Smash Finland Foorumi

Full Version: Palauteketju
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

mayhem_

Tartteeko tän olla jotain muuta kun insideporukan chathuone?

TaisteluJaska

(10-19-2010, 01:12 PM)mayhem_ link Wrote: [ -> ]Tartteeko tän olla jotain muuta kun insideporukan chathuone?
Tässäpä täydellinen kysymys.
Ilmeisesti Laatikko haluaa tältä foorumilta jotain muuta, mihin se on tarkoitettu. Meniks oikee?

Ja ainahan on filosofia topic jossa HippiEetu dominoi.

Toisaalta en pidä siitä että ihmiset antavat aivan turhan takia banneja. Tää on tällanen foorumi että jos on vähänkään tunnettu tyyppi näissä piireissä niin joko kaikille moderointioikeudet tai sit vain niille jotka sen ansaitsee. RÖÖ

Novi

(10-19-2010, 01:09 PM)Laatikko link Wrote: [ -> ][quote author=MasterTK link=topic=5.msg10986#msg10986 date=1287490028]
[quote author=Laatikko link=topic=5.msg10981#msg10981 date=1287485844]
Tämän foorumin viestien taso on kyllä aikamoista kuraa ollut
No, sellaista foorumia ei varmaan olekaan, jossa 99% viesteistä ei olisi kuraa. Gamefaqs, Pelaajalauta, Pelaajalehti, IGN, Suomi24, Iltalehden foorumit tai Nipan foorumit... Listaa voi jatkaa loputtomiin.
[/quote]
Täällä keskustelu on täysin olematonta ja suuri osa viesteistä on jotain pieniä heittoja, jotka eivät millään tavalla liity aiheeseen. Ketään ei kiinnosta panostaa viesteihin ja tämä foorumi on mielestäni päätynyt lähinnä tällaiseksi insideporukan chathuoneeksi. Hoitaahan tämä asiansa, eli turnaukset sun muut sovitaan täällä hyvin ym., mutta juuri mihinkään muuhun tästä ei ole ollut. Harvassa tuo taso on hyvä, mutta tämä menee helposti ainakin oman odotustasoni alle.

No can do, imma live with it.
[/quote]

Ymmärrän Laatikon pointin ja musta on hienoa että Loota ja pari muuta ihmistä on oikeasti yrittäneet luoda tänne keskustelua eri aiheista. Musta ongelma on siinä että on kysymys peliyhteisöstä eikä tämän yhteisön keskuudessa ole tapana keskustella mistään sen syvällisemmästä, joko pelätään jonkinlaista leimautumista tai sitten ihmisillä ei ole mihinkään mitään sanottavaa (tätä tosin epäilen). Jotenkin mulla on sellainen olo että kukaan ei uskalla sanoa suoraan tai selittää omia näkemyksiään vähänkään syvällisemmistä jutuista koska jotenkin pelätään mitä muut ihmiset ajattelee jos avautuu. Voiko tällästäkään tekstiä tänne kirjottaa? Sanokaa jos ootte eri mieltä tai jos oon väärässä.

Musta olis esimerkiksi mielenkiintosta keskustella ateismista, uskosta etc. koska tiedän että tämän skenen sisällä on paljon uskovaisia ja osa on ateisteja mutta tämäkin aihe taitaa olla tabu ;) Valitettavasti toistaiseksi jos haluan näistä asioista keskustella pitää siirtyä muille foorumeille.

MasterTK

Kyllä minäkin ymmärrän Laatikon pointin, vaikka Mayhem onkin asian ytimessä. Tosiasiahan on, että tämä on tarkoituksella tehty Smash-piireissä pyörijöiden chättipaikaksi, josta saa tietoa turnauksista, eikä varsinaisesti syvällisten ajatusten foorumiksi. Mutta aina kannattaa kuitenkin raapustaa, jos on jotain järkevää sanottavaa, sillä uskon kyllä järkevääkin juttua tulevan, jos aihe on oikeasti ajatuksia herättävä.

Nämä top10-peliä ja arvostele asia X -ketjuja on kuitenkin nähty jo miljoonat kerrat kaikilla pelifoorumeilla, niin ei kukaan täyspäinen jaksa niihin enää vastata kunnolla. Pitää vain kehittää jotain uutta, niin kyllä sitä asiaa tännekin saadaan. Hippelieetusen filosofia-ketjussa on jo jotain järkeä, vaikka aihe ei varsinaisesti minua kosketakaan.

