Smash Finland Foorumi

Full Version: Palauteketju
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

-LzR-

Ai? Mielipiteen ilmaiseminen on jumaluutta kun taas se, että admin vittuilee naurettavasti eikä sille voi tehdä mitää koska on admin ei ole jumalaleikkiä?

udikku

Admin voi tehä ihan mitä vaan, tuntu se sitte sinun mielestä oikealta tai ei.

-LzR-

Siksi juuri admin tässä tapauksessa ei ansaitse titteliään.

peki

(09-20-2010, 08:17 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Ai? Mielipiteen ilmaiseminen on jumaluutta kun taas se, että admin vittuilee naurettavasti eikä sille voi tehdä mitää koska on admin ei ole jumalaleikkiä?
suhteellisen invaliidi argumentti, koska aika moni on jo kyrpiintyny tuohon sinun touhuun.

-LzR-

Aivan, tein jotain väärin, koska kerroin suoran mielipiteen ja syyn miksi tietty admin on aivan naurettavan kelvoton. Olen tietenkin kusipää ja paha ihminen, koska ilmaisen mielipiteeni.

RTpmwe

Kerrot mielipiteesi esittäen ne faktoina, ilman mitään perusteluita ja oletat että olet tietenkin oikeassa. Sitten kun tajuat että tyrit niin eihä sitä voi myöntää, vaan pakko sanoa ettei yhtäkkiä kiinnosta, vaikka olet kiihkon vallassa paahtanut viestejä ko. aiheesta. Sitte mua (ja muita) alkaa ottaa pannuun, niin me olemme niitä jotka käyttäytyvät huonosti. k. Mua ottaa pannuun ja kiihottaa se, että esität tietäväsi kaiken jostain asiasta sitten alat syytellä muita vaikka itse olet puhunut aivan täyttä paskaa asiasta joka ei sitten yhtäkkiä enää kiinnosta. No huvinsa vajekeillakin.

-LzR-

Kaikki vaikutta hyvältä kunnes tyrit sanomalla vajekki.

bËst

Nyt jumankauta jätkät tuo meno ruotuun >_>. Tuota jaksa katsella.

LZR - Iteki pakko sanoa, että välistä kommentointisi ja kannanottosi on aika kaukana hyvän maun rajoista. Esität kommentteja totuuksina piittaamatta siitä mitä toisilla on sanottavana. Niin vapaa foorumi kuin tämä tuollaisen puolesta onkin, niin totta on että noihin kommentteihin palaa käämi aika monella, kuten pepi jo aikaisemminkin sanoi.

RT - Arvosta kaverillista käyttäytymistä LZR:ää kohtaan siinä mielessä että olet koittanut kommenteilla vastata ja korostaa "virheitä" sen sijaan notta painaisit vain paniikkinappulaa toistamiseen. Kuiten, toisen vajekki mollaus yms. ei sekään kauhean korrektia ole, ja mielestäni vain lietsoo tätä feudia mikä täällä on päällä.

Mutta niin tai näin: LZR:lle suosittelen oikeasti että ottais vähän iisimmin noiden kommenttien kanssa sillä ei RT oo ainoa, jota ne on ottaneet silmään.

>_> kuulostinpa viralliselta <_<

Big Boss

(09-19-2010, 04:56 AM)Big Boss link Wrote: [ -> ]Haluan tulevaan smash paitaani taakse tuon raportin.
+ nuo rage viestit ympäri paitaa ennen tuota bËstin viestiä  ;D

-LzR-

Vain koska sanon jotain ei tarkoita että yritän väittää olevani ainoa ja oikea ja kaikkitietävä. Sanon vain asiani suoraan, foorumeilla en voi eleillä joten ette ymmärrä kaikkea mitä sanon, nuff said. Silti tuo vajekiksi kutsuminen menee siihen rajalla että kannattaa harkita uudelleen onko valmis olemaan admin, tai edes memberi.

RTpmwe

Sanon vain asiani suoraan, foorumeilla en voi eleillä joten ette ymmärrä kaikkea mitä sanon, nuff said.

mallu000

(09-20-2010, 06:04 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Nuo nykypäivän hienot "turvallisuus" toiminnot ovat jotain täyttä paskaa. Heti vaan katsovat ettei päättenä ole com ja lähetään varoittamaan kuin olisi jokin vakavakin juttu.
Asia ei ole näin.
(09-20-2010, 07:07 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Koska kaikilla on sama paska turvallisuussysteemi niin tottakai se varoittaa kaikille. Sama kuin joka helvetin ohjelmat itkee jostain exe tiedostosta vaikka olisit itse tehnyt sen.
Asia ei ole näin.
(09-20-2010, 01:06 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Tästäkö se taas alkaa se kypsä valitus kun admin leikkii vallallaan vaikka en taaskaan tehnyt mitään väärää? Ei tästä sivusta tule viruksia eikä mitään, se vain on, ettei kyseisten selainten tietoverkossa tai jossai sellaisessa luoteta sivustoon, koska se on tuntematon tai foorumin scriptiä luullaan haittaohjelmaksi.
Asia ei ole näin.
(09-20-2010, 06:32 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Ettekö ymmärrä miten nämä "turvallisuusjutut" menevät netissä? Melkeen aina jos on jokin harvinaisempi pääte kuten tk, ruvetaan valittamaan, eli ei mitään hätää. Ei tarvitse siitä heti ruveta hyökkäämään.
Voi pitää yleensä paikkaansa, mutta ei tässä tapauksessa.
(09-20-2010, 07:11 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]En trollaa, mutta te vain näytätte kääntävän kaiken mua vastaan vaikka sanoisin sup.
Tuo sivuhan on vain täyttä shittiä, ensin siellä lukee et 90 päivää sit oli jotain, mut ei oo enää. Hienoa hermanni.
Lukihäiriö tai jotain?
(09-20-2010, 08:13 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Tuo ylempi viesti oli kyllä asiallinen ja osittain oikeassa. Myönnän, en lukenut raportin kuin nopeasti läpi. Syynä oli, että tosiasia on, että ei voisi vähempää kiinnostaa mitä siinä lukee.
Arvostan asiallisuuttasi, toisin kun tuo RT riehuu aivan kuin olisi joku jumala täällä päin joka on aina oikeassa.
Eikö niin joo. Tärkeämpää on päästä pätemään ja kirjoittamaan viestejä kuin lukea, mistä on kyse.
(09-21-2010, 04:37 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Aivan, tein jotain väärin, koska kerroin suoran mielipiteen ja syyn miksi tietty admin on aivan naurettavan kelvoton. Olen tietenkin kusipää ja paha ihminen, koska ilmaisen mielipiteeni.
Kyse ei ole mistään mielipiteen kertomisesta vaan siitä, että et ottanut edes selville, mistä puhutaan. Alunperin jos olisit lukenut sen linkin, joka oli ensimmäisessä viestissä, joka koko keskustelun aloitti, olisit heti tajunnut mistä on kyse. Ja tuskin ketään kiinnostaa sinun mielipide siitä, miten RT toimii adminina. Kyllä minun ainakin olisi vaikea suhtautua asiallisesti tuollaiseen.

