Smash Finland Foorumi

Full Version: Nintendo 3DS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

MasterTK

Time triali on MK Wiin vahvuus, mutta melkein kaikki muu siinä on paskempaa. Itse asiassa Double Dash, Mk7 ja DS ovat kaikki parempia pelejä muilla osa-alueilla. 

DS-versio on ehkä edelleen paras, mutta MK7 on myös tarpeeksi hyvä. Paras kenttävalikoima, hienoimmat grafiikat ja erittäin toimiva nettipeli. Tosin ilman blue shelliä peli olisi noin 500x parempi. Parhaimmillaan peli on noin viidellä - kuudella pelaajalla, jolloin itemi pullatus on huomattavasti pienempää.






bËst

Siis tuo Blue shell on ollut sitten MK64:sen täysin tyritty itemi. Pelkästään kiukkua aiheuttaa. MKDD!!:ssä se oli ees suth inhimillinen ku sen pysty suth helposti dodgettamaan, mutta tässä tarvii käytännössä aina sienen >_>. Ja yleensä se tappaa iskemään kaikissa peleissä aina silloin ku mitään teoreettista mahista dodgeen ei ole. Esim: ilmassa ollessa.

Niin ja yks kiukku asia, mikä on ollut läpi mario karttien historian: En jaksa ymmärtää tuota pakkojyystöä 50 ja 100cc:illä, että saa kaiken unlockattua. Olis rehtiä jos menis 150cc läpi niin kaikki muukin aukeais >_>. Kuumaa kamaa jystää näitä pienempiä cc:itä

NamiNami

Imo red shellit on ihan liian overpowered tässä, ilmassakin hakeutuu edellä olevaan. Tosin ne oli MKW:ssä aika turhia, mutta tässä vähän liian hyviä

saska

(12-31-2011, 02:23 PM)bËst link Wrote: [ -> ]Niin ja yks kiukku asia, mikä on ollut läpi mario karttien historian: En jaksa ymmärtää tuota pakkojyystöä 50 ja 100cc:illä, että saa kaiken unlockattua. Olis rehtiä jos menis 150cc läpi niin kaikki muukin aukeais >_>. Kuumaa kamaa jystää näitä pienempiä cc:itä

Siis eihän Mk7:ssa tarvitse edes pelata noita 50 ja 100cc juttuja käytännössä ollenkaan. Kaiken saa auki 150cc pelaamalla, koska pelissä kaikki aukeaa vain kolikoilla ja randomilla.

E: tämän lähettäny vissii naaminaami t: saska

Xylitol

(12-31-2011, 03:29 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Imo red shellit on ihan liian overpowered tässä, ilmassakin hakeutuu edellä olevaan. Tosin ne oli MKW:ssä aika turhia, mutta tässä vähän liian hyviä
Ei ne kyllä MKDS:ssäkään ainakaan nettipelissä hirveästi perässäroikkuvista banskuista välittäneet, iskivät aina sivusta prkl. En ole nyt tätä seiskaa vielä päässyt koittamaan, mutta MKwiissä niiden teho oli silti kohtuullisen hyvin suhteessa niiden yleisyyteen, jos olit sijoituksissa siinä keskipaikkeilla. Ja oikein käytettynähän kolme punaista kilpeä varmisti aina osuman, ellei edessä olevalla sitten sattunut olemaan suht harvinaista banskujonoa.

