Smash Finland Foorumi

Full Version: Yleinen SSBB -keskustelu
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Laatikko

Yksi kuollut kissanpentu heräsi juuri henkiin.

Monestihan se menee niin, että pelistä alkaa saamaan paljon enemmän irti kuin ennen mikäli siihen jaksaa vain keskittyä ja yrittää elää mekaniikan kanssa tuntui se aluksi kuinka inhalta tahansa. Sitten kun saataisiin teikäläiset vielä pelaamaan pieniä sessioita kokeneempia vastaan niin kikat ja kuukuset alkaa sisäistymään aika nopeaan ja todellinen kehittymisenhimo voi iskeä :>

mallu000

Minusta Brawl on hyvää vaihtelua Meleelle, kun voi helpommin keskittyä niihin kuuluisiin mindgeimeihin. En tosin edellenkään allekirjoita väitettä, että ne olis jotenkin suuremmassa osassa, monipuolisempia, tärkeämpiä tai mitä tahansa. Marthilla vain on niin mukava jekkuilla, kun ei tarvi l-cancelista tai wavedashista huolehtia. Dancing Bladen parantaminen on myös plussaa.

Laatikko

Yksi Brawlin koukuista itselleni on juurikin tuo, että ei tarvitse huolehtia mistään tech skillistä vaan voi suoraan keskittyä asiaan ja viedä itsensä äärirajoille pelin lukemisessa. Vaikka tiuhaan käytettäviä tech skilliä vaativia tekniikoita ei olekaan niin peli tuntuu silti kusevan välillä liikaakin bufferoinnin ja yleisen hallinnan suhteen >.>

bËst

En oo ikuna ollut sitä mieltä, että Brawlissa ei voisi kehittyä muita paremmaksi, mutta pidän edelleen kiinni siitä että se on pelinä paljon helpompi kuin melee. Ja pelissä on edelleen piirteitä, jotka poistamalla pelistä saisi paljon enemmän irti. Juurikin kritisoimani aivan turha liukuminen ja suoranainen "ylisulavuus" sekä hitstunnin puute. Mutta jos tekniikkojen puutteen kanssa nyt pystyn elämään ja jopa pelaamaan, vaikka melee on sen verta selkärangassa että en varmaan yhtään aeriali tuu ikinä tekemään painamatta R:ää.

Mutta jos tuota nyt vaan jaksaa porata niin eiköhän meikälääsestä siinäki kone tuu. Pitää nyt aluksi kunnolla oppia niinkin yksinkertainen asia kuin kaikkien hahmojen movepoolit ja iskujen knockbackit. Tietäis sit varautua sen mukaan. IC, Diddy, Marth nyt hahmoina on ollut aina omia suosikkeja ja Ike ja Lucas on ihan mukiinmeneviä. Foxiin en kylllä koske... rupeaa liikaa kaipaamaan meleetä >_>

Laatikko

En sitä meinannutkaan, että et haluaisi kehittyä tai mitään vastaavaa, mutta tosiasia on vain se, että se todelline kehittymisenhimo voi iskeä vasta kun on ottanut pataan joltain koneelta (Kinuskin rowseri on piikki x_x). Minulla ainakin kävi Meleessä näin aikoinaan ja kaikki muu unohtuikin siinä Meleetä poratessa.

(11-21-2010, 08:20 PM)bËst link Wrote:Juurikin kritisoimani aivan turha liukuminen
En kyllä vieläkään tajua mitä haet tuolla tarkalleen.

-LzR-

Hyvä homma besti, tulen joulukuussa Lapualle päin eli jos ehdit niin voidaan brawlia kokeilla :)

bËst

(11-21-2010, 08:45 PM)Laatikko link Wrote:[quote author=bËst link=topic=16.msg12181#msg12181 date=1290370841]
Juurikin kritisoimani aivan turha liukuminen
En kyllä vieläkään tajua mitä haet tuolla tarkalleen.
[/quote]

En oikein tiedä miten asiaa tarkemmin kuvaisin, mutta ehkä se on juurikin sitä ylisujuvuutta. Grabia ottaessa hahmo liukuu kuin mikäkin, kävely kentällä muistuttaa paikoitellen enemmän luistelua, ja semmoonen täysin ylimääräinen yleinen letkeys hahmoissa. Jotenkin ärsyttää se kokonaisuutena. Osa on ihan yleisessä animoinnissa kiinni ja välistä turhan paljon näkyy ihan vain kun kävelee. Koita nyt tuosta selko saada, mutta hahmot ovat mielestäni aivan liian letkeitä, että touchin osaisi omaksua vakavasti. Siinä on se joku juttu mikä meikäläistä ärsyttää.

Ehkä se Loota vois joskus tulla opettamaan tänne Lawlia niin me voitais vastapalkkioksi opettaa miten Partyssä pysytään aina kolikon verran vastustajan edellä? *_*

-LzR-

Kyllä minäkin voin opettaa kun kerran useammin siellä päin pyörin.

Arvostan hyvin paljon sitä kuinka perustelet asiallisesti mikä Brawlissa mättää. Vaikka tuo kaikki on vain turhaa mielipidettä, sitä ei voi kiistää. Juuri samoista asioista on vaikea sietää meleetä, kun ne ovat eri tavalla kuin Brawlissa.

Laatikko

(11-21-2010, 08:59 PM)-LzR- link Wrote:Vaikka tuo kaikki on vain turhaa mielipidettä,...
Tässä on asiat kyllä niin väärin kuin ne koskaan vain voivat ollakaan *_*

bËst

(11-21-2010, 08:59 PM)-LzR- link Wrote:Kyllä minäkin voin opettaa kun kerran useammin siellä päin pyörin.

Arvostan hyvin paljon sitä kuinka perustelet asiallisesti mikä Brawlissa mättää. Vaikka tuo kaikki on vain turhaa mielipidettä, sitä ei voi kiistää. Juuri samoista asioista on vaikea sietää meleetä, kun ne ovat eri tavalla kuin Brawlissa.

Itse oon khyl sitä mieltä että mielipide kysymykset on juurikin se tekijä, minkä pohjalta kiinnostus peliin rakentuu.

saska

tuli va mielee että onko suomessa joku salainen brawl skene? uk maassa ainakin niillä oli ni muistin tämänki pelin olemassaolon.

Laatikko

Tällä hetkellä sykkii aika vahvana. Kävin Ranskassa pelaamassa muutama viikko sitten ja nyt muutama kaveri lähtee Saksaan tänä viikonloppuna, Euroopanvalloitus nääs käynnissä. Rautanyrkkikin oli viime viikonloppuna kera ulkomaalaisen edustuksen.

Ei se scene nyt niin salainen sentään ole, ei vaan juuri täällä foorumilla tule pyörittyä Brawlin merkeissä.

Salevits

https://twitter.com/JuggleRob/status/542190406751240192

Brawlilla vähemmän osallistujia kuin Smash64:llä apexissa.

mmKALLL

Smash64 on kyl ollu uskomattoman kovassa nousussa viime aikoina.

Salevits

Ja brawl on kyl ollu uskomattoman kovassa laskussa viime aikoina.

Laatikko

Meleekin oli laskussa niihin aikoihin kun Brawl ilmestyi, en tiedä miksi tässä taas ennakkovarataan lippuja tyhjänpäiväiseen gloom'n doom junaan. Käy miten käy, mutta harmihan se on jos Brawlin numerot pysyy tulevaisuudessakin tällaisena, ei se pelin arvosta itsestään kuitenkaan ole pois.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13