Smash Finland Foorumi

Full Version: Villen bileporat, ajankohta lokakuu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4

TaisteluJaska

[Image: HirmuinenPeliQ.jpg]

TaisteluJaska

Saunomaan aikovat ihmiset: Ottakaa omat pyyhkeet mukaan.
Yöksi jäävät ihmiset: valmiita nukkumapaikkoja on yläkerran sohva (2 henkeä, ehkä 3 jos änkeää väliin yön pimeinä), ilmapatja (1-2 henkeä) ja kolme retkipatjaa, eli ainakin 6 makuualustaa. Kannattaa siis ottaa varmuuden vuoksi oma mukaan, jos autoon vaan mahtuu. Jos ei mahdu esim. töllöjen takia, niin rioriteetti meidän sohvien/patjojen suhteen menee tietysti niille jotka töllön/setin tuovat.

Tampereen alueen tyypit saa tietysti kans jäädä tänne yöksi, mutta tieten voi kotiakin mennä, jos halajaa enempi nukkumatilaa ja rauhaa...

PeliQ

Sori tuli vähän turhan yllättäen. En saa viikonloppua enää vapaaksi :(

TaisteluJaska

Ok.
EDIT: Jos ei muuta kyytiä järkkääny tampereelta häijäälle, niin klo 18 vaimo tulee töistä kotia.

Turnauspaikan osoite on siis linnustenmaantie 11

Laittakaa googleen/navigaattoriin, niin löydätte helposti perille. Tässä vielä kuva kämpästä, punaisella rajattu alue siis talo missä porat on. Doh.
[Image: 33p9e1d.jpg]

pingviinituutti

Onko minkälainen lautapelitarjobta tällä hetkellä tiedossa? Viis pelipistettä noin kahellekymmenelle ainakin kuulostais imo lautapelille.

NamiNami

Multa jää tää kanssa väliin.

Novi

Mites PK-seudulta oli pirssit tähän :D

Laatikko

Jaxi/Pingu/Novi/Stemu on kyytikokoonpano tällä hetkellä. Pääsen lähtemään töistä Pitäjänmäestä perjantaina varmaan kahden aikoihin ( niin pitää kattoa joku paikka, josta saisin teidät tehokkaasti noukittua. Parasta tietenkin olisi jos pystyisitte raahautumaan sinne, 550 menee ainakin ihan viereen (Valimonkatu).

bËst

Lautapeli puolelta voin ottaa ainakin terra mystican ja Nationsin mukaan. Kenties Bang tai avalon?

bËst

Tuplatusaus:

Onko saapumisajankohdalla kovin suurta merkitystä? Meinaan, Ollaan suunniteltu lähtevämme ajamahan abouttiarallaa kahden aikoihin, jolloin oltais siinä viiden persiillä viimestään paikan päällä. Ja mitä nukkumasijoihin tulee, niin jos priorisoidaan noi setit ja kaikki matkustajat niin on hyvin suuri todennäköisyys että petisysteemit eivät mahdu matkaan, että jos sillä verukkeella heruu näppärä nukkumapaikka niin voi hyvällä omalla tunnolla änkeä noi töllöttimet mukaan :)

TaisteluJaska

Seinäjoen porukalle on siis ainakin petipaikkoja. B-) Toi on ihan hyvä että ootte neljältä aikasintaan täällä, niin ehdin vähä järkkäillä asioita kuntoon täällä. (eli ei suurta merkitystä saapumisajankohdalla)
Ota myös avalon mukaan. En oo pelannu sitä mutta resistancea olen ja tykkäsin.
Varmaan perjantaina sit "vilu"turnaus B-)

Ottakaa tosiaan pyyhkeitä mukaan saunojat, sit käteistä on hyvä olla.
Kauppa on muuten 3 km päässä kotoamme. Jankki tietääkin mutta myös muille tiedoksi. Siinä on sit myös hesburger ja kotipintsa. kyllä me jotain syötävää porukalle hommataan, ja leivotaanki vähäsen :)


peki

meikä ottaa kans cuben mukaan, ku se nyt sattuu olemaan autossa jo valmiiksi. <_<

Novi

(10-15-2014, 07:44 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Jaxi/Pingu/Novi/Stemu on kyytikokoonpano tällä hetkellä. Pääsen lähtemään töistä Pitäjänmäestä perjantaina varmaan kahden aikoihin ( niin pitää kattoa joku paikka, josta saisin teidät tehokkaasti noukittua. Parasta tietenkin olisi jos pystyisitte raahautumaan sinne, 550 menee ainakin ihan viereen (Valimonkatu).