Laatikko

En minä meinaakkaan, että tästä pitäisi jotain suurta ja mahtavaa tulla. Ymmärsin kylläkin aluksi, että foorumia yritettäisiin kehittää suuntaan jos toiseenkin tarkoituksena luoda avoin yhteisö, johon on vain helppo tulla mukaan keskustelemaan. Moni tuntemani täällä foorumilla käynyt on nimittäin saanut täältä todella huonon kuvan eivätkä jaksa enää vaivautua tänne (vaikka Smash kiinnostaisikin), esimerkiksi tuo taanoinen vastaanotto Brawl videot -topicissa karkoitti samantien uudet täältä ihan turhaan.

saska

hehheh... sori

RTpmwe

Kuka tahansa varmaankin ymmärtää Laatikon pointin tässä, joten en ala sitä nyt perustelemaan. Kyllä voisi foorumi olla ehkä virallisempikin, mutta minun mielestä  toimii juurikin näin insideporukan chattihuoneena. Tietenkin on käyttäjistä kiinni minkälainen fooumista tulee, mutta ei foorumin käyttäjiä voi pakottaakaan käyttäytymään erilailla kuin haluavat, kunhan käytös ei mene muiden käyttäjien mielestä liikaa yli.

bËst

Se että tämä foorumi rakentuu inside meiningille, on täysin ymmärrettävää. Mutta viestien "sisällättömyyteen" ja tähän ns. yhden sanan inside huumoriin ja varsinaisten keskustelujen kuolleisuuteen liittyen mieleeni herää yksi asia:

Ihan foorumin ulkopuolella vallitsee sama asia... loppujen lopuksi erittäin harvassa tuntuu olevan tilanteet että tyyppien välillä olisi jotain aitoa juttelua. Se menee jossain vaiheessa enemmän tai vähemmän siihen että joku laukoo jonkun mieleenpainuvan toteamuksen ja sen jälkeen se on jokaikisen keskustelun kulmakivi. yhteen aikaan kaikki on ollut orgastista, yhteen väliin pelkkää jyystöä ja nykyään kaikki on ihan pultissa.... Uusi evoluutio teoria perhaps.

Ei siinä, eikä asia meikäläistä haittaa pätkän vertaa. Mutta ajattelin vain notta jos jutustelu yleisestikin on välistä tuota tasoa foorumin ulkopuolella niin tottakait se korostuu foorumeilla moninkertaisena.

Mutta tiedän notta täällä on paljon tyyppejä joilla vois olla rakentavia mielipiteitä, hyviä pointteja, aitoa asiaa ja muutenkin ns. "hyvää juttuseuraa" foorumillakin (juttelun tasostahan loota ym tässä puhu eiks yeah?) mutta jotenkin se massavaikutus vaan toistaa tiettyjä asioita pukkaa välistä korostumaan ja sitä myötä kääntämään jokaisen fiksun keskustelun ns. läpänheitoksi.

Frozen

^ Lootan kämpillä ja kellarismash kolmosessa tuo oli asia jota kummastelin, eli se, ettei kenenkään kanssa niin millään tavalla tahtonut saada keskustelua aikaiseksi.
Yunan kanssa (KS3) tuli juteltua melko hyvin ja toimeenkin tultiin (ja heiteltiin läppää nipan foorumeille kirjoitetuista viesteistä, kun tämä kirjoitti sinne englanniksi niihin aikoihin) mutta eipä muihin henkilöihin päässytkään sen paremmin tutustumaan ja näiden kanssa juttelemaan.

Kyllä niitä huulenheittoja jne. tuli kuultua mutta ei sen kummempaa. Ja siksi osittain kyseisistä miittailuista jäi laimea maku.
Lootan kanssa on aina saanut keskutelua aikaiseksi kaikkialla ja kaikesta ja tämän kämpille saapuminen etuajassa on vain etuoikeus, nimittäin kun porukkaa alkaa ryntäämään sisään, se on menoa se ja kaikkialta kuuluu vain se sama perkeleen biisi 24h/3.

E: KS3:ssa bËstin kanssa muistaakseni pääsi hieman juttelemaan siinä turneepelin ohella ja vaikka keskustelu olikin lyhyttä, niin heppuun kuitenkin pääsi tutustumaan paremmin. Ei ollut mitään morkkailevaa huulenheittoa saati vastaavaa, pelkkää hauskanpitoa, nauramista ja sivukeskustelua pelin ohella.
Muiden kanssa se oli tällaista: Minä nauran jatkuvasti (vaikka sitten häviölle), toinen naama punaisena, vakavana ja lärvi kiinni toosassa.