(09-21-2010, 11:00 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Vain koska sanon jotain ei tarkoita että yritän väittää olevani ainoa ja oikea ja kaikkitietävä. Sanon vain asiani suoraan, foorumeilla en voi eleillä joten ette ymmärrä kaikkea mitä sanon, nuff said. Silti tuo vajekiksi kutsuminen menee siihen rajalla että kannattaa harkita uudelleen onko valmis olemaan admin, tai edes memberi.
Tuohon on turha vedota. Kaikkea ei voi kirjallisesti ilmaista, mutta se ei liity tähän. Osallistuit keskusteluun kuuntelematta yhtään, mitä toiset puhuu(4 ekaa viestiä) ja sitten puolustelit omaa kantaasi, joka pohjautui kokonaan virheelliseen/aiheeseen liittymättömään tietoon. Tietenkin jos heitit vain huonoa läppää, asia on eri. >_>

Vapaapäivät on tylsiä.

Big Boss

Taisi tämä foorumi saada hyökkäävän sivun leiman, koska suurin osa ihmisistä täällä hyökkäilee sanallisesti toisten kimppuun.  ::)

-LzR-

Eihän täällä juuri muuta tehdäkkään. Eihän täällä ole sääntöjä.

peki

(09-21-2010, 01:13 PM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Eihän täällä juuri muuta tehdäkkään. Eihän täällä ole sääntöjä.
jos oletat, että täälä saa tehdä mitä tahansa, niin varmaan hyväksyt myös jos sinut bannataan ilman turhia kysymyksiä

eebrozgi

(09-21-2010, 11:00 AM)-LzR- link Wrote: [ -> ]Vain koska sanon jotain ei tarkoita että yritän väittää olevani ainoa ja oikea ja kaikkitietävä. Sanon vain asiani suoraan, foorumeilla en voi eleillä joten ette ymmärrä kaikkea mitä sanon, nuff said. Silti tuo vajekiksi kutsuminen menee siihen rajalla että kannattaa harkita uudelleen onko valmis olemaan admin, tai edes memberi.
Sitä vaan vielä että kannattaa katsoa peiliin kun odottaa asiallista käytöstä muiltakin. Tottahan se on että RT on admin ja käämejä voisi vähän viilentää, mutta tuosta mallun kokoamasta tekstiseinästä (ja muista ulos jätetyistä viesteistä) kyllä näkee aivan selvästi, että jokin muukin kun RT menee siihen rajalle.

-LzR-

Pakkohan tässä on mennä rajalla kun puoli foorumia sataa niskaan flamehammerilla ennen kuin ehtii kissa sanoa >_>

RTpmwe

Ja syy o varmaa muissa?

bËst

Kysymys:

- Miksi et -LZR- anna vaan jo olla? En tajua että mikä järki on taistella niitä kuuluisia tuulimyllyjä vastaan.
- Mitä hyödyt siitä että hankaat vastaan koko ajan?

Varmaan on käynyt jo selväksi että kommenttisi ovat herättäneet närkästystä. Miksi et vaan voi niellä kritiikkiä kuin mies, antaa asian olla ja voitais jatkaa taas ns. puhtaalta pöydältä joka iikka.

Ja puhuitkin noista eleistä aikaisemmin: En saa tätäkää tekstiä eleiksi muutettua, mutta jotta vältyt väärältä tulkinnalta niin esitin kommenttini puhtaasti uteliaisuuden kannalta, "mitä hyödyt tästä?" enkä suurella palolla kritisoida tai piruilla. Puhtaasti uteliaisuuttani jos se sais vaikka ittes miettimään noita kommentteja.

Mutta jos kritiikkiä pitää antaa, niin siinä kyllä yhdyn tuohon mikä nousikin jo esiin: Väitätkö oikeasti että vika on kaikissa muissa paitsi itsessäs? Meinaan... riitaanhan tarvitaan aina vähintään kaksi eikös vaan?

-LzR-

Jos en kertoisi mielipidettäni palauteketjussa, mitä järkeä siinä olisi? Nämä ovat suoria mielipiteitäni, eivät henkilökohtaisia loukkauksia, riippumatta siitä minä te niitä pidätte.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23