Smash Finland Foorumi

Full Version: Melee @ EVO 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7

saska

skullgirls $3,080.00
melee $2,634.47

tämä ei pääty hyvin

MasterTK

No, kaikkien jo mukana olevien tappelupelien fanittajat lahjoittelee tietenkin mille tahansa muulle kuin mänssille. Ja onko tuolla vielä Brawlillekin oma lahjoitusosio? Sekin jakaa Smash-lahjoitukset kahtia eikä kumpikaan pääse.

Tosin en siltikään voi tajuta miten Meleellä voi olla vasta noin vähän lahjoitusta, vaikka pelaajamäärät ovat niin valtavia. Helkkari F-zeron uusia sivuja varten tuli parissa päivässä enemmän lahjoituksia vaikka sen skenessä on 10 pelaajaa. Tosin jenkkipelaajat ovat tunnetusti maailman perseaukisinta porukkaa ja ehkä euroopan poijkkerssoneja ei kiinnosta lahjoitella USA:ssa järjestettäviin turnauksiin.

Noh, homma ei ole vielä toivoton niin kauan erot johonkin Skull Girliin on muutamia euroja.

EDIT: Voisin lahjoittaa tuohon kohtuullisen jöötin, ellei rahat ei menisi hukkaan jos melee ei voitakaan. Saisivat maksaa takaisin.

Novi

Tässä on vielä aikaa 29 päivään asti että kuun lopussa kannattaa hollitella ehkä jos meinaa laittaa ison summan, toisaalta nyt kun ero kasvaa suuremmaksi niin se voi estää joitain ihmisiä lahjoittamasta.

bËst

(01-14-2013, 02:06 AM)Fraeon link Wrote: [ -> ][quote author=bËst link=topic=349.msg28148#msg28148 date=1358087621]
Ite kanssa nauroin tuolle äänestysratkaisulle. Ei paljoa logiikkaa tuossa >_>. Mutta ei kait siinä, jos haluaa pelkästään tuolla päätöksellä karsia EVO:n mahdollisesta osallistujalistasta enemmistön pois, kait siinäki joku logiikka on. Kuulin vielä jostai jonkun epäviralliselta kuulostavan, mutta mahdollisesti virallisen argumentin että melee ei kelpaa taistelupelien kaartiin koska on "lastenpeli" >_>. hohhoijaa

"Kuulin jostain"... Sen sijaan, että heittelee jotain huhusettejä, olisiko oikeita sitaatteja? Virallisissa peleissä on UMvC3:sta ja Personaa ja ne jos mitkä ovat värikkäitä pelejä. Sitä paitsi ei MrWizard niitä yksin päätä, vaikka siihen tyylin trollaileekin. Hohhoijaa vaan sunkin postaukselle.
[/quote]

Tähän siis sanon että ei synny väärinkäsityksiä, että tuo ei allekirjoita tuota kommenttia. Kuulin todellakin sen vain ku poikien kaa puhuttii tappelupeleistä ja tästä EVO-systeemistä että joku oli kuullu tuon kommentin ja siitä nappasin sen ite ja se lukee tuossa koska ainoa info mitä itellä on asiasta. Eli siis en todellakaan oo perehtynyt asiaan sen tarkemmin kui ei oikeastaan kiinnosta >_>. Ja joku voi tuon kommentin yliajella / myötäillä. Ainoana infonani tartun tuohon, koska faktahan se on että monella taholla Nintendon tuotteita pidetään lapsellisina (joskin yleensä asianomaisena ryhmänä toimii kaikkien yläaste / lukioakseleiden epäkypsät kiusausjengit) ja se kommentti kiukuttaa jos korkealla taholla mukamas näin olisi. En siis ole tuota ite sanonut vaan laitoin ainoan kuulemani kommenttiraidan ja sitä saa joku korjata, jolla on motia perehtyä taustoihin enemmän >_>.

Novi

Täältä näkee kaikki lahjoitukset, Melee on ottanu aika paljon SG:tä kiinni, tällä hetkellä ollaan 300 dollaria jäljessä

http://shloubfree.free.fr/evo.php

E:

Jos joku täältä meinaa vielä lahjoittaa niin kannattaa odottaa tätä:

http://smashboards.com/showthread.php?t=330282

MasterTK

Jos maailmassa on mitään logiikkaa, niin Meleen pitäisi saada 10 x enemmän lahjoituksia kuin nuo muut jämät yhteensä. Ehkä moni ei ole vielä huomannut koko asiaa.

