Smash Finland Foorumi

Full Version: Nintendo 3DS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Darch

Marth Karth 24.12.

MasterTK

Tämän hetken kokemusten (n.15 tuntia mökillä viikonloppuna >_>) perusteella peli on aika hiton hyvä ja paljon Wiin Mario Karttia parempi. Kenttävalikoima on vaan parasta koskaan ja muutenkin tasapainoisempi. Online-mode pelittää myös todella hyvin. Pelasin mökillä kännykän 3G-netin yli ja toimi paremmin kuin aikaisemmissa Mario Karteissa normaalilla netillä. >_>

Jotain aivan käsittämättömiä pytyjäkin tuossa on, kuten muutamia ominaisuuksia on poistettu jostain helkkarin syystä. Replayta ei voi jostain ihmeen syystä tallentaa tai edes katsoa normaalista kuvakulmasta. Sitten en löydä mistään online ranking listoja tuohon time trialiin+en tiedä edes mistä näkee omat ennätykset eri kenttiin, ellei mene siihen time trialiin ja lataa parasta ghostia. >_> 3DS:n pelejähän voi patchata, joten toivottavasti Nipa korjaa nuo.

En malta odottaa, että pääsee poraamaan tuttuja vastaan.

NamiNami

Joo, tässä on aika järjettömästi puutteita, joita itekin ihmettelen. Tosin ensimmäisenä syynä tulee mieleen se kun pelin kanssa tuli kova kiire että se saataisiin joulumarkkinoille. Time Trialin puolella lähes kaikki MKWiissä olleet ominaisuudet poissa. En vielä ylistä Mario Kart Wiitä paremmaksi, koska jos tohon ei mitään muutosta tule niin ei todellakaan ole parempi >_>

MasterTK

Joo, siis olen aivan varma, että kiireen takia. Väkisellä joulumarkkinoilla väänsivät. Toivottavasti nuo asiat korjataan.

MasterTK

Hmm... Naminami on ihan hyvä tässä. En tajua mitä se tekee esim. Rainbow Ridessa, kun itse tulin kakkoseksi voittamalla kolmanneksi tulleen varmaan puolella kierroksella, niin naminami oli taas minua melkein puolella kiekalla edellä. >_>

Salevits

(12-05-2011, 07:07 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Hmm... Naminami on ihan hyvä tässä. En tajua mitä se tekee esim. Rainbow Ridessa, kun itse tulin kakkoseksi voittamalla kolmanneksi tulleen varmaan puolella kierroksella, niin naminami oli taas minua melkein puolella kiekalla edellä. >_>
Yllättyikö joku :D

Helkkari alkaa tuo 3DS himottelemaan toden teolla

*haikailee mario kart wii aikoja*

NamiNami

Pelasit itekin aika hyvin TK, muistan jonkun DS DK Passin missä johdit aika reilustikin yhessä vaiheessa.

Siinä tokalla kerralla kun pelattiin niin en tiedä kertooko ne nimet mitään, mutta oikeastaan kaikki oli MKWiin puolelta olevia kavereita. Se Shaun joka siinä oli, on MKW:ssä Euroopan paras ja varmaan joku maailman top 3. Tässä pelissä se ei kuitenkaan vielä ole mikään ylihyvä. Hajosin kun Mustis tuli sinne jossain vaiheessa. Voisin muuten lisätä Mustiksen 3DS FC:n jos sopii?

Oma on 0473-7889-9992

Perustin muuten lauantaina communityn Nintendo Suomelle, toistaiseksi siellä ei ole kun kymmenkunta pelaajaa mutta joulun jälkeen varmaan enemmän. Ei oo tullu noissa ite pelattua vielä paljoakaan mutta jos kiinnostaa niin voin sen koodin tännekin antaa.

MasterTK

No, huomasin kyllä etteivät ne heput olleet mitä Pentti Peruspelaajia. >__> Mutta oli kyllä hyvä pelit. Toivottavasti nyt vaan Nipa korjaa nuo Time Trialin paskuudet kuntoon, niin kasassa aika kova peli.

