Smash Finland Foorumi

Full Version: Apex 2013 - 11.-13.1.2013 - New Brunswick, NJ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Salevits

Best sama täällä päätin että jos en mene niin järjestän Apex2013 miitin, jossa porataan meleetä niin helkkaristi ja apex striimi päällä.

bËst

Täällä varmaan vietetään Descent / Bang / Puerto / Munchkin / enter lautapeli here -iltamaa. Pystyy helpommin seuraan streamia samalla 8).

PeliQ tietää paremmin 8)

Salevits

Joo eli mä lähen apexiin kans. Kattoo jos vaikka pääsis second round pooleihin asti :P

Paju

(11-27-2012, 12:16 PM)Salevits link Wrote: [ -> ]Joo eli mä lähen apexiin kans. Kattoo jos vaikka pääsis second round pooleihin asti :P

Ei oo mitään second round pooleja kun on vaan 32 x 16 hengen (maksimissaan) Double Elimination "bracket pooleja", joista jokaisesta menee top4 jatkoon 128 hengen Double-elimination brackettiin. :P

mayhem_

Hieno turnaus joillain >_> kaks settiä ja se oli siinä

Paju

No viime vuonna aikataulut meni aivan poikittain kun oli normaalit rr poolit. Tämän systeemin pitäis mahdollistaa kunnolla friendlyjen pelaamisen, joka ei aikaisemmin oo oikein ollut noissa isoissa turnauksissa mahdollista. Muutenkin esim. EVOissa pelataan vieläkin tiukemmilla systeemeillä: 16(?) hengen double-elimination bracketeista pääsee yksi jatkoon Winnersin ja Losersin puolelta, eikä uutta syntyvää bracketiä reseteta (winnersin puolelta jatkoon päässeet jatkaa winnerseissä logiikalla pool 1 voittaja vs pool 2 voittaja jne ja sama loserseissa) toisin kuin nyt täällä Apexissa smasheissa. Näin isoissa turnauksissa prioriteettina ei imo pidä olla se että huonotkin pelaajat saa paljon turnausmatseja, vaan se että ne turnaukset ehditään oikeasti pelaamaan ajallaan loppuun.

Edit: BTW viime vuonna oli kans mahdollista hävitä vaan 2 settiä pooleissa ja jäädä kuitenkin seuraavan roundin pooleista ulos. Näin kävi esim Tafokintsille, joka 3-2 tuloksesta huolimatta ei päässyt jatkoon, kun sen pooli meni tarpeeks ristiin.

mayhem_

Juu meinasin vaa et pääsee pelaa vaa kaks settiä ja tippuu. Mut siis ei siinä kyllähän tuo aikaa säästää, mutta swiss poolit hoitas homman yhtälailla ja ois kyl paljon reilummat. Toki tulee paljon merkityksettömiäkin matseja pelattua, mut swiss on kuitenkin huomattavasti nopeampi kuin roundrobin.

Tietty nää on just aina riippuvaisii siitä mitä TO haluaa painottaa järjestelyissä. Jos ei muuten kerkee niin kuulostas ihan järkevältä.

Salevits

Ottaakohan DJ Nintendo mua vastaan MM bowserilla.. >_> 4 grabia.

RTpmwe

Kaikissa isoissa pelitapahtumissa on iha sama juttu eikä tavoitteena oo tosiaankaan se että huonot pelaajat sais pelata turnausmatseja, vaan tosiaanki se että voittaja saadaan selville ajallaan.

Tosin friendlyjä sitte ehtii enemmän, joka on imo parempi ku se että pääsee pelaamaan turnausmatseja.

Salevits

(11-27-2012, 02:21 PM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]friendlyjä sitte ehtii enemmän, joka on imo parempi ku se että pääsee pelaamaan turnausmatseja.

Juu itseasiassa luulen että oon samaa mieltä tästä.

E: eli kuumille meni mun apexit.

NamiNami

(08-30-2012, 07:40 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Aina kiinnostaa kaikki, mutta mihinkään kuukausien päähän en ikinä uskalla luvata mitään. Kahta päivää ennen turnausta vasta yleensä tietää, että pääsekö vai ei ja sekin saattaa muuttua. >_>

TK mukaan vaan

mayhem_

Leffen ei si rekisteröityny turnauksiin vissii >_> mangokaan ei rekisteröityny, mutta joku muu rekisteröi mangon sen puolesta, mutta mangolla ei oo vissii rahaa niin ei välttämättä pääse koko turnaukseen.

edit: siellä oli niin moni jotka ei ollu kerenny rekisteröityyn että se avattiinkin nyt sit uusiks

Novi

siis jos Mango ei pääse <_<

Laatikko

Huomenna aamulla kokeilemaan jos lennolla ois tilaa, my body is ready.

bËst

(01-06-2013, 07:00 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Huomenna aamulla kokeilemaan jos lennolla ois tilaa, my body is ready.

Loota ei oo turhaa kiirettä näemmä lentolipareiden kanssa pitänyt 8). Kait loota Meleehenki lähtee täydellä sykkeellä? :)

Paju

Kyl minäkin ottaisin mieluusti sen riskin ettei välttämättä mahdu jollekin tietyn päivän lennolle, jos säästäisin siinä +500€

Laatikko

Prioriteetti on rawlilla, mutta kyllä kiinnostusta riittää Meleeseenkin kun kyseessä tällainen megaturnaus. Melee-tiimikaveria en vaan oo vielä hankkinut, saattaa jäädä välistä >.>

bËst

Oujea!

Mee piretää teille qtion, überin, zäpin ja matsin kaa teille peukkuja ja naatitaa kunnon setistä lautapelejä. Myös lootan lawlia koitetaa vahdata.

Joku vissii laittaa jonkinmoista streamilinkkiä sit mistä näkee smash stuffia? :)

NamiNami

(01-07-2013, 08:59 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Oujea!

Mee piretää teille qtion, überin, zäpin ja matsin kaa teille peukkuja ja naatitaa kunnon setistä lautapelejä. Myös lootan lawlia koitetaa vahdata.

Joku vissii laittaa jonkinmoista streamilinkkiä sit mistä näkee smash stuffia? :)

http://www.apex-series.com/schedule/

http://twitch.tv/8wayrun
http://twitch.tv/bifuteki
http://twitch.tv/clashtournaments
siinäpä nuo.

bËst

Onko noi yleisiä streameja vai pelkästään smashille suunnattuja? Ja onko vielä tietoa, mikä noista on se miltä näytetään ne parhaat pelit? Singles finaalit, doubles final bracket etc.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8