchops
IC - Trail
Jiggs- KillaOr
YLink - Jash, Caveman, Chip

Pal versio:

Yoshi - Svampen


Nämäkin kaikki löytyy helposti smash wikistä kyl. <_>

saska

(08-22-2011, 11:30 AM)Samochan link Wrote:Mike G (ntsc) tulee nyt ensimmäisenä mieleen peach pelaajista joka kehitti nopean float cancelaus hyökkäystyylin.

???

bËst

En ymmärrä muuten miten Masamune voi puuttua Marthan ja Foxin kohdalta. Kyseessä siis PAL-versio.

Masamune oli aktiiviurallaan aika kevyesti Euroopan toisiks paras marth (koska EK) ja myös yks parhaimpia foxeja. IMO parempi kuin esim: Makenshi tai Amsah marthallaan. Historiasta tiedän kaverin kohdalla sen verran, että kyseessä on ehkä älykkäin pelaaja mitä euroopassa on meleeseen koskenut compe tasolla *_*

peki

sethlon roy

bËst

PAL-versiosta pitänee vissiin nostaa esiin DJ-Blackin Mewtwo. Aika alkeellinen verrattuna jenkkien kolleegaansa, mutta tiettävästi euroopan parhaita Mewtwo-pelaajia (Armada vois hyvinkin olla paree jos pelais ikuna tällä hahmolla >_>). Mutta ihan mainitsemisen arvoinen kuitenkin.

Niin ja IC:ssä, en kyllä ite lähtis mitenkään ylikorostamaan Dümlingia. Ihan hyvä PAL IC, ku niitä on niin vähän, mutta väitän että Smasher ja allekirjoittanut ite ollaan selkeästi parempia

Samochan

Adamin sheikiä Pal versiossa ei sovi myöskään unohtaa. EK on kans pal pelaaja eikä ntsc. Listalle tunkisin vielä ainakin Kirby Squadin aka Daven, Pal, Doc pelaaja.

Ja saska, -> http://super-smash-bros.wikia.com/wiki/Smasher:Mike_G

bËst

(08-23-2011, 10:16 PM)Samochan link Wrote:Listalle tunkisin vielä ainakin Kirby Squadin aka Daven, Pal, Doc pelaaja.

Davesta jo mainittinkin, mutta Sale tais deletoida sen ._.
Pages: 1 2 3 4