Smash Finland Foorumi

Full Version: Palauteketju
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

bËst

Faktoja:

1) Foorumi on täynnä vaikka mitä täyteviestejä joissa ei suoraan sanottuna ole järjen hiventäkään. Samaapa tuo välistä on livenäkin, joten mielestäni tämä ei näin KAVEREIDEN kesken aiheuta mitään ongelmaa. Toki noita "superporia" olis foorumilla vähemmän jos vain oikeasti sanomisen arvoiset viestit olisi lähetetty.

2) Toisten aitoa morkkaamista en kuitenkaan arvosta. Myönnän notta en oo varmaan puoliakaan posteja lukenu joten korjatkaa jos jotai tärkeää on jääny huomaamatta, mutta ainaki frozenin morkkaus RT:tä ja muita kohtaan on ollut sangen turhaa. Jos oot oikeesti kritisoinut kaikkia modeja / admineja yms niin sit kerrot mullekki mitä oon tehny tai en oo tehny ekkä kaada kaikkea RT:n niskaan.

3) Ei noita bannimisia täällä foorumilla oikeesti tarvita ku niille tuhannen trolleille joita kukaan ei ees tunne. Tulee vähä sama olo ku kieltäisin jotai kaveria puhumasta mulle. Ja mitä nyt oon perilla asioista niin on vaikuttanut nää bannit enemmän henkilökohtaisuuksilta kuin yleiseltä "sääntörikkomukselta"

mutta joo, koitan nyt näin "oikein super hienona modena" (NOT >_>) saada tilanteeseen jonkinlaisen rauhan

MasterTK

(05-11-2010, 07:10 PM)Frozen link Wrote: [ -> ]No, kerro nyt rakas TK.

Mitä eroa näillä on?

Toinen postittaa kuvaketjuun/-vapaa-aihe ketjuun kuvan ja heittää huulta siellä.

Toinen postittaa sataan eri ketjuun "Cool story bro" viestin (ja siinä ohella nimenomaan on törkeä muita kohtaan, sekä tahallaan jatkaa tätä ärsyttääkseen) i.e. trollaa.

Olet kyllä RT:tä puolusteleva jälkeenjäänyt, jos oikeasti uskot, että nuo "cool story bro" viestit ovat asiallisia, eivätkä spämmiä.
Vitun dille.


Ei mitään eroa. Tosin erona sinun kirjoituksiin on, että nuo RT:n "cool story" -jutut eivät ole lähelläkään sinun juttujesi tasoa. Haukut aina suoraan kaikkia paskoiksi, vaatimassa mode-oikeuksien poistamista  ja kirjoittelet hirveitä rage-viestejä pienimmästäkin, kuten taas kerran tässä ketjussa ja todennäköisesti tämän viestin jälkeen vielä lisää. Tiedetään, paskin foorumi ikinä ja paskimmat modet ikinä.

RTpmwe

Kaikki on paskaa, elämä on perseestä, en osaa mitään lopetan meleen

MasterTK

Selvä, pidetään vaan, mutta nyt loppuu tämä riehuminen ja kaikki  jäljelle jäävät parantavat tapansa.

-LzR-

yhtäkkiä hitler

peki

jokainen joka haluaa haastaa välttämättä riitaa, menkööt lähimmälle nakkikioskille kello 24 jälkeen.

Vilu

No se ois kyl harmi jos nettisäädön perusteella jotku tekee päätelmiä siitä että kannattaako jatkossa tulla turnauksiin tai ei. Tosin aika vaikea pysyä kärryillä siitä mikä on sarkasmia ja mikä ei.

Anteeksi oman postini kiroilu muuten, ei sitä tartte.

Monet tyypit on nettikirjoittelun perusteella erilaisia kuin ovat kasvotusten. Yritetään olla sellaisia kuin kasvotusten ollaan myöskin netissä.

-LzR-

Jos oltais niiku kasvotusten en postais ikinä mitää  ::)
Ja jännää että postini editoitiin, hyvin jännää. Sanoisinpa jopa että tosi jännää.

RTpmwe

Eiköhän kaikki tarpeellinen ole jo sanottu. Asian vatvominen täällä ei johda enää mihinkään.

