Smash Finland Foorumi

Full Version: Melee @ EVO 2013
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7

saska

Loota hajoaa kesken menon ku ei tajua mistää mitää. Siähä o mässi selostajat.

MasterTK

Mäns-kommuuni on järjetön. Saavat miiversen kaatumaan, Nintendon asiakaspalvelun tukkoon, uutisoinnit suurimille pelisivustoille.. Kaiken tuon muutamassa tunnissa. Illalla myöhään ei ollut vielä mitään tieto asiasta ja aamulla kun herään, niin koko homma jo hoidettu kotiin. Ehkä parasta koskaan.

Ja Nintendo osoitti jälleen kerran loputtoman idioottimaisuutensa. Miten noin suuri yritys voi olla niin jälkeen jäänyt joka asiassa. Siellä eletään jonkun kuplan sisässä täysin omissa maailmoissa, joille netti on suuri tuntematon uhka.

bËst

Itse en edes avannut sanaista arkkuani tuon streamin kieltämisen kohdalta. Meni hetken aikaa kerta pohtiessa että Miksi? Ehkä on jokin poliittinen asia, jota en vain ymmärrä mutta rakastamaltani pelifirmalta tämänkaltaiset ratkaisut ovat kyllä häpeällisiä. Mitkä siis alunperin olivat syyt kieltää streemaaminen? En osaa näin tavallisena pulliaisena nähdä siinä mitään negatiivista.

Kuiten jaksaisin luulla, että tuollaiseen tilaisuuteen pääseminen olisi Nintendolle itsellekin täydellistä ilmaista promootiota, varsinkin näin uuden smashin julkaisun alla. Mutta ei näemmä kelvannut sellaisenaan vaan piti vakuutella asian suhteen >_>

Laatikko

(07-10-2013, 09:15 AM)saska link Wrote: [ -> ]Loota hajoaa kesken menon ku ei tajua mistää mitää. Siähä o mässi selostajat.
Jotain SmashBoardsin topiiccia luin, että selostajat olisivat EVO:n omia, joilta ei välttämättä kokemusta kauheasti löydy. Oh well.

Novi

(07-10-2013, 10:24 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ][quote author=saska link=topic=349.msg31462#msg31462 date=1373447759]
Loota hajoaa kesken menon ku ei tajua mistää mitää. Siähä o mässi selostajat.
Jotain SmashBoardsin topiiccia luin, että selostajat olisivat EVO:n omia, joilta ei välttämättä kokemusta kauheasti löydy. Oh well.
[/quote]

http://smashboards.com/threads/evo-2013-...t-15668691

(07-10-2013, 09:29 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Mäns-kommuuni on järjetön. Saavat miiversen kaatumaan, Nintendon asiakaspalvelun tukkoon, uutisoinnit suurimille pelisivustoille.. Kaiken tuon muutamassa tunnissa. Illalla myöhään ei ollut vielä mitään tieto asiasta ja aamulla kun herään, niin koko homma jo hoidettu kotiin. Ehkä parasta koskaan.

Sen takia ottaa pannuun pessimistit jotka jauhaa paskaa ettei tällaisilla efforteilla saa koskaan mitään aikaan

RTpmwe

Tuliko jolleki yllätyksenä että Nintendo on paskin tuote nykyää?

pingviinituutti

Mitäs aikaa nuo striimi-aikataulut nyt on? Vegasin paikallista?

MasterTK

(07-10-2013, 10:06 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Meni hetken aikaa kerta pohtiessa että Miksi?

Kysytkö sinä "miksi?" yrityksestä, joka olisi julkaissut virtual consolen pelit 50hz -versioina vuonna 2013, ellei siitä olisi noussut hirveää paskamyrskyä? Tai oli Gamecuben aikoina sitä mieltä, että online-pelaaminen on hetken villitys, eikä sitä kannata tukea? Tai että käyttää friend koodeja DS:llä ja jopa vielä 3DS:llä, ennen kuin lopultakin taipuu normaaliin account-systeemi Wii U:lla, jota esim. Xbox on käyttänyt viimeiset 12 vuotta?

Kysytkö sinä "miksi?" yrityksestä, joka nyt voivottelee Wii U:n pelien vähyyttä ja myöhästymistä sillä, että HD-pelien kehittäminen vaatii yllättäen enemmän resurrseja ja aikaa? Tuon asian kanssa muut pelitalot painivat jo 8-vuotta sitten Xbox 360:n/Ps3:n julkaisussa ja asian pitäisi olla päivän selvyys nykyään kaikille pelienkehittäjille. Ehkä Nintendolla ei tosiaan seurata ollenkaan mitä muualla maailmassa tapahtuu, kun tuollainen asia tuli yllätyksenä jonka pienet indie-pelitalotkin tajuavat.