Mustaviinimarja

Itekki joinasin illalla TK:n ja Naminamin peliin, jos satuitte huomaamaan. Naminami kuitenkin pyyhki naamalla lattiaa. :p


Itsekkin perustin communityn NOF:lle, jonne varmaan semipelaajia joinaa. >_> kerroppas Naminami communityn koodi.

4382 2068 3016 on oma FC.

NamiNami

Lisäsin Mustiksen.

Se NoFin communtiy code on 31-9073-1210-6709

Mustaviinimarja

Haittaako, jos ilmoitan tuon koodin NOF:n MK7 wifi töpön listassa olioille, niin hekin voivat lisätä sen listaansa.

NamiNami

Kirjotin sinne Mario alueen MK7 threadiin sillon että multa saa privalla sen koodin, aika monella tosta wifi töpön listasta olijoilla on jo se koodi. Mutta luonnollisesti mitä enemmän porukkaa, sen parempi. Ettei tässä tarvi säästellä, kun vissiin 100 000 pelaajaa on se limit communityyn.

Edit. Vissiin tuo Eppu ainoa joka ei ole kysynyt sitä vielä

NamiNami

http://www.youtube.com/watch?v=H9Ma3-UNrho

En toistaseksi ole parempaa aikaa tuohon rataan löytänyt. Kun ainoot kuvakulmat on nuo orvot niin kokeilin hyödyntää tilannetta siten että pitää molemmat pyörimään samaan aikaan.

BürZ

sain ton mk7 tosiaan jouluna ja äskön vetäsin kolmen tähden rankin ku ajeltiin yhteensä 600km isoisotädin 95v synttäreille >_> oisko online peliä joku päivä? ei mitään hajua omasta taitotasosta, mitä nyt botteja vastaan n. 1-3 kertaa piti vetää cuppi että sain triplan kaikista. oma fc on 2148-8129-5838 jos jollain ei vielä oo

bËst

Sama stoori kuin Burzilla, ilman sitä mummokerrointa. Peli on hanskassa, masterointiin on vielä matkaa sillä pelitunteja alla vasta jotai aboauttiarallaa 4h, mutta tuntuma löyty aika nopeaa ja tuo bottien kanssa kisaaminen on lähinnä pakkopullaa.

Oma FC: 0645-6303-7849

MasterTK

(12-31-2011, 06:51 AM)bËst link Wrote: [ -> ]Sama stoori kuin Burzilla, ilman sitä mummokerrointa. Peli on hanskassa, masterointiin on vielä matkaa sillä pelitunteja alla vasta jotai aboauttiarallaa 4h0645, mutta tuntuma löyty aika nopeaa ja tuo bottien kanssa kisaaminen on lähinnä pakkopullaa.

Oma FC: 0645-6303-7849

Lisäsin sinut. Lisääppä minunkin koodi joka löytyy edelliseltä sivulta.

bËst

(12-31-2011, 07:23 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ][quote author=bËst link=topic=145.msg21643#msg21643 date=1325314282]
Sama stoori kuin Burzilla, ilman sitä mummokerrointa. Peli on hanskassa, masterointiin on vielä matkaa sillä pelitunteja alla vasta jotai aboauttiarallaa 4h0645, mutta tuntuma löyty aika nopeaa ja tuo bottien kanssa kisaaminen on lähinnä pakkopullaa.

Oma FC: 0645-6303-7849

Lisäsin sinut. Lisääppä minunkin koodi joka löytyy edelliseltä sivulta.
[/quote]

Lienkö sokea tai jotai, ku en löytäny muuta kuin tuon laittamasi Community-coden

MasterTK

2277 6737 3424

NamiNami

Lisäsin bestin ja burzin. Omalla kohalla MK7 on ruvennu huolestuttavasti jo käymään tylsäksi, ei vaan tarjoa niin paljon iloa kuin mitä esim MKWii itselle...

bËst

Ite vasta alan lämpenemään pelille. MKWii oli kyllä omaan makuun kanssa ihan kone, mutta tää iskee paremmin. Ainoa semikritiikki mikä tulee nopeaa mieleen on lähinnä mielipidepoliittinen ku Kart maailmassa on monia uskomattoman mahtavia retrokenttiä, mutta tähän otettiin just Marple Tree way, Daisy Cruiser ja Mushroom Gorge >_>.

Mutta Rainbow riden musiikki, once again pure master piece
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8