Smash Finland Foorumi

Full Version: Apex 2013 - 11.-13.1.2013 - New Brunswick, NJ
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Paju

[Image: jorgos2.jpg]

Suomesta lähdössä:
1. Paju
2. NamiNami
3. Laatikko
4. Sale

Päivittelen tätä topickkia tulevaisuudessa. Mutta nyt oikeesti ihmiset, uskomaton tilaisuus päästä kokemaan iso Amerikan turnaus. Eikö ketään muuta muka kiinnosta?

Paju

Tällä hetkellä kiinnostuneita lähtemään mun lisäkseni: Nami, Loota, Sale, Jage(epävarma), Jebu(epätodennäkönen), Vurky(epätodennäkönen),  Schwa(epätodennäkönen). Haluaako kukaan muu tulla mukaan? Voin lisätä skypechattiin mukaan, jos joku muukin on kiinnostunut.

ajp_anton

Eikö tulis halvemmaks lentää suoraa Beast 3:sta? Jos ootte menossa sinnekin =).

Kayakilta löytyy:
GOT - JFK/EWR, JFK - HEL
7. päivä lähtö, 14. päivä paluu, 539€.

Paju

Tuskin ollaan tulos Beast 3, tai minä ainakaan. Pakko mennä kouluun maanantaina ja tiistaina, jos aion saada Apexia varten koulusta vapaata. Juttelinkin tosta jo Armadan kanssa pari päivää sitten.

+ Loota saa oman lentonsa 70€:lla. <_<

Paju

http://i.imgur.com/VrfJX.png

Finnairilta löyty tollaset lennot. Varataan noi Namin ja Lootan kanssa ehkä ilmeisestikin lauantaina. Ketään muutako nyt ei sit kiinnosta?

NamiNami

KLM yhtiöllä menopaluu hintaan 484€

ke 9.1.2013
07:00 Helsinki - 08:40 Amsterdam
11:00 Amsterdam - 13:35 John F. Kennedy

ma 14.1.2013
17:45 John F. Kennedy - 07:10 (ti) Amsterdam
09:40 Amsterdam - 13:05 Helsinki

Halpa ja muutenkin järkevä vaihtoehto. Riittävästi vaihtoaikaa jos lento on vähän myöhässä, ja Amsterdamin lentokenttä ei ole mikään kauhean iso verrattuna Heathrowiin. Lähtee varaukseen piakkoin.

Paju

Minä ja Nami ostettiin lentoliput Finnairilta. Loota ostaa itselleen lipun ilmeisestikin huomenna aamulla. Kai nyt joku muukin lähtee messiin?

MasterTK

Aina kiinnostaa kaikki, mutta mihinkään kuukausien päähän en ikinä uskalla luvata mitään. Kahta päivää ennen turnausta vasta yleensä tietää, että pääsekö vai ei ja sekin saattaa muuttua. >_>

NamiNami

Harmi että toi KLM hinta ei enää pidä paikkaansa, just kun oltiin varaamassa. Mutta nyt ainakin päästiin Lootan kanssa samoille lennoille niin mukava liikkua yhdessä porukassa varsinki ku noin kauas lähetään. Lootahan käy tiedustelemassa alueet jo tällä viikolla >_>

Onneks ei oo niin pitkää odottelua lentolippujen oston jälkeen kun Norjaan lähtiessä, kun sillon siihen turnauksenkin alkuun oli vielä pitkä aika. Nyt enää muutama kuukausi.

NamiNami

[Image: OoI1w.png]

saska

verokarhu vetelee hunajaa nii että silmissä sumenee

bËst

Zoomasin kanssa että veroparatiisi hiijohoi >_>

Kai nami hakee ämeriikän maalta massia turnauksesta vähintään että lentokulut saa katettua?

NamiNami

Riippuu jos huono valuutan vaihtokurssi.

Salevits

Juuh elikkä mites Apex porukka

Missä majotutte?
Kuinka suuri osa viikosta menee poraan?

Jos tulisin messiinB pääsisinkö viel samaan mestaan majottumaan ja sellasta. Kertokaa muutenkin mitä ootte suunnitellu reissuun liittyen.

NamiNami

Skypessä on oma chatti tähän, eipä olla vielä isompia suunniteltu vaikka Pajun kanssa hoidetaan passiasiat ja muut valmiiksi tässä ihan lähitulevaisuudessa.

Majotus täällä InternetExplorerin luona. Viime vuonna Dr. PP, Armada ja muita oli tuolla viime vuonna, ja tänä vuonna sinne tulee ainakin meidän lisäksi kanadalaisia (ja japseja?). Täyttämällä lomakkeen saa sähköpostiin lisätietoa tuosta ja mulla on tuo kaveri lisättynä Skypeen, tosin tällä hetkellähän tuo on jo täynnä, mutta kun Round 2 avautuu housingiin niin ainakin Worm on iskemässä hampaansa siihen heti (jos oikein ymmärsin niin myös Worm on tulossa Lootan lisäksi).

Salevits

Olisi ikävä lähteä jenkkeihin asti ja jäädä ilman housingia

NamiNami

Hotellissa, joka on siinä Venuen vieressä, on varmasti tilaa. Mutta ei varmaan mukava vaihtoehto olla erilleen muista suomalaisista. Toivottavasti tuolta meidän housingista löytyy vielä paikkoja, uskoisin että joo.

Tosin ihan loogista että asiat menee vaikeemmaksi mitä enemmän jättää nämä viime tinkaan.

Paju

(11-25-2012, 05:04 PM)NamiNami link Wrote: [ -> ]Hotellissa, joka on siinä Venuen vieressä, on varmasti tilaa. Mutta ei varmaan mukava vaihtoehto olla erilleen muista suomalaisista. Toivottavasti tuolta meidän housingista löytyy vielä paikkoja, uskoisin että joo.

Tosin ihan loogista että asiat menee vaikeemmaksi mitä enemmän jättää nämä viime tinkaan.

Ei muuten ole siinä hotellissa tilaa enää. Smasherit varannu koko hotellin täyteen perjantaiks ja lauantaiks. Alex Strife yrittää tällä hetkellä sopia diiliä muiden lähellä olevien hotellien kanssa. En itse usko että siihen InternetExplorerin housingiin tulee vapautumaan sulle (tai Wormillekaan) tilaa, siinä on ollut niin paljon kiinnostuneita. Mutta en tosiaan tiedä varmasti, niin kannattaa varmaan laittaa sille pm ja kysellä tilannetta.

bËst

Venuelle vaan 8). Saa olla toiminnan ytimessä kaiken aikaa.

Meinasin iteki vakavissani vielä buukata lipun ja lähteä ku taloustilanne niin selkeästi plussan puolella ja selvisi että kouluakaa ei vielä tuolloon ole. Muuutta pidän apex miitin täällä lautapelejä pelaillen niin voiraan seurata teidän meininkejä siellä päässä 8)

Paju

Siellä venuella siis ei saa nukkua, jos joku ei sitä vielä tiennyt. Sen takia nuo housingit ja hotellit onkin niin pultissa.

Edit: http://www.smashboards.com/showthread.php?t=330127 Tällainen on näköjään toissapäivänä tullut. Ilmeisesti on vielä tilaakin. Maksaa näköjään aika paljon enemmän kuin meidän housing (mutta kuitenkin varmaan hotellia vähemmän), mutta on myös varmasti paljon mukavampi kuin meidän.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8