Kysytkö sinä "miksi?" yrityksestä, joka oli vielä vähän aikaa sitten poistattamassa kaikki Nintendoon liittyvät peli- ja fanivideot youtubesta, mutta viime hetkellä perui päätöksensä? Tai poistatti vielä 10 vuotta sitten surutta satoja hyviä fanisivustoja netistä pois? Tai eivät ensin meinanneet julkaista koko Xenobladea USA:ssa, koska eivät uskoneet sen kiinnostavan ihmisiä?


Jonkun pienen tappeluturnauksen striimin estäminen olisi ollut vielä pientä vajekkuutta kaiken muun rinnalla, mitä Nintendo perseestään päästelee. Koko ikäni olen fanittanut Nintendoa enemmän kuin mitään muuta, mutta nykyään sitä ihmettelee välillä miten koko pulju voi vielä olla edes pystyssä loputtomien idioottimaisten ratkaisujen kanssa. Siellä eletään oikeasti vielä jossain 90-luvulla, eikä tajuta että nykyään eletään hiukan erilaisessa maailmassa kuin neuvostoliiton aikoina.

Mutta mitä tulee itse aiheeseen, niin pakko kyllä taputtaa mäns-skenelle. Skenessä on ongelmansa, mutta kyllä viime aikoina sen on nähty kykenevän ihmeisiin. Lisäksi muutenkin pelaajat auttavat toisiaan turnauksiin yms. Nintendo ei ansaitse noin uskollisia faneja.

NamiNami

Toteutuuko se Fantasy Draft?

Laatikko

(07-10-2013, 05:12 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Kysytkö sinä "miksi?" yrityksestä, joka oli vielä vähän aikaa sitten poistattamassa kaikki Nintendoon liittyvät peli- ja fanivideot youtubesta, mutta viime hetkellä perui päätöksensä?
Tuo nyt on vähän liioittelua, Nintendo meinasi vain ottaa osansa noiden videoiden suosiosta ja asettaa sinne omia mainoksiaan.

Nintendo ei kyllä ole koskaan mennyt samaa tahtia muiden kilpailijoidensa kanssa vaan luottanut omaan visioonsa melkeinpä tilanteesta riippumatta. Siitä on seurannut toki ihan älyttömiäkin asioita, mutta myös toisaalta todella hienojakin asioita. Tämä uniikki linjaus on kyllä suurimpia syitä miksi koko lafka on aina ollut niin lähellä sydäntä.

En vieläkään usko, että fanien raivokas vastaus kiellolle on suora syy sen perumiseen. Uskon ennemminkin johonkin kommunikaatio-ongelmaan firman sisällä tai muuten vaan hätiköityyn päätökseen. Scenen vastaus ja sen laajamittaisuus on kyllä taputusten arvoinen, mutta kiukkupaskan määrä oli kyllä myös vähän noloa.

Zumma

Avaan EVO-streamin ja siellä on Lucky vastaan joku Roy-pelaaja.

Tästä se lähtee.

pingviinituutti

EVO on vaan yksi turnaus. Näkeehän sen jo streamistä.

E: Noooo, Axe.

Zumma

Onko tietoo monelta tän päivän stream alkaa?

mayhem_

heti kun tuo edellinen loppuu

saska

Ostin hotellista 10 puntan netin et pääsen kattoo striimii. B)

MasterTK

Miksi helkkarissa tuo woblaus ei ole bannissa? Uskomaton läppä. Jätkä pelkästään sen avulla setistä toiseen selviää.

bËst

(07-14-2013, 08:30 PM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Miksi helkkarissa tuo woblaus ei ole bannissa? Uskomaton läppä. Jätkä pelkästään sen avulla setistä toiseen selviää.

Ikuinen keskustelukysymys.

Mutta palataan takaisin meleen alkuaikoihin: Don't get grabbed. Ja voin kertoa, että ko. tekniikan noin tehokas hyödyntäminen ei oo mitään kauhean helppoa hommaa. Kuiten euroopassa yks IC joka handlaa tuon hyvin ja jenkeissä varmaan kaks, joista Chu on jo retired ja lopussa ei enää ees sillä meinannut pärjätä. Amanita suhteessa wobblesiin käyttää sitä todella vähän >_>

MasterTK

JEEEEEEEH, HOMOBOXI HÄVISI!!!

Zumma

ei saatana tätä hypen määrää

RTpmwe

Mikä on puhtain aine maailmassa?

Oikeus.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7