Vihreät kilvet aina korkeintaan itsetuhoisia, en osaa niillä missään kartissa tähdätä lainkaan <_<

Xylitol

Mitä moloa, 150cc CPU:t ovatkin astetta brutaalimpaa porukkaa, varsinkin jos vertaa vaikkapa MKWiihin. Näille ei riitä se, että ne heittelevät ajoittain sinisiä kilpiä, ehei- ensimmäisenä ne kuroutuvat kumilenksu-mekaniikoillaan takapuskuriin kiinni, ottavat siitä imuboostin ja kaasuttavat edellesi, samalla pommittaen taaksepäin naamaasi kilvillä ja banaaneilla huolestuttavalla osumatarkkuudella. <_< Siinä vaiheessa kun nopea, mutta hitaasti kiihtyvä karttisi alkaa päästä taas vauhtiin on puolikas kisaajista huristellut ohitse ja todennäköisesti vielä läsäyttänyt jäähyväisbanaanit suoraan kulkureitillesi sekä varastaneet kaikki lähellä olevat kolikot ja tavaralaatikot. Tuntuu siltä, että peli itse nauttii pelaajan nöyryyttämisestä, kun MKWiissä kiukku keskittyi enimmäkseen epäreiluihin tavaroihin.

RTpmwe

Siis oli mikä tahansa marti kartti ni gp:t ajetaan sillä kevyimmällä ja nopeiten kiihtyvällä autolla, muilla ei mitää toivoa

MasterTK

(01-04-2012, 05:43 PM)Xylitol link Wrote: [ -> ]Mitä moloa, 150cc CPU:t ovatkin astetta brutaalimpaa porukkaa, varsinkin jos vertaa vaikkapa MKWiihin. Näille ei riitä se, että ne heittelevät ajoittain sinisiä kilpiä, ehei- ensimmäisenä ne kuroutuvat kumilenksu-mekaniikoillaan takapuskuriin kiinni, ottavat siitä imuboostin ja kaasuttavat edellesi, samalla pommittaen taaksepäin naamaasi kilvillä ja banaaneilla huolestuttavalla osumatarkkuudella. <_< Siinä vaiheessa kun nopea, mutta hitaasti kiihtyvä karttisi alkaa päästä taas vauhtiin on puolikas kisaajista huristellut ohitse ja todennäköisesti vielä läsäyttänyt jäähyväisbanaanit suoraan kulkureitillesi sekä varastaneet kaikki lähellä olevat kolikot ja tavaralaatikot. Tuntuu siltä, että peli itse nauttii pelaajan nöyryyttämisestä, kun MKWiissä kiukku keskittyi enimmäkseen epäreiluihin tavaroihin.

Siis single player on käytännössä 1 vs 7. Jos itse olet kolmantena ja kakkosena oleva saa punaisen kilven itselleen, niin todennäköisesti se koittaa ampua sillä sinua kuin sen edellä olevaa tietokonetta. Lisäksi tietokonekuskit osaavat käyttää aseita paremmin kuin koskaan ennen. Osaavat ampua sopivasti ennakkoon vihreillä kilvillä ja jättää näppärästi banskut oikeisiin paikkoihin.

Mutta aika helposti pelissä saa silti kolme tähteä, vaikka tietokoneet kusettavatkin. Pari cuppia jouduin uusiksi ajamaan, kun välillä tuli tilanteita ettei vaan voinut mitään. Viimeisellä kierroksella ensin tulee juuri rotkon kohdalla salama, hetken päästä blue shell, sitten kolme punaista kilpeä perseeseen ja lopuksi vielä joku ajaa tähdellä hanuriin. Luonnollisesti aina Cupin viimeisessä kentässä, että joutui ajamaan koko paskan uusiksi.

saska

(01-05-2012, 07:30 AM)MasterTK link Wrote: [ -> ]Viimeisellä kierroksella ensin tulee juuri rotkon kohdalla salama, hetken päästä blue shell, sitten kolme punaista kilpeä perseeseen ja lopuksi vielä joku ajaa tähdellä hanuriin.