Novi

(01-16-2013, 07:55 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Jos maailmassa on mitään logiikkaa, niin Meleen pitäisi saada 10 x enemmän lahjoituksia kuin nuo muut jämät yhteensä. Ehkä moni ei ole vielä huomannut koko asiaa.

Tuskin casuaalipelaajia kiinnostaa, tai vaikka kiinnostaisi niin tuskin niitä tavoittaisi

saska

[Image: moygW.png]

ei tosin ole enää ajankohtaine kuva mutta tämmösiä mä piirtelen

Novi

Lahjoitusstriimi jonka tarkoituksena kerätä meleelle paljon pätäkkää. Jokaista lahjoitettua dollaria kohden striimin vetäjät lahjoittaa 3, eli summa nelinkertaistuu

http://www.twitch.tv/bobby_scar

E:

Melee keräsi 1600 alle viidessä minuutissa O_o tavoite rikkoitu eli tuo summa nelinkertaistuu. Melee tulee siis keräämään yli 8700 dollaria yhteensä

E:

Herranjumala, rahaa niinku sataa tuonne

https://www.wepay.com/donations/evo2013-ssbm

E2:

Mr. Wizard vihaa Meleetä tosiaan 8)

https://twitter.com/progducto/status/291729534754119680

[Image: gYxg1.png]

bËst

Nyt vissii ootellaan Skullgirls-scenen vastaiskua 8).

Melee 13k, Skullgirls 4k.

Good game

MasterTK

Oho, ihan hyvin.

Eihän tuo ero vielä nyt niin valtava ole, mutta hyvä startti kuitenkin. Aikaa on vielä sen verran paljon, että mitä vaan voi tapahtua, mutta toivotaan parasta.



Novi

Tämä ei tosiaan ole vielä ohi, Skullgirls ylitti just 5000 rajapyykin

http://www.smashboards.com/showpost.php?...count=1078

e:

http://www.smashboards.com/showpost.php?...count=1134

Novi

Profetoin että Skullgirls menee Meleen ohi huomenna

NamiNami

En oo ikinä ennen kuullutkaan mistään Skullgirlsistä.

Laatikko

Kovasti toivon Meleen tämän voittavan, mutta lahjottamaan en kyllä lähde. Huomenna on vissiin Skullgirlsin viimeinen mahdollisuus todistaa kilpailukykynsä tässä, mielenkiinnolla odotellen.

inb4 items on

saska

http://shloubfree.free.fr/evo.php

aika pumpata hanuriin? aika pumpata hauriin.

RTpmwe

Mites saskan kvartaali voi

Fraeon

(01-23-2013, 05:56 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]En oo ikinä ennen kuullutkaan mistään Skullgirlsistä.

https://www.youtube.com/watch?v=C5JSH1ZSB1I

Se on vähän kuin yhdistäis Marvel vs Capcom 2:sta ja Guilty Gearia.

bËst

Oon kyllä yllättynyt että noin nimetön peli kerää noin paljoa suosiota. Ite en oo kanskaa ikinä kuullu koko pelistä mitää, tosin kui kaikista muista tarjolla olevista. Vissii myytti koko peli

Novi

(01-25-2013, 12:27 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Oon kyllä yllättynyt että noin nimetön peli kerää noin paljoa suosiota. Ite en oo kanskaa ikinä kuullu koko pelistä mitää, tosin kui kaikista muista tarjolla olevista. Vissii myytti koko peli

Skullgirlsilla ei edes ole kunnon skeneä, peli on sen verran indie >_> Jos se päätyy Evoon turnaukseen tulee tyyliin jotain 30 osallistujaa. Mutta Skullgirlsillä on pelin kehittäjien tuki pelaajayhteisön kanssa jonka avulla ne sai kerättyä tuon summan.

5000 dollaria jäljessä, eihän se oo euroissa paljon mitään

Parin päivän päästä Meleelle järjestetään iso rahankeräys striimi, Melee menee SG:n ohi ja ollaan evossa, easy
Pages: 1 2 3 4 5 6 7