Loota, Vilhelm, Neutroni ja Masa... Siinäpä ne tyypit sitten ovatkin, joihin pääsi paremmin tutustumaan aikanaan (tämä uusimaan porukka järvenpään läheisyydestä, eli sale, kalzu, jekku, olmo jne. ovatkin sitten jo joko ennestään vanhoja tuttuja tai henkilöitä joita tapaa tuon tuosta muutenkin)

TaisteluJaska

Hajosin Bestin vastaukselle, koska se pitää paikkansa. 8)
Mutta joo, keskustelua syntyy sillon ku ollaan esim. porukalla matkalla turnaukseen.
Meikästä on vaa hyvä ku työ/yliopistoelämässä saa niin perkeleesti omaksua/jakaa tietoa niin sitten voi rennosti ja Jyystää/Paahtaa/olla Pultissa/tehdä Saskat/Orvahtaa/joutua Grönlantiin/antaa tai otaa Homokomboa/kanacomboakin välillä/ottaa PannuunB/Teuraus/etc.

HippiEetu

(10-19-2010, 01:34 PM)TaisteluJaska link Wrote: [ -> ][quote author=mayhem_ link=topic=5.msg10996#msg10996 date=1287493940]
Tartteeko tän olla jotain muuta kun insideporukan chathuone?

Ja ainahan on filosofia topic jossa HippiEetu dominoi.
[/quote]

Hohohoo : D

Filosofia topic, on sitä varten, että jengi jakais mielipiteitään oikeista asioista.
mm. ottaa pannuun välillä kun ihan asialliseen kysymykseen vastataan "trolololo"...

Muissa topiceissa taas nauran sille >_> : O

mayhem_

tohon beast topicin sekoiluun vielä, että rt:lle semmonen kysymys miksi molossa valitat kokoajan frozenin posteista ja kyselet multa haluaisinko sille bannit jos ite et muka haluais? >_>

Frozen

RT ei tykkä mie, RT halaja minnut poijjes, kyssy muilta kuis päin tehrä, joskos bänit sais aikassee kun bänit juubistaa.

Mikäli viestini ovat automaattisesti RT:llä boikotissa:
(11-19-2010, 10:15 AM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]koska olen pistänyt postisi automaattisesti boikottiin.
niin eihän ongelmaa pitäisi sitten olla? Mutta eipä siltä näytä.

RTpmwe

Jos joitain on alkanut ottaa pannuun, niin kysyn jos muilla on myös kiukku noussut, jos on ni banneja voidaan harkita.

Frozen

Anteeksi Loota, lainaan hieman kuvaasi:

[Image: 179482-lets_take_this_thread_to_the_moon_super.png]

(11-19-2010, 11:34 AM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Jos joitain on alkanut ottaa pannuun, niin kysyn jos muilla on myös kiukku noussut, jos on ni banneja voidaan harkita.
Sinua?

-LzR-

Kannattaisi RT ehkä pitää tuommoiset omana tietonaan.

RTpmwe

Montaa kertaa pitää sanoa, että eipä kiinnosta mitä Rouseni tänne kirjottelee, koska ne ovat mielestäni 90%:sta paskaa, niin olen pistänyt ne automaattisesti boikottiin. Jos joitain nuo kiinnostaa ja kiukku siitä nousee, nii minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

-LzR-

Tuommoiset kannattaa pitää omana tietonaan. Ei tarvitse julkisesti leijuskella sillä jos ei pidä jostain, varsinkaan tuolla olen admin voin bannia koska pystyn asenteella.

Frozen

(11-19-2010, 11:44 AM)RTpmwe link Wrote: [ -> ]Montaa kertaa pitää sanoa, että eipä kiinnosta mitä Rouseni tänne kirjottelee, koska ne ovat mielestäni 90%:sta paskaa, niin olen pistänyt ne automaattisesti boikottiin. Jos joitain nuo kiinnostaa ja kiukku siitä nousee, nii minulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.
Miksi sitten olet ainoa joka niitä huomioi ja valittaa niistä toistuvasti?
Sinä se koko jutun otit esille ja nyt yrität luikerrella pois tuolla "Ei ole minun asiani" asenteella.
Vajekki.

RTpmwe

No kaikki eivät ehkä kirjoittele tänne niitä.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23