Vaikka en ole koskaan pelannut koko peliä, tämä kuullosti kovin tutulta...

bËst

Siis itellä tuo single player pulttaa ihan sikana. Vakio on se, että oon kaks kierrosta nykiny molosti johtoa, mutta sitten alkaa tapahtua: samalla hetkellä ku vipa kierros alkaa niin tuntuu että mitään muita itemeitä kuin blue shellejä ei oo olemassakaan. Paitsi tietenkin banaanit omassa käytössä. Sit ne kolahtelee aina kaiken maailman rotkojen kohdalla >_>. Ja kuten namikin sanoi: Punaiset kilvet on tässä hitusen inbalanced. Item politiikka on kyllä ollu kaikista toimivinta MKDD!!:ssä, ku siinä oli inhimilliset mahdollisuudet taidolla dodgettaa niin siniset kuin punaisetkin kilvet. + tuo DS:n ja Wiin mario karteista alkanut politiikka että itemin tehon muuttuminen sijoituksen mukaan on täyttä shaibaa >_>. Jee jee ku ykkössijalla tähti ja golden mushroom kestää ehkä 5 sekuntia. Ja salama tehoaa 7:nä olevaan varmaan kahden sekunnin ajan.

BürZ

botit on opetellu myös sellasen jekun että jos pelaaja saa bullet billin ja jollain botilla on salama, niin se odottaa tismalleen sitä ajankohtaa, kun bullet bill lähtee ennen kuin pistää salaman. en ole varma onko tähdenkin kanssa noin.

MasterTK

(01-05-2012, 09:17 AM)BürZ link Wrote: [ -> ]botit on opetellu myös sellasen jekun että jos pelaaja saa bullet billin ja jollain botilla on salama, niin se odottaa tismalleen sitä ajankohtaa, kun bullet bill lähtee ennen kuin pistää salaman. en ole varma onko tähdenkin kanssa noin.

No kyllä minulla ainakin monesti iskevät salaman vaikka olisikin tähti tai bullet bill, joten sinulla on varmaan ollut vaan paska tuuri. >_> Eikä minusta nuo punaiset kilvet ole niin hirveän liian pahoja, kun melkein koko ajan saa tavaraa, jolla niitä voi blokkia. Tosin se että seuraavat ilmassakin, on uskomattoman typerää.

Vois tänään illalla pelata porukalla netissä, jos jotain kiinnostaa. Ainakin minä ja minun veli ollaan tulossa.

BürZ

voin tulla pelaamaan jos en vahingossa unohda jostakin syystä

bËst

itelläki on ainaki näennäinen vapaapäivä, notta voisin olla gameissa mukana. Laittaa tänne vaikka jotai yleistä informaatiota notta koska porukkaa huvittais pelailla.

NamiNami

Otan 3DS:n Pajulle mukaa, jos kerkeen illemmalla niin voisin tulla kanssa. Kunhan konsolin saa nettiin.

BürZ

oottelen tossa smashfinlandin communityssä että joku muu tulee kanssa, ei sillä että tässä mitään kiirettä on

Paju

(01-05-2012, 05:35 PM)BürZ link Wrote: [ -> ]oottelen tossa smashfinlandin communityssä että joku muu tulee kanssa, ei sillä että tässä mitään kiirettä on

Nami ei ainakaan ehdi mitenkään ennen 22, tuskin edes ennen 23.

BürZ

juu no on tässä vaikka koko yö aikaa mulla, pelaan sillon ku väkee tulee

Xylitol

Voin pelailla tässä illan aikana myös ja varmasti myös koko loppuviikonkin aikana, tällä hetkellä tosin vain minä ja Byrz vartoillaan täällä

Edit: Pidetään nyt pientä taukoa, jos sillä aikaa tulisi vaikka enemmänkin pelaajia. 1v1 viihdyttää aikansa, mutta kivempaa olisi porukassa. Hyvät pelit silti Byrzin kanssa

BürZ

porailtiin hetki xylitolin kaa ja sen voi todeta että kahdestaan tuo on varmaan eniten pullasta kiinni, toisena jos saat blooper->pommi->blooper, tapahtui mulle coconut mallissa kerran, niin niillä on paha lähtä ohi, jos toinen on päässyt etumatkaan. eri asia on jos saat blue shellin. ihan hyviä pelejä oli. oottelen taas täälä.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8