Myönnän tehneeni virheitä, ja toivon että myös muut huomaisivat omat virheensä.

Laatikko

Omasta mielestäni esimerkiksi Big Bossin postaamat kuvat ja videot ovat olleet osaksi aika hillittömiäkin ja hän on postannut nämä vielä ihan oikeisiin paikkoihin. Jos postaa muiden mielestä huonon kuvan Hupiketjuun niin ei ole toimittu lainkaan väärin. Siispä on ihan subjektiivista kuka niistä kuvista pitää jne, joten mm. wanhan hokeminen kuva toisensa jälkeen on hyvin rasittavaa ja sen voisi kyllä jättää pois ellei oikeasti ole jokin elämää syvempi tarkoitus mukana.

Vaikka Frozenia on kohdeltu väärin viime aikoina niin vähän ylireagoit silti näihin asioihin. Esimerkiksi TK:n haukkuminen on vain oman asemasi pahenentamista kun TK ei ole sinua kertaakaan haukkunut tämän keskustelun aikana. Olen kuitenkin samaa mieltä edellisestä turhuuden vertauksestani, että ylempi vaihtoehto on paljon suvaitumpaa kuin jälkimmäinen. Satunnainen merkityksettömien viestien postaaminen ympäri foorumia on ollut suuri vitsaus alusta lähtien, joka on kuitenkin viime aikoina vähentynyt, kiitos siitä kaikille.

En oikeasti ymmärrä mikä ihmisiin menee täällä foorumeilla kun irl ihmiset ovat niin mukavia ja hauskoja toisiaan kohtaan. Itse ainakin suorastaan synnyn uudelleen aina tapahtumissa kun meno on niin hillitöntä ja ihmiset niin avoimia. Siksi minua surettaakin nähdä täällä foorumeilla tappelua näiden ihanien ihmisten välillä helposti selvitettävistä asioista, jotka ovat vain kasvaneet kärpäsestä härkäseksi. Koittakaa nyt ihmiset olla vähän ymmärtäväisempiä toisiaan kohtaan. Aina myötätuntoa ei saa, mutta siinä vaiheessa onkin hyvä siitä muistuttaa kohteliaasti, jolloin tilanne pysyy helpommin hallinnassa.

Palautteen antaminen on sallittua ja rohkaistua, mutta hyvänen aika kun se pitää antaa niin kärjistyneessä muodossa morkaten muita samalla vailla omatunnontuskia.

Vilu

Äänestetään Laatikko eduskuntaan. Hän tuo oikeuden smash piireihin ja saa eduskuntatalon viikonlopuksi lainaan turnauksia varten. Ou-Jee.

On Topic: JOo on Big bossilla ollu hauskojakin juttuja, sitäpaitsi arvostele pelibiisi on yleisen keskustelun paras topikki.

saska

oon lukenut 99% tän foorumin viesteistä ja itteäni ei rt sedän viestit ole haitanneet, koska ne ovat lyhyitä ja nopeasti luettu. sen sijaan jotkut filosofiaketjun vajekeimmista viesteistä olen jättänyt lukematta koska ne on liian pitkiä.

kumpi on parempi: lyhyt huono viesti vai pitkä huono viesti?

itse en nyt tässä puolusta ketään muuta kuin itseäni

8)

Novi

Minusta RT saa tulevaisuudessa muuttaa käytöstään tai muuten moden oikeudet pois, en tarkoita tätä millään pahalla mutta mainitsin toisessa ketjuissa ominaisuuksia joita mielestäni modeilta pitäisi löytyä. Big Bossin bännäämisessä ei mielestäni ollut mitään järkeä, kaveri on ollut tosi asiallinen ja imo mukavampi katsella hauskoja (joskus todella jopa hervottomia ja todella osuvia) gif animaatioita ja 4chan kuvasälää kuin lukea <_<, cool story jne. spämmiä. Tietysti tuo kuvien spämmiminen voi olla ärsyttävääkin mutta aivan totaalisen älytöntä TK:lta verrata Frozenia Big Bossiin. Todella hyvä postaus laatikolta, mielestäni loota on SF:n paras esimerkki asiallisesta modesta joka perustelee mielipiteensä.

