Smash Finland Foorumi

Full Version: Suomen Melee scene
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3

saska

Aiheen tiimoilta:

Kukin täällä katsokoot avatariaan.  8)

heikki hopo

k

Vilu

Mun avatar katsoo sentään eri suuntaan.

Joo, kukahan täällä ei olisi koskaan saanut pientä morkkausta naamaansa joskus. Ei tieteskää saa liikaa pottuilla tai mauttomasti (ainakaan kovin paljoa), itsekin olen joskus tainnut tähän syyllistyä mutta teen parhaani ettei tätä tapahtuisi, lähinnä joskus pottuunnuin kun neutroni pelas liian hyvin xD
Siellä Frossan miitissä olin meidän peleissä hiljaa koska joudin keskittymään peliin 109%sesti. Ei ollut energiaa sit muuhun, esim kommentointiin. Toivottavasti käy selityksestä nimittäin noin se aika lailla meni.

Zlazher

Tuosta avatarijutusta vaan sitä että jos loota taikka kuka tahansa muu kokee mun avatarin loukkaavaksi niin sanomaan vaan, vaihan sen sitten pois.

Neutroni

Joo siis tuota mitä sanoin ei kannata nyt sekoittaa kavereiden tai tuttujen väliseen huumorimorkkaukseen, jossa molemmat osapuolet pitää siitä. Eiköhän kaikki tiedä mitä tarkoitin, vaikka tuo mun viesti asiasta oli selvästi vähän harhaan johtava ja tuo frossen miittiesimerkki huono, kun en halunnut nimiä paljastaa. Eli ei hätää, morkkaaminen ei ole bannassa xD.

Samochan

(02-22-2010, 10:06 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]Mielestäni yksi erittäin tärkeä asia mikä pitää saada taottua porukan päähän, on se, että miiteissä/turnauksissa, sitä järjestäjää tulee KUUNELLA, eikä olla sillain "Joo joo ihan just" asenteella, kuten myös, että talon/paikan sääntöjä noudatetaan.

Itseäni rasitti melkoisesti, että jopa tällaisessa minimiitissä, mikä nyt oli kämpilläni, ei voitu YHTÄ yksinkertaista sääntöä noudattaa. Ja se oli, että JUOMAT PIDETÄÄN joko PÖYDÄLLÄ tai KAAPIN päällä, EI lattialla tai missään muualla. Joku oli sitten loppujenlopuksi KUITENKIN onnistunut kaatamaan juissimarjamehunsa matolle. Voi vittu, kun tuo osaa ottaa päähän. Maton pesu ei ole mikään erityisen viihdyttävä asia.

Mikä helvetti siinä on oikeasti niin vaikeaa, ettei yhtä yksinkertaista sääntöä osata noudattaa?

This. Jos järjestäjää ei kuunnella ja kunnioiteta, ei hänkään jatkossa halua mitään turneita järjestää, saati riitä hermot pitää yllä sen hetkistä turnausta. Eikä ole kivaa siivota jälkiä ja muuta kun toiset eivät osaa eivätkä välitä lukea sääntöjä saati noudattaa yksinkertaisimpiakaan ohjeistuksia. Eikä järkkääjä jouda joka paikkaan komentamaan pikkuasioista joilla voi olla vakavammatkin seuraamukset (näin esim. jos biljardipöydälle lastataan kamaa ja varsinkin juomia JOTA EI SAA TEHDÄ NÄIN HUOM., sitten ne asiat kaatuu ja arvatkaa kuka maksaa).

Ja sitten omia juttuja ei tunnuta millään osaavan siivota pois, aina ollaan muualla kuin sikalassa ja sit jätetään paikat kun myrskyn jäljiltä. Pienissä miiteissä patjojen kerääminen on pieni vaiva, joskin ärsyttävää, mutta auta armias kun iso turnee tulee ja kaikki on levällään, niin roskat kuin patjat ja keittiö täynä paskaa ja tiskiä jota ei ees tiskikoneeseen asti saa laitettua jostain syystä...