Mites töllöt/setit? Voin tuoda yhden setin mutta töllöjä irtoaa vaan jos mut voi koukkia Espoosta :D

(10-15-2014, 08:37 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Lautapeli puolelta voin ottaa ainakin terra mystican ja Nationsin mukaan. Kenties Bang tai avalon?

Bang

Laatikko

Seteistä en tiedä paljonko niitä tarvitsee enää, mutta minulta tulee vähintään yksi töllö + setti, toinenkin töllö varmaan mahtuu mukaan jos survotte tavaranne tiiviisti niiden sekaan.

Tänne lähettyville siis noin kahdeksi kaikki kyytiin ilmoittautuneet.

Resistance tai vastaava kiinnostaa eniten lautapelihärdelleistä.

pingviinituutti

(10-16-2014, 08:48 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Tänne lähettyville siis noin kahdeksi kaikki kyytiin ilmoittautuneet.
Selvä teeri. Enpähän ainakaan taaskaan myöhästy, kun yhteydet vaihteeksi super >_> Pitää varmaan käydä sitten aikaa tappaakseen syömässä.

Novi

Tuonko striimauslaitteistoa tuonne? Löytyykö nettiä tms.

Laatikko

Ottakaahan joku minun biiliporukastani, joka ei tuo settiä, ylimääräinen Melee mukaan kun Worm on meidän kappaleen jonnekin kiven alle kätkenyt. Otan myös sen toisenkin telkkarin mukaan uhmaten tavaratilaa.

pingviinituutti

(10-17-2014, 05:10 AM)Laatikko link Wrote: [ -> ]Ottakaahan joku minun biiliporukastani, joka ei tuo settiä, ylimääräinen Melee mukaan kun Worm on meidän kappaleen jonnekin kiven alle kätkenyt. Otan myös sen toisenkin telkkarin mukaan uhmaten tavaratilaa.
Hep

TaisteluJaska

Sit vielä kerran:
Saunojat ottaa pyyhkeet, muistakaa kans ottaa nukkumiseen jotain patjoja jos autossa on tilaa. On täällä siis pikkasen enempi ku se 6-7 nukkumapaikkaa (muistin että mulla on uimapatja + alakerran sohva) mut silti.

Ja tietysti välttääkseni TK.n kajaanin kämpän tuho: Älkää sotkeko. Roskat roskiin, jos juomaa kaatuu niin se puhdistetaan heti.


+MIKROAALTOUUNIA EI MEILLÄ OLE. Ihan sen takia koska mikrolla lämmitetty ruoka on paskaa. Uunia saa käyttää vapaasti, tai jos joku välttämättä haluaa niin ottaa oman mikron mukaan :p

Mä meen nyt kauppaan osteleen illaksi vähä herkkuja porakansalle. derpderp.

TaisteluJaska

Bileet ohi, kiitos kaikille osallistumisesta! Oli kyllä hauskaa, niin turnaukset, casualit kuin saunottelut. Paikatkin pysyi kunnossa, ja jos jotain juomaa kaatui maahan niin tyypit siivosi sen, siitä iso plussa. Siivoaminen meni kohtuu ripeästi.
Jotain resultteja:
Singles
1. Mayhem
2. Vilu
3. Sale
4. peki
5. Uber
5. TK
7. Hups
7. saska
9. Best
9. Wauhti
9. Jaxi
9. Loota
13. Pingu
13. Moppe
13. Stemu
13. Kinkkusubi

Tiimit vissiin vei peki+Sale, 2. Best & Uber, 3. Viluhupsista 4. Pankkitoiminta (TK+Mayhem)

Viluturnaus:
1. Mayhem
2. Best
3. Vilu
4-16 Derps

Shoutoutit vähä myöhemmin.

EDIT: Ainaki yksi laturi jäänyt tänne, usb laturi. Johto musta ja töpseliosa mustavalkoinen. Kenenkä?
Pages: 1 2 3 4