Ja miksi ihmeessä Heikki Hopo on modena?

heikki hopo

en tiiä kuka anto mode oikeudet, ottakaa pois vaan jos ottaa pannuun kun en näillä mitään muutenkaan tekisi.

Laatikko

(05-11-2010, 09:50 PM)saska link Wrote: [ -> ]kumpi on parempi: lyhyt huono viesti vai pitkä huono viesti?
Nuo lyhemmät viestit ovat suurimmaksi osaksi huonoja, mutta nuo pidemmät viestit ovat pääasiassa taas aivan toista laatua. Jos filosofiaketjusta löytyy pitkä aiheeseen liittyvä viesti, jota ei jaksa lukea, vika löytyy peilistä eikä viestistä. Jos filosofiasta ei juurikaan pidä niin siellä lienee turha hillua.

PeliQ

En nyt tiedä mistä tämä RT:n ja Frozenin vihanpito on alkanut, mutta itseäni ottaa molempien viestit välistä päähän. Kai noille "cool story bro/u mad bro?" viesteille löytyy oma faniporukkansa joka niitä viljelee, mutta kun niitä rupesi näkemään joka toisessa viestissä(en siis tässä tarkoita vain RT:tä vaan foorumeita/nettislangia ylipäätään). Sitten frozeniin. Mistä tämä sun ja TK:n vihanpito on lähtöisin? Näen teikäläisen morkkaavan TK:ta paljon useammin kuin TK sinua. "King of offtopic" 8). Ruudun ulkopuolella olette kaikki mukavia tyyppejä. Miksei myös foorumeilla?

Ja ei, en itse väitä olevani mikään malliesimerkki, mutta toivon myös että pystyn olemaan asiallinen tarvittaessa. Eiköhän kaikki täälä kuitenkin kaikki pysty elämään sovussa kuhan vain jätetään toi turha morkkaus pois. Meikäläistä saatte morkata niin paljon kuin vain haluatte. Annetaan uusille hyvä kuva Suomen smash-skenestä niin uskaltavat tulla turnauksissa käymään.

[/asiallisuus]

MasterTK

(05-12-2010, 07:43 AM)PeliQ link Wrote: [ -> ]En nyt tiedä mistä tämä RT:n ja Frozenin vihanpito on alkanut, mutta itseäni ottaa molempien viestit välistä päähän. Kai noille "cool story bro/u mad bro?" viesteille löytyy oma faniporukkansa joka niitä viljelee, mutta kun niitä rupesi näkemään joka toisessa viestissä(en siis tässä tarkoita vain RT:tä vaan foorumeita/nettislangia ylipäätään). Sitten frozeniin. Mistä tämä sun ja TK:n vihanpito on lähtöisin? Näen teikäläisen morkkaavan TK:ta paljon useammin kuin TK sinua. "King of offtopic" 8). Ruudun ulkopuolella olette kaikki mukavia tyyppejä. Miksei myös foorumeilla?

Siis olen miettinyt tätä välillä itsekin. Ei sillä, ettenkö joskus olisi Frozenia morkannut, mutta heppu hyökkää usein ihan pieniinkin, aivan eri henkilöille tarkoitettuihin viesteihini ja vuodattaa aina noita samoja haukkujaan. Tätähän on jatkunut jo kaukaisista nipan foormin ajoista lähtien. En kyllä ole kenenkään nähnyt samalla tavalla hermostuvan joka asiasta ja kirjoittelevan rage-postauksia. Edelleenkään minulla ei ole mitään Frozenia vastaan.

MasterTK

Noh, väitätkö itse käyttäytyväsi jotenkin paremmin?

MasterTK

Asia selvä, mutta nyt kaikki lopettavat näistä asioista tappelun ja jatkaa paremmalla linjalla tästä eteenpäin.

Novi

Hyvä veto muuten pekiltä/rt:ltä/tk:ltä/lootalta/bestiltä??? ottaa pois nuo viestimääriin perustuvat tittelit, toivottavasti puhtaan spämmin määrä vähenee jatkossa ja saadan enemmän sisällöllistä luettavaa.

Mutta toisaalta The pora on niin kova titteli että se pitäisi antaa kovimmille pelaajille kuten nipille neukulle tai pekille 8)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23