/rant

OmegaSephiroth

Olen Suomen smashrobotti *_*

Laatikko

Robotit käyvät turnauksissa *winkwink*

bËst

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole kirjoitettu ainakaan 120 päivään.
Jos et välttämättä halua vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.


Vuoden vanhaa huttua ku puhelu skeemasta yks kaks katkesi mutta nyt tässä aikaa tappaakseni lukaasin sitten läpi ku ihmettelin mikä tän topicin idea olikaan. Mutta kiasus ku sisälsi paljon asiaa ja aitoa keskustelua. Positiivistä havaita notta nää tärpit ovat jääneet mieleen sillä tyyliin viime turnee Jysissä oli yhteishengeltään aivan käsittämättömän mahtava.

mallu000

Itsekin luin lävitse tämän uudemman kerran. Morkkauksesta tuli mieleen tällaista:

Toisen combojen yms. tekemisten vähätteleminen


"Tuo nyt on ihan helppoa paskaa, mulla vain lipsahti peukku/unohin DI:n/epäonnistu L-cancel" >_> Järjellä ajateltuna vaikka joku combo lähtisikin omasta kämmistä, niin se  on silti sen toisen tyypin taitoa hyödyntää se typerä kämmi ja vaikka combo ei olisi mikään uusi ja innovatiivinen niin kyllä se taitoa vaatii ja etenkin jos jollain Mariolla ottaa jatkuvasti Falcon laasereita ja f-smashia naamaan, niin turha siitä on rageta ja valitella sen helppoutta. Viime aikoina olen yrittänyt panostaa siihen, että vaikka nyt itse häviäisin 4-stockauksella niin en ainakaan ota sitä itseeni tai vähättele vaan kehun että oli kyllä hienot wombocombot yms. On sitten mukavampi ilmapiiri pelata enemmän ja parempi mahdollisuus kehittyä, kun keskittyy pelaamiseen ja hauskanpitoon eikä rageamiseen ja lapselliseen syyttelyyn ja vähättelyyn. Yleensä, ainakin Darchin kanssa olen huomannut, jos toisella menee erityisen paskasti niin menee vähän ilmapiiri siinä ja peli yleensä vaihtuu. Siinäkin varmaan auttaisi, jos ei otettaisi niin  vakavasti pärjäämistä tuollaisissa matseissa vaan ihan rennosti vedettäisiin ja kokeltaisiin uusia juttuja. Esimerkkinä vaikka viime miitissä pelasin Grimmairia vastaan ja hävisin tokan matsin 4-stock ja koko setin 1-2, mutta päätin siinä tokankin matsin jälkeen että jälkeenpäin voi miettiä mikä omassa pelissä kusee ja mitä tehdä paremmin ja sillä hetkellä ajattelin vain "ei voi mitään, tyyppi oli parempi". Kolmas matsi meni vähän paremmin, mutta hävisin silti.

Voin myöntää, että olen tuollaiseen syyllistynyt aika paljon, mutta ainakin paskaan hahmoon vetoaminen on jäänyt pois arsenaalista.  8) En tiedä miten tämä muilla näkyy, mutta mulla ainakin ottaa päähän eniten juuri tällainen, jos toinen tekee niin tai jälkikäteen viduddaa kun itse alkoi niin lapselliseksi.

mayhem_

livautan tästä tämmösen vaan nopeesti )))

http://www.youtube.com/watch?v=HjONsUcZoJg

mallu000

Meinasin muuten kirjottaa aluksi, että vaikka ottaa +3 polvea yhden stockin aikana niin ei kannata ottaa itseen tms.  8)

Novi

Jonkun pitäisi kirjottaa aiheesta "Miten säilyttää motivaatio meleeseen kun ei pärjää saskalle"

E: Todella hyvä kirjoitus Mallulta, apruuvaan

RTpmwe

Pelaat vaan tarpeeksi kauan, niin tulet paremmaksi kuin saska. Toimii varmasti.
Pages